Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sizce hangisi daha güzel?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
arkadaşlar sizce hangisi daha güzel.Güzel ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.Yardımcı olun hadi evlilik hazırlığı içindeki bu arkadaşınıza :1hug:

Bencede 3'lü koltuk daha güzel ve bir o kadarda kullanışlı görünüyor..
Estetiğine önem verdikten hemen sonra kullanışına bakmak lazım..3'lü koltukta daha çok oturma alanı var malumsırnaşık şey

canım kullanacağın yere göre güzelliği değişir. Salon içinse 3'lü koltuk daha ağır ve kibar duruyor. fakat oturma odası içinse 2'li daha spor ve farklı. genede fikir senin...

bence iki minerli onların üçlü olması ölçüsüyle alakalı yoksa diğeride üçlü
bence iki minderli yani ikinisi daha hoş

İKLİ MİNDERLİ OLAN :lepi: ÇOK MODERN VE FARKLI DİERİNDEN HERKESLERDE VAR ZATİ.BİRAZ DEİŞİK OLSUN..

İKİSİNİN ÖLÇÜSÜ AYNIDIR BENCE..AYRICA ÖLÇÜYE DE TAKILMAMAK LAZIM..

ŞAHSİ FİKRİM ŞU HER ZAMAN ; İÇİME SİNENİ KENDİ BEĞENDİĞİMİ ALIRIM.EVİME GELEN MİSAFİRLERDEN 2 KİŞİ OTURAMICAK DİE DÜŞÜNMEM -tatlicadiarzu-

ÖYLEYE KALIRSA İŞ Bİ ODAYA 3-4 TANE ÜÇLÜ KOLTUK ALMA KLAZIM YA ÇOK MİSAFİR GELİRSE DİE kaydirigubbakcemile3

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.İkili olanın üçlüsüde var tekli koltuklarıda.resim olarak ancak ikilisini bulabildiğim için onu koydum.Diğeride öyle ikili üçlü tekli şeklinde..Kumaş olarak özloş'un koltuklarının kumaşından istiyorum nubuk gibi olandan.Bu arada özloş senin koltukların da çok güzeldia.s.

bende önce ikiliyi beğendim değişik geldi.Sıradan değil diye ama sonra üçlüyü de gördüm öyle bir kararsız kaldım.renk olarak da beyaz çok istiyorum.yani ikisi içinde beyaz istiyorum ama kullanışlı olur mu bilemiyorum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…