• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangi saat?

ben bayağ bi arastırdım saat saat mağazasından 1200 lik saati 489 almıştım. gercekten uygun oluyo iyice araştırmadan fiyatları hemen alma. internetten beğendiğin saatide git mağazadan bak koluna öle sipariş ver.

ben bayağ bi arastırdım saat saat mağazasından 1200 lik saati 489 almıştım. gercekten uygun oluyo iyice araştırmadan fiyatları hemen alma. internetten beğendiğin saatide git mağazadan bak koluna öle sipariş ver.

Fiyat konusunda mutlaka araştırırım zaten.Üşeniyordum beğendiğim her saati gidip denemeye ama haklısın sanırım gidip bakmam lazım:1:

bence farklı olsun sen farklı modeller yine koy bizde sana değerlendirmende yardımcı olalım. yoksa herkez fikrini sölese kaldırmaz site.

$saat.jpg umarım ekleyebilmişimdir.bide böyle taşlı ve gümüş rengi olanları deneyin guess te ben bunu kullanıyorum

NY4661 yaz canım google da karşına çıkacak saati beğenirsin belki,arkadaşıma da onu almıştık abiyelerle,klasik kıyafetlerle çok güzel duruyor.

Back