• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce hangi renk kızlar? (fotoğraflı)

dore kahve olmalı ama sana siyah gerçekten çok yakışmış ve bence hiç açık renkler deneme derim bu son yolladığın cameron diaz ın rengi fena değil yakışır ama siyah daha iyi

koyu kahve değil içinde dorelik var bu kesin burda bir konu var terracota diye orda bir saç rengi koyulmuş sanırım o boyayla boyanmış çok benziyor bir bak istersen

dore kahve olmalı ama sana siyah gerçekten çok yakışmış ve bence hiç açık renkler deneme derim bu son yolladığın cameron diaz ın rengi fena değil yakışır ama siyah daha iyi

o da sıkıyo ama cnm yaaa..dönüşü de yok çok zor oluyoo

herkes de yakıştırıyodu ama sıkıyo.çok da güzel siyaha yakın koyu bi renk düşünüyorum işte herkes de koyu dedi..kafamçokkarıştı saçımla başımla kaldımmkaydirigubbakcemile3

hmm peki cnm sağolasın önerin için..

anladım sonuçta herkes koyu renk dedi..
artık koyu bi renk alıp boyıycam

hevesim vardı açık renklere ama o da yıpranıyo ve yakışmıycak da..

bakalım artık..

purplepig

tşk.ederim cnmm hmm sen de öyle diyosn yanii...

geri siyaha mı dönsem yaa ne güzel duruyodu renk hiç bozulmadan ve çok parlak canlı duruyo her daim

ben uzun zaman siyah kullandım... şimdi sarıyım ...siyahtan tam dönmek de 2 yılımı aldı neredeyse...ama çok yakışmış sana... dalgalı hali de süper... siyahın dip boyası da çok belli olmuyo zaten... bazen dön siyaha diyorum kendime kendime ama önce sarıdan sıkılmam lazım:hulya:...siyahın yeri başkadır:içelim:

ben uzun zaman siyah kullandım... şimdi sarıyım ...siyahtan tam dönmek de 2 yılımı aldı neredeyse...ama çok yakışmış sana... dalgalı hali de süper... siyahın dip boyası da çok belli olmuyo zaten... bazen dön siyaha diyorum kendime kendime ama önce sarıdan sıkılmam lazım:hulya:...siyahın yeri başkadır:içelim:

ahh ah ben de öyle bi kararsız tipim ki napcağıma karar çok zor veririm...ama siyah harbi süper bi renkk

:)))

teşekkür ederim kızlar görüşleriniz için ama siyah çok güzel olsa da yapamıycam ben onu anca siyaha yakın bi renk olabilir ama koyu bi renk olucak görüşleriniz doğrultusunda ya da en fazla bu kahverenginde kalıcam teşekkürler :D

evet hepsinin sonucunda karar verdim gittim kestane aldım loreal 4 numara..

ve boyadım süper oldı pasparlak rahatladımm :))) özüme döndümm

Back