- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bu sefer yakmayacak bir yere yaptır ona da sürpriz olur. Bak bu sefer yanmadı çok da güzel oldu sana sürpriz yapmak istedim dersinbenimde saçlarım bir kez yandı bundan sonra öyle davranmaya başladı
Saçla ara bozulucaksa hiç olmasın bu ilişki ?Tövbeler olsun.Agda da yaparken sor oje surerken .Senınkı ogrenılmış caresızlık.Merhaba ablalarım, sevgilimle aramız iyi değil YKS'den dolayı ayda iki kere görüşüyoruz, aramız limoni dün bu konuları konuşmak için görüştük düzeltemedik ama ayrılmadıkta aynı devam edicek yani her şey. neyse daha önce saçımı boyatmamı istediiğimde o boyatmamı istemiyordu sağlığım açısından iyi olmadığı için ve saçlarım yandığı için vs. eğer boyatırsamda onun sözünü hiç önemsemiyormuş gibi bir düşünce olucak onda. dün yine sordum, ben sana daha önce söyledim istemediğimi bunun üzerine saçlarını boyatacaksan sen bilirsin senin hayatın diye bir şeyler söyledi ima yapa yapa yani boyatma demeye getiriyor lafı. saçtan dolayı değil ama onun laflarını önemsemiyormuş gibi gözükeceğim ve normalde hiç bir şeye karışmaz sadece saç konusunda yapma diyor sağlığımı düşündüğü için. ama bende çok istiyorum saçlarımı boyatmak saçlarım iki renk şu an altlar sarımsı küllü kumral, üstten kahverengi dibim gelmiş napsam ki şimdi gidip boyasam aramız zaten iyi değil aramıza daha da mesafe girer mi acaba? çok saçma gelicek size bu soru ama kafam karıştı bilemiyorum
Şu yasakları aile koyunca isyan çıkıyor evlerde...Ama elin oğlu koyunca hep bir korku bir tereddüt....
Dün gece saat 3. Eşim cooooktan yatmış. Ben de Saçımı gece mavisine boyuyorum. Enseme boynuma filan sürülmüş. Azıcık morarmışım.Taaa sevgiliyken, şuanki eşim ‘koyu saç sevmem ben yeaaa istemem ‘ tarzı talihsiz bi açıklama yapmıştı. Limon sarısı saçlarımı kömür karasına boyamıştım emo gibi gezmiştim ortalarda. Bir daha da yorum yapmaması gerektiğini öğrendi kendileri.
Kahkaha attımDün gece saat 3. Eşim cooooktan yatmış. Ben de Saçımı gece mavisine boyuyorum. Enseme boynuma filan sürülmüş. Azıcık morarmışım.
Sabah eşim uyandırdı beni.
Sonnur kalk bu ne hal dayak mi yedin diyor
Seninki de bişey mi, ben eşim izin vermese afedersin mıçmam, içimde tutarım. Vardır bir bildiği, sağlığım için falan. Gerçi benim eşim yok o yüzden rahatımBen mesela tirnagimi keserken bile kocama sorarim :) izin vermezse kesmem:) kocam yani vardir bir bildigi dimi :)
Ablacim ne diyorsun ya sacina da karismasin bir zahmet.
Sevgilin olacak şahıs niye bu renge boyadın derse, niye aşkım acaba yeşil mi boyasaydım yaaa de. Ve bir daha kendinden asla taviz verme, hele böyle biri için asla.saçlarımı az önce gidip kızıla boyadım ablalarım :)