• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce hangi renk yakışmış bana?

açık küllü kumralsa bence değiştirme zaten.ben hep açık renklerden yanayım :60:
koy fotonu şu anki saçın varsa ona göre bişeler söleyelim[/QUOTEevet şuan kritik noktadayım aslında ne istersem tutar şuan açık renk olduğu için ,belkide beğenirseniz böyle kalır,şu saçımı kestireyim eklerim fotoğraf,şuan o kadar berbatki kaynaklarımı çıkarttımda 5 gün önce şekilsiz berbat birşey şuan , bob modeli kestireceği,eklerim fotoğraf:56::66:

pek fotojenik değilimdir ,idare edin artık :)

Eklentiler

• $krank 167.jpg
    $krank 167.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $krank 123.jpg
    $krank 123.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 39
cok hoş bi renk olmus pipirikli
fakat fazla küllü bi renk olmus yıkayınca küllü renk gidiyormu ??

cok hoş bi renk olmus pipirikli
fakat fazla küllü bi renk olmus yıkayınca küllü renk gidiyormu ??

teşekkür ederim, o derece küllü olmasını ben istedim,yıkadıkça renkte açılma oluyor ama küllülük aşırı gitmiyor ama ilk günkü gibide olmuyor

selam acaba bu hangi program.istediğin saç modelini yükleyip kendi resmine bakabiliyorsun.değil mi?

slm,photoshop programıdır bu, hani basit bir örnekle fotoğrafçıların kullandığı tarzda bir program( tabi amacı benim kullandığım değil :) ) , başka bir resimden bir bölgeyi kesip kendi resminize monte ediyorsunuz,eski ve yeni hallerini kıyaslayabilirsiniz

Son düzenleme:
photoshop programı netten biraz zor iner , ama ona yakın daha basitçe programlar olabilir yukarıdada yazdım buradan o siteye girip yapıyorlardı bu şekilde ama neydi hatırlayamıyorum:44:

taaz diye bi site var çok güzel değişimler yapılabiliyo arkadaşlar:21:

Back