• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi koltuk takımını seçmeliyim? Yorumlarınıza ihtiyacım var.

arkadaşlar hepinize kıymetli fikirleriniz için teşekkür ediyorum.
temizlik konusunun zor olacağını biliyorum. en büyük korkum o zaten. ama kumaşların silinebilir ve leke tutmaz olduğunu söylüyorlar.
ilk takımı hatırlamıyorum ama ikinci takım için taytüyü kumaş demişlerdi. kullananlar yorum yaparsa sevinirim. hala kararsızım ama sizin yardımlarınızla birine karar vericem inşallah.

Benim koltuklarım taytüyü ve leke tutmuyor.
O yüzden tavsiye ederim.
Biz eşimle bir akşam koltukta otururken, pasta gibi birşey dökülmüştü üstüne.
Islak bez ile sildim, hiç bir eser kalmadı. Hemen çıktı.
İlk koltuk takımı için de aynı özellikte kumaştan yaptırabilirsin.
Fakat kumaşların kalitelerine dikkat etmende fayda var, çünkü kanserojan madde içermemesi önemli.
:34:

canım zahmet edip fotoğraf bile koymuşsun çok teşekkür ederim.
daha önce görmemiştim böyle bir model ama güzel bir alternatif olabilir oturma odası için.
eğer yanlış anlamadıysam hem fon hem tül hemde aradaki astar kumaş aynı tülden olacak sadece renkleri birbirinden farklı olacak. ve kalın fon kumaş kullanılmayacak değil mi canım?bunu araştırıcam canım çünkü bu fikir çok hoşuma gitti. tekrardançok çok teşekkür ederim.

Rica ederim, ben eşimin kuzeninde görünce bayılmıştım, kendi tüllerimi de aynı şekilde yapacağım kısmetse.
Sen perdeciye gidersen eğer onlar seni bu konuda yönlendirir zaten.
Normal tül alıyorsun camın ölçüsüne göre, fon perdelerin de aynı tülden olacak, altına astar için ise istediğin renkte kumaş/perde konulacak.
Yani fon tülün desenlerini göstermiş aynı zamanda da koltukların ile uyumlu renkte olmuş olacak... :34:

model olarak 2. renk ve desen olarak 1. diyorum.2. modelin kumaşlarını birinciden seçme imkanın varsa o şekilde kaplat derim.

bence ikincisi.. ilki çoğu kişide var vede oturma odası için rahat olmaz bide çocuk varsa yandın o yastıklar mümkün değil yerinde durmaz..:71:

Merhaba arkadaşlar;

Evlanirken oturma odam çok aceleye gelmişti ve hiç içime sinmemişti.Şimdi oturma odamı yenilemeyi düşünüyorum.Açık renk ferah bi oda olsun istiyorum.İki koltuk takımı arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini seçmeliyim.Ayrıca bu takımlara uygun halı ve perde önerileriniz olursada çok mutlu olurum.Son olarak bu tarz farklı model koltuklarda önerirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 619486

Eki Görüntüle 619490
Benim tavsiyem alttaki model canım.. üsttekinde çok fazla yastık var..oturmak bile rahat olmuyor o yastıklar yüzünden..hele yatak yapmak için açacağında kule gibi üst üste dizmen gerekiyor yastıkları bi kenara..

üsttekini aldım ben de
çok güzel kullanışlı
tüm minderleri yıkanıyor
burada bir üyede daha vardı
ama yatak olmuyor

yastıklar fazla, uzanıp rahat edemezsin diyenler olmuş
oturma yeri geniş koltuğun
uzanmak istersen rahat
yastıkları kaldırınca misafir yatağı da oluyor
ama tek kişilik
koltukları silmene gerek yok
kılıfından çıkar düşük derecede makinaya at
ama yastıklar kaz tüyü, alerjin varsa dikkat et

bende 1.yidaha çok beğendim ...2.bana biraz klasik geldi o yüzden. perde için sütlükahve gibi ya da çok açık bej tonlarda olabilir.. halı da yine koltuk rengi ve perde rengini taşıyan sade bir halı olabilir. umarım içinize sinen bişey bulursunuz.

bana kalırsa hangi koltuk takımını alacak olursanız olun, kesinlikle kolay temizleneni tercih edin..
kılıfsız, silinmekten rengi sararmış, kötü görünen kanape sahibi arkadaşlarım var, çok pişman..
şimdiden iyi günlerde kullanın

Back
X