• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce hangisi daha ii?resimli...

bade_88

ben sonbahar kızıyım...
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
304
0
96
Diğer
kızlar 1.resimdeki boyatmadan önceki kendi saç rengim 2. resimdeki şuanki saç rengim 3.de şuanki saçımın üstüne boyamayı düşündüğüm renk sizce hangisi olmalı diplerim geldi 3dekinin tonlarında bişimi yapsam,şuanki saç rengndenmi dewam etsem weya kendi saç rengime yakın bi renk mi boyasam bilemedim yardım edinn :hulya:

Eklentiler

• $100_0847.jpg
    $100_0847.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 94
  • $SA400165.jpg
    $SA400165.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 89
şuanki rengmden bi foto daha eklimm eklediğimde çok yorgun görünom:))

Eklentiler

• $100_7260.jpg
    $100_7260.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 97
bu renk çok tatlı aslında canım ama bikaç ton koyusunu deneyebilirsin hem kaşların daha koyu renk olduğu için, hem de senin için değişiklik oluryerimseniben

saol cnm bende öle istiorum aslında ama bu rengi kouförde boyattım tam olarak ne renk oldunu bilmiom o yzdende 1 kaç ton koyusu ne renk olur die düşünüomCADIARZU

Bence 3. yaptır. a.s
rengin adını bilmiyorum ama sana yakışır.
şuanki rengini ben beğenmedim. :1no2:

bence 3 çok güzel,kendi saçında öle koyulaştır bence yakışır sana,kendi saçını çk beğendim..

ewet kızlar bende 3ü düşünüom ama bu rnek ne nası elde ederim kendim bilmiom mirmirmirmir

cnmmmm koyu renk yani ilk saçın daha güzel duruyor yüzün canlı duruyo..şimdiki saç rengin güzel ama solgun duruyosun biras daha koyultsan daha iyi sanki..3 reesimdekinden biras daha koyu olabilir..yani koyu karamel yada karamelk:)

canm sana şunu söyleyeym sende benm gibisin açık renkler gitmiyor bizim yüzümüze.koyu renkler daha hoş daha alımlı gösteriyor. bak bende dün boyadım voila açık kestane akaju dore. numarası 5.53 sanırım dene bak memnun kalacaksın bence çok da tatlı duruyor :)

kendi saç rengini beğendim ben ama şu anki saçından bikaç ton koyu olursa da hoş olur bence

cnm ya şu anki saç rengine bayıldım...kuaföre ne dedin de bu renge boyadı tarif edermisin??

cnm ya şu anki saç rengine bayıldım...kuaföre ne dedin de bu renge boyadı tarif edermisin??

Back