• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangisi hanımlar

Penthos_

kendime yeni bir ben lazım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.454
630
163
hanımlar merhaba 28 yaşındayım ve bu yaştan sonra açıköğretim ünv okumaya karar verdim
ancak bölüm hakkında karar veremedim
öncelikle genel muhasebe bilgim var
sizce adalet mi maliyemi
hangisinin avantajları daha iyi bi yardım ederseniz sevinirim

hanımlar merhaba 28 yaşındayım ve bu yaştan sonra açıköğretim ünv okumaya karar verdim
sizce adalet mi maliyemi

Yaşın önemi yok amcalar teyzeler dede torun okuyanlar var bölümlere gelince adalet okuyan çok fazla kişi var üstelik atanamayan herkes üstüne bir de adalet okuyor bu yüzden derslerin çan eğrisi yüksek maliye bölümü çok zor diyorlar ama siz çalışmak için mi yoksa genel kültür için mi okumak istiyorsunuz ona göre bolum seçmelisiniz.

Yaşın önemi yok amcalar teyzeler dede torun okuyanlar var bölümlere gelince adalet okuyan çok fazla kişi var üstelik atanamayan herkes üstüne bir de adalet okuyor bu yüzden derslerin çan eğrisi yüksek maliye bölümü çok zor diyorlar ama siz çalışmak için mi yoksa genel kültür için mi okumak istiyorsunuz ona göre bolum seçmelisiniz.
Tesekkur ederim yanitladigin için ben calismak için istiyorum genel muhasebe bilgim bayagi fazla aklim maliyeye gidiyor ama bilemedim iste

Tesekkur ederim yanitladigin için ben calismak için istiyorum genel muhasebe bilgim bayagi fazla aklim maliyeye gidiyor ama bilemedim iste

Madem muhasebe bilginiz var o zaman muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü var iki yıllık önce onu okuyun sonra dikey geçiş yapar ister işletme ister iktisat veya maliye bölümüne tamamlarsınız en kolayı böyle bana göre .

sizce adalet mi maliyemi

ya$i sorun etme ama okumaya deger sonunda is sahibi olunacak bölüm cok az ve bunlar acikögretim bölümleri degil..
yinede aklimdakileri yazayim
cocuk gelisim
saglik anestezi
tibbi görüntüleme teknikleri
acil tip teknikerliigi bölümü
psikolog-psikiatr vs yazamadim ama anladiniz bu bölümlerden
sosyal hizmet 4 yillik olan buda sadece atatürk üniv de var erzurum atama puani düsük
hemsirelik

bunlardan birini okursan bu bölümler son dönemdeki revacta en azindan ise yerlesme ihtimalin daha yüksek olan bölümler
ama ötekiler maalesef cöp (devletin gözünde )

ya$i sorun etme ama okumaya deger sonunda is sahibi olunacak bölüm cok az ve bunlar acikögretim bölümleri degil..
yinede aklimdakileri yazayim
cocuk gelisim
saglik anestezi
tibbi görüntüleme teknikleri
acil tip teknikerliigi bölümü
psikolog-psikiatr vs yazamadim ama anladiniz bu bölümlerden
sosyal hizmet 4 yillik olan buda sadece atatürk üniv de var erzurum atama puani düsük
hemsirelik

bunlardan birini okursan bu bölümler son dönemdeki revacta en azindan ise yerlesme ihtimalin daha yüksek olan bölümler
ama ötekiler maalesef cöp (devletin gözünde )
Erzurum da açıldı canım 2 yıllık çocuk gelişimi aöf bünyesinde,ama açıköğretim olmasına rağmen puanı 410 küsür.:eek::eek:

Madem muhasebe bilginiz var o zaman muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü var iki yıllık önce onu okuyun sonra dikey geçiş yapar ister işletme ister iktisat veya maliye bölümüne tamamlarsınız en kolayı böyle bana göre .
Bencede haklisin en azindan gözümde buyutmemis olurum

Bencede haklisin en azindan gözümde buyutmemis olurum

YGS kayıtları 19 ocak tarihine kadar devam ediyor o tarihe kadar kayıt olmanız lazım yoksa bu dönemi kaçırmış olursunuz eğer muhasebe bölümü mezunu iseniz sınavsız geçiş hakkınız var değilseniz ygs'nin herhangi bir puan türünden en az 250 puan almalısınız bu puanı almak zor değil rahatlıkla alırsınız çünkü geçen yıl aöf bu bölümü 250 ile kapattı

Back