Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizce hangi marka cep telefonu kullanışlı????????????
Bu seneye kadar hep nokia kullandım, kullanışlı kesinlikle ama şu an blackberry kullanıyorum ve resmen bağımlısı oldum, bundan sonrada kesinlikle başka bi marka kullanamam diye düşünüyorum, blackberry modellerine bak derim :)
ben de şu an telefon bakıyorum. ve tek söyleyebileceğim samsungdan uzak dur... dokunmatik telefon aldık iyi diye.. üç kere servise gitti şimdi servis istemiyorum paramızı iade edin diyoruz gelin servise anlatın diyorlar hala... rezillik. i phone kullanan arkadaşlarımın hepsi çok memnun. genel olarak blackberry hakkında da iyi şeyler duyuyorum.. ama ben de sanırım tercihimi nokia dan yana kullanacağım..emin değilim hala
ben de şu an telefon bakıyorum. ve tek söyleyebileceğim samsungdan uzak dur... dokunmatik telefon aldık iyi diye.. üç kere servise gitti şimdi servis istemiyorum paramızı iade edin diyoruz gelin servise anlatın diyorlar hala... rezillik. i phone kullanan arkadaşlarımın hepsi çok memnun. genel olarak blackberry hakkında da iyi şeyler duyuyorum.. ama ben de sanırım tercihimi nokia dan yana kullanacağım..emin değilim hala
kızlar i phonede guzelde cok pahalı yanı..alamıycagımdan dgdle bana 2 veya 1 mılyarda yazızk ya bı telefonaa....
herkes nokıa dıyo genel olarak ....herhalde zaten nuyar sayar dedıgıne gore 10 kasım ıle 10 aralık arası kımse elektrıklı alet almasın bozulur dedı bende ne olur ne olmaz dıye aralık cıkmasını beklıyroummm....