- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpermiş.marka model?
süpermiş.marka model?
canım seninkinede baktım çok güzel ne zaman ne kadara aldın. bir de çeyiz paketi olarak mı aldın canmeğer korkmaz alacaksan 2, pierre cardin alacaksan 6. takım garanti belgesi var kutusunun içerisinde ama mağaza zaten kendisi parça garantisi veriyodu o açıdan bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. ama ben kendi takımımı kime gösterdiysem çok beğendi,fotoğrafdakinden daha güzel çünkü emin olabilirsin
bunu katalogda gördüm aslında çok güzelll
buda pier canım çok kalitebunu katalogda gördüm aslında çok güzelll
ne kadardı canm takımınBenim takımım Hisar'ın fransız üretimi De Moonji markası Regina modeli canım. normal Hisar'lara göre birazcık daha pahalı bi model. Bone China porselen serisinde olduğu için o da. Daha dayanıklı, daha sağlıklı, daha ince ve daha parlakmış...
Bulaşık makinesinin en kısa programında yıkıyorum demek istemiştim. :) 30 dk yetiyor. derecesine bakmadım cnm.
bunun markası ne bu da çok zarif ama karesi aşırı keskin
canım kğtahya olması lazım dur sana bir link vericem özeldenbunun markası ne bu da çok zarif ama karesi aşırı keskin
sadece yemek takımı mı??canım
Kütahya Porselen 83 Parça Phaselis 65121 Desenli Yemek Takımı
2.649,00 tl
evet canm piere cardinin kataloğu elimde dolu olduğu için bunu da gözüme kestirmiştim.buda pier canım çok kalite
ayy herkes 6 demeye başladı. 6 mı yoksa şu mu canmBence 6 numara harika
senin var mı canm yemek takımıncanım kğtahya olması lazım dur sana bir link vericem özelden
var canım benım kğtahya pembeli bişiy çok ıoldum alalısenin var mı canm yemek takımın
zevklerimz uyuşuyor. sen 6 demiştin dimi en son
canım 6 ile unun arasında çok fark yok fiyat olarak hangisi caipse onu alayy herkes 6 demeye başladı. 6 mı yoksa şu mu canmEki Görüntüle 1719515
Çok net hatırlamıorum ama alalı 2 sene oldu bu takımı alınca çatal bıçak hediyeydi yanlış hatırlamıosam 2000 civarı bişeydi 2 takım birliktene kadara almıştın canım bunu??