• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi meslegi secmeliyim?

Bleudream

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2007
422
0
116
Arkadaslar meslek secimi yapmam gerekiyor ama birturlu karar veremedim neyi secmem gerektigini, aklimda bir kac meslek var. Dusundugum meslekler; eczaci asistanligi, ogretmen yardimcisi, optisyenlik ve pedagog .
Ben yurtdisinda yasiyorum Allah nasip ederse meslegimi okudukdan sonra Turkiyeye yerlesmeyi dusunuyorum.
Hangi meslek Turkiyede daha cok isime yarar sizce? Hangi meslege ihtiyac var Turkiyede ve gelirleri nekadar?
Bilen arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.

Saglicakla kalina.s.

selam canim bende almanyadanim...kimse sana cevap vermemis cok üzüldüm ba nada vermiyorlar gerci alistim :))

simdi canim türkiyeye gitmek istiyormussun bende istiyorum fakat bize denklik vermiyorlar cunku sen meslek egitimi alacaksin zannediyorum universitede okumayacaksin??
yani devlette diploman gözükmeyecek malesef.

ben anaokulu ögretmenligi okuyorum ve sana pedagok tavsiye ederim cünkü is alani büyüktür ve sürekli geliskendir

canim cvpin icin tsk ederim, bu bolumlere fazla bakilmadigindan cevap gelmiyordur sanirim:)
Meslek okuyacam evet 4senelik Allah nasip ederse. Kesin denklik alinmiyormu Turkiyede ya?
Bende pedagog bolumunu okumaya karar verdim, insallah hayirlisi olur:1hug:

Back