• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce hangisi daha ii?resimli...

cnm ya şu anki saç rengine bayıldım...kuaföre ne dedin de bu renge boyadı tarif edermisin??

hadisenn saç rengine yakın bişi istiorum dedim kendi saç rengimi orelle açtı sonra kumral boyadı sanırım cnm ama ne markaydı boya bilmiom malum kouförler öle pek bilindk bişi kullanmıolar yerimseniben

3. renk benimde boyatmak istediğim renk.
bence sende 1 çok güzel duruyo oyüzden saçını birazdaha koyu yaptır.

3. güselde ben nası elde etcem bu rengi bu konuda bi fikri olan war mı CADIARZU

3, renk güzel ama sen evde zor yapabilrsin bu rengi
arlarında yansıma renklerde var şimdiki saç renginde yüzüne çok gitmemiş cnm
hadisenin saçları ise açık kumral üzerine mat altın rengi

kızlar yaa karamelle küllü kumralımı karıştırsam diorum szice nası olur sositososito

3.renk bencede güzelde onu elde etmek için bu konuda uzman birine ihtiyac duyabilirsin çünkü tek renkle elde edilecek bir renk değil

saolun kızlarr ama hala karr weremedm napıcağıma offf we bayrama 3 gn kadıı we benm diplerim geldi fena halde :bbo:

DOĞAL SAÇ RENGİNDE ÇOK GÜSEL ASLINDA AMA SUANKİ SAÇ RNGİN PK Bİ HAVALI GÖSTERMİS SENİ AÇIKCASI 3. RESMDKİ SAÇ RNGİDE YAKISIRR SANA:)):bbo::bbo:

[RESMDKİ SAÇ RENGDE YAKISIR:S

Eklentiler

• $kirsten_dunst22.jpg
    $kirsten_dunst22.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
sarı aç bence 2 numera

ne demek istedini anlmadım tatlım
kızlar palettenin karamelinimi boyasam diorum içine biras sarı karıştırıp yoksa lorealin bal köpüğümü :sm_confused:

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    2 KB · Görüntüleme: 58
  • $34516_buyuk.jpg
    $34516_buyuk.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 55
Back