• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce hangi renk kızlar? (fotoğraflı)

ben de eksik kalmadan yazayım hemen :1rolleyes: ilk fotodaki saç rengin yaşını da fazla göstermiş... ama siyah düz olan çok yakışmış..kesinlikle siyah derim ben...

purplepig

tşk.ederim cnmm hmm sen de öyle diyosn yanii...

geri siyaha mı dönsem yaa ne güzel duruyodu renk hiç bozulmadan ve çok parlak canlı duruyo her daim

siyahtan dönmek zor olduğundan dolayı artık siyahı önermiyorum kimseye ama kesinlikle koyu renk çok daha güzel durmuş
koyu kahve yapabilirsin mesela

dscn8193copy.jpg

peki bu rengin adı nedir kızlar???saçlarım buna uzak bi renk değil;açık bi renk de değil şuan kahve tonlarında ama bu çok hoş duruyo

ve anladım ki bana açık renkler çok fazla gitmiyoo...bide burda görüş almak istedim

dipler koyu uçlar balyaj şeklinde bana yakışabilir ya da çok güzel bi renk tutturulursa bana göre ama sanırım koyu renkler daha güzel duruyoo

1 renk olgun büyük göstermiş hatta solgun :olmaz:
2 renk iyi sayılır fisfisfis
ama 3 tam iyi çok yakışmış siyah dönmesi zor siyaha yakın koyu renklr yap şekerimsırnaşık şey

teşekkür ederim kızlar..siyahtan da korkuyorum açıkçası şeytan dürtüyo ama korkuyorum çok gzel renk ama çok zor dönüşü oluyo.. ve bazen sıkıyo

bu renk nasıl güzel olur mu?? ve de tam olarak nedir??

Back