• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi koltuk takımını seçmeliyim? Yorumlarınıza ihtiyacım var.

1.koltuk takımı SALONİ mobilyanın Bugatti takımı şahsen gittim oturdum baktım hiç rahat bir takım değil :( rahat olsa bile o kadar yastıklı takımı ben düşünmedim o yastılar bir süre sonra sönüyor çocuklar sağa sola atıyor. ikincisini bilmiyorum ama onun aynısını ben saloniden yine Domino isimli takımın aynısı.domino yatak oluyor koltuklar cırtlı kaymıyor renk ve kumaş olarak sınırsız seçeneğin var.internet sitesine gir çok çeşitli koltuklar var onlardan seçersin istediğin renk ve kumaştan kombinlerle yaptırırsın.benimkiler gelsin ben foto koyarım ama enaz 1 ay eve taşınmadan foto koyamam.tay tüyü modası geçti zaten tay tüyü sadece kumaşın desenine deniyor diğer kumaşların dokuma şekli farklı işlev aynı.kullanan tanııdklarım var çok kullanışlı.bu saloniye ben bayıldım istiyorum ki herkes yararlansın sonuçta burası kararsız kaldığımız,yardım istediğimiz bir yer.

bir üye yazmış geç okudum saloninin kılıfları çıkarılıp yıkanabiliyor ayrıca yedek kılıf bile alabilirsin.örneğin dominonun kasasını,oturum yerini ve sırtını deri yaptır silersin oturum minderlerinide sırt minderlerinide çıkar yıkarsın ohh mis gibi tertemiz yedek kılıfta aldınmı dönüşümlü kullandınmı al sana yeni koltuk :) sırt minderleri kaz tüyü ama içinde kalın bir astarı var ben alırken çok inceledim enzanın koltuk takımının sırt minderinin kılıfı çok inceydi içindeki kırpık süngerler belli oluyordu ama saloninin sırt minderleri içi karışık yarısı kaz tüyü yarısı kırpık sünger tamamı kaz tüyü değil yani. alırken sor tabi kılıfı çıkıyormu diye bazı modellerde kılıf çıkmıyor.örneğin ben favori isimli takımı çok beğenmiştim ama oturum minderinin modeli dikişliydi.yani ya estetik olsun deyip alıp koltukların kölesi olucaz temizlik yaparken ya da daha kullanışlı modeller bakıcaz.seçim senin benim salon renk Astoria c 08 oturma odası rio takımı Astoria c 09 ve c 10 salon beyaza yakın çok tatlı bir gri oturma odasıda açık gri ve koyu gri kombin.rio takım hem yatak oluyor hem baza olarak kullanmam için altında plastik sepetleri var çıkarıp yıkayabiliyorsun.aklıma geldikçe yazarım kolay gelsin :)

Ayrıca o 2.koltuğu kim ürettiyse salonin 3 modelinin toplamını yapmış kollar armani,yastıklar rionun dikey şekli,minderler Napoli ve domino :)))))) yapan kişiyle zevklerimiz aynıymış bende düşünmedim değil keşke oturum minderlerini montana modelindeki gibi yapsaymış önleri dikişli o model daha çok hoşuma gitmişti saloniyi arayıp sordum o model dikermisiniz diye olmaz dediler yeni koltuk tasarlamış gibi olur dediler.her koltuğun kesimleri farklı farklı oluyormuş.:1:

1.sinde çok fazla yastık var ve bir zaman sonra nefret geliyo :/
Kızım kule yapıyo mesela şuan :)
2.sini tercih edin derim

Beyaz üzeri pembe yastıklı olan daha güzel ve ferah bence. artık beyaz kirlendi derdi de yok, lekeler kolay çıkar oldu:)
hem sıkılırsan yastık renkleriyle oynar yenilik katmış olursun:)

Merhaba arkadaşlar;

Evlanirken oturma odam çok aceleye gelmişti ve hiç içime sinmemişti.Şimdi oturma odamı yenilemeyi düşünüyorum.Açık renk ferah bi oda olsun istiyorum.İki koltuk takımı arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini seçmeliyim.Ayrıca bu takımlara uygun halı ve perde önerileriniz olursada çok mutlu olurum.Son olarak bu tarz farklı model koltuklarda önerirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 619486

Eki Görüntüle 619490

2 koltuğunda arasında seçim yapmak gerekirse bence 1. koltuk takımı daha güzel .

İkisi de çok hoş ama kullanım açısından 2 numarayı diyorum. İlkindeki yastıklar bi süre sonra çok sıkıyor insanı rahatsızlık veriyori. Bir de ana minderler yumuşak kumaş olursa ne kadar toplarsan topla hep bi dağınık salaş tarzı oluyor. Öyle seviyorsan bilemem tabi :1:

1. takımın kırlentleri çok.otururken sağa sola kayar pek rahat vermez ama 2. takım daha güzel...
oturumu daha rahat görünüyor...
açık kahve rengi , gri tonları gibi renkler çok yakışır halıda....
perdenide beyaz renk olabilir ışığı daha çok yansıtır...evi daha aydınlık gösterir...

merhaba arkadaşlar,
öncelikle herkesten özür diliyorum fırsat bulup foruma giremedim son zamanlarda.
fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

biraz daha dolaştık ve sonunda kullanılan kumaşın ve derinin kalitesi daha iyi olduğu için ilk takımı aldık.
umarım pişman olmam...

Merhaba arkadaşlar;

Evlanirken oturma odam çok aceleye gelmişti ve hiç içime sinmemişti.Şimdi oturma odamı yenilemeyi düşünüyorum.Açık renk ferah bi oda olsun istiyorum.İki koltuk takımı arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini seçmeliyim.Ayrıca bu takımlara uygun halı ve perde önerileriniz olursada çok mutlu olurum.Son olarak bu tarz farklı model koltuklarda önerirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 619486

Eki Görüntüle 619490

bence üstteki cnm yastıkları normal günde kaldırırsın

Back
X