Sizce hangi köşe takımı daha kullanışlı hanımlar :28:

Bende ilk görünce yataklı olan diyecektim ama kahverengi hem yataklı hemde sandıklı. Ben olsam kahverengi olanı alırdım hem görünüş açısından da daha şık

Ilk kahverengi krem olan ev müsaitse daha kullanışlı. Yastıklı koltukları sevmiyorum evi çok dağıtıyor. Daha fazla iş yapmak gerekiyor. Hele çocuktan sonra o yastıklar yerlerde geziyor

2 nin tekli koltuk ve pufu var. derli topluluk açısından daha iyi. kahverenginde tekli koltuk avantajı yok. herkes dizilecek. birisi de karşıda oturmayacakmı :))
ayrıca 3. kuşbakışı görünen beyaz takım da güzel.

cnm 9 aylık evliyim benmkide 1. olan köşe takımı çok memnunm özellkle yatılı misafr gelnce çok rahat kullanımı hmen açıveriyosun ama tabi yine karar senin....

Kahverengi olan hem daha güzel hem daha kullanışlı. Hem yatak oluyor hem de bazası var daha ne olsun

ben en çok en son eklediğin beyazlı olanı beğendim birde güzel hem yataklı ama yastıkları çok fazla yastık toplamaktan sıkılmam diyosan onu al ama köşe takımını kullanışlı bulmuyorum insanlar ip gibi sıraya dizilmiş oturuyo

canım ben bellona nın bu köşe takımını yani 2. sini kullanıyorum, çooooooooook memnunum, kırmızısını yaptırdık biz, hem çok kullanışlı hemde büyük, hem yatak oluyor hem bazası var, hatta yastıkları kaldırınca tek kişilk yatak oluyor tavsiye ederim. Hatta halımda aynısı :)) resimde koltuk küçük gibi duruyor ama asla değil

Son düzenleme:
yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar ama hala çok kararsızım haftaya almam gerekiyor bu arada yeni ev kuruyorum ve salon yapmayacağım şimdilik sadece oturma odası yapacağım köşe takımı yanına da bir yemek masası

kahverengi olan hem yataklı hem sandıklı hem de diğerine göre daha ince kibar daha az yer kaplar ayrıca da tam V şeklinde her tarafında yaslanma yeri var diğeri kullanışsız bence...

kahverengi olan çok güzelmiş canım tekli koltuğuda var son resimde yataklı bazalı olması daha kullanışlı hale getirmiş şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…