sizce hangi saat?

Balikcikurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
897
75
118
Kızlar sizce bu saatlerden hangisi güzel nişan bohçası için alınıcak daha zamanı var fakat sözlüm model beğenmem konusunda ısrarcı ama ben karar veremiyorum

Bence gues'ten vazgeç.Bunlar benim zevkime hitap etmiyor.Dkny ,Fossil'de çok daha iyi modeller var.

Çok spor istemiyorum nişan olucağı için.Neden gues iyi değil mi ki?

Ben ısınamadım o markanın saatlerine.Seıko daha kaliteli inan bana ,en sondaki...Daha güzel modeller var,saat&saat e bakabilirsin.Yeni aldım ben de saat ,o yüzden baya model gördüm,daha güzelleri var.Madem para veriyorsun o kadar ,değil mi ama?Yine de sen bilirsin...

sarı olan guess ler hemen hemen herkezde var. bence en son model gumuş olan. ama şartmı yani bunların olması yoksa Senin tercihlerinmi bunlar

Sağol canım senin söylediğin siteyede bakıyım bir bileğim ince olduğu içinde her modeli yakıştıramıyorum

Olur mu ince bilekte en kaba olan saat bile güzel duruyor.Az-buz para vermeyeceksiniz zira...

bende saat saat ten aldım gercekten cok model var ve bence o guesslerden vazgec. emporio armani de bakabilirsin. guessin cok daha guzel modelleri var

Ben Dkny saat aldım.Memnunum,gençler baya tutuyor onun modellerini.Armani de çok güzel,ama beğendiğim model için o kadar para vermem ,dedim.Cimriliğim tuttu :)

Son düzenleme:
bende saat saat ten aldım gercekten cok model var ve bence o guesslerden vazgec. emporio armani de bakabilirsin. guessin cok daha guzel modelleri var

Dkny'nin modelleri çok tutuluyor.Kullanıyorum da,tavsiye ederim.

Ben Dkny saat aldım.Memnunum,gençler baya tutuyor onun modellerini.Armani de çok güzel,ama beğendiğim model için o kadar para vermem ,dedim.Cimriliğim tuttu :)

Sizin söylediğiniz markalarıda araştırıyım ben en iyisi kafam karıştı:44:

Canım illa onlardan al demiyorum ,ama daha güzelleri var.Ben iki aydan fazla araştırdım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…