• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi koltuk takımını seçmeliyim? Yorumlarınıza ihtiyacım var.

littlebirdie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.117
276
133
Merhaba arkadaşlar;

Evlanirken oturma odam çok aceleye gelmişti ve hiç içime sinmemişti.Şimdi oturma odamı yenilemeyi düşünüyorum.Açık renk ferah bi oda olsun istiyorum.İki koltuk takımı arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini seçmeliyim.Ayrıca bu takımlara uygun halı ve perde önerileriniz olursada çok mutlu olurum.Son olarak bu tarz farklı model koltuklarda önerirseniz sevinirim.

$salonii.webp

$abc.webp

Merhaba arkadaşlar;

Evlanirken oturma odam çok aceleye gelmişti ve hiç içime sinmemişti.Şimdi oturma odamı yenilemeyi düşünüyorum.Açık renk ferah bi oda olsun istiyorum.İki koltuk takımı arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini seçmeliyim.Ayrıca bu takımlara uygun halı ve perde önerileriniz olursada çok mutlu olurum.Son olarak bu tarz farklı model koltuklarda önerirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 619486

Eki Görüntüle 619490

kesinlikle üstteki.bayıldım :D

ben ikincisini beğendim, ilkinde çok fazla yastık var inan sıkıntı oluyor çok yastık bir müddet sonra, kendimden biliyorum biz otururken artık yere atıyoruz

Üsttekine bayıldım,çok güzelmiş.
Halı olarak açık tonlarda,koltuğun tonlarında olmalı tabiki.
Perde olarakta gül kurusu-kırık beyaz karışık bir tül hoş olur bence.

evinin genel olarak dekorunun nasıl olcağına karar vermelisin önce.modern ve spor bir tarzla döşeyecksen üstteki olsun kesinlikle.alttaki klasik biraz.üstteki renk olarak da çok hoş bence.perde olarak da tül kırık beyaz dier üstteki de pastel bi pembe olabilir.halı olarak da tek renk seçelisin koltuklar çok hareketli çünkü.krem rengi olsun mesela

1.takım bı cok yerde ve kısıde var artık
ıder mobılyada ozellıkle cok daha guzellerı var 1.modelın
ben olsam 2.modelı alırıdm

2 takımda çok güzel ilkini çok beğendim ama o süslük hiç konforlu gözükmüyor ve dağınıklık sürekli dağılıyor yastıkların şekki bozuluyor vs vs yani ben senin yerinde olsam 2. sini seçerdim oturma odasına benim koltuklarımda 2 sine benziyor

ama açık rengin bakımı çok zor ben oturma yerlerini aynı renk kumaşla örtmeme rağmen 2 3 haftada bir sildikçe beyaz bezin rengi değişiyor ama odanın ferahlığına ve huzuruna diyecek yoook:16::16::16:

Ikisini de çok beğendim amam eğer oturma odası için düşünüyorsan 2. Takım daha kullanışlı gibi sonuçta oturma odasında insan uzanarak tv seyretmek falan istiyor ilk takımın hem şekillleri hem de minderlerinin çok oluşu uzanmayı rahat oturmayı engelleyebilir belki.. Hangisini alırsan allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Ben renk ve desen olarak bunu beğendim:

attachment.php

Düz renk yastıklarının rengini barındıran hafif çiçekli bir tül ile, aynı tülün bir iki ton koyusu ile astar için kumaş koydurarak fon perde yaptırırsan.
İnan bana harika bir odan olur, halı için de bu örnekte kullanıldığı gibi, açık renk fakat hafif desenli bir halı harika olacaktır.
Ev temizliği açısından muhakkak zor ve dikkat edilmesi gereken bir durum oluşacak ama, gülü seven dikenine katlanır :34:

Ayrıca umarım koltuklarını leke tutmaz & kolay temizlenebilir kumaş tercih edersin.
Bu kumaşlar ile ilgili bilgileri internetten bulabilirsin.
Ben bu takıma bayıldım....

Perde olarak bahsettiğim ise, böyle birşey:

Fon ile tül aynı olacak, sadece fonların altına koltuğun yastık kumaş renginden astar konulacak.
Bilmiyorum hiç kimsede gördün mü, eşimin kuzeni o şekilde yaptırdı, inanılmaz güzel duruyor.
Tabii tül boydan olursa daha şık durur, örnek vermek amaçlı internetten buldum fotoğrafı.
Ne dediğimi açıklayabilmek amaçlı... Umarım anlatabilmişimdir... :34:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;

Eki Görüntüle 619486

Eki Görüntüle 619490

Wauuu, ikiside harika. tercih meselesi. mesela sadece görünümüne değil, konforluğuna da bakarım ben. Yatak olabilme özelliğine sahipmi? benim hem salonum hem oturma odam yok. salonu kullanıyorum. hiç gerek duymadım. misafir gelecek olursa orayı hazırlıyorum. kanepelerim yatak oluyor. ve iş bitiyor. benim için fiyatta tabi önemli.
fakat üstteki ilk resim küçük tatlı. 2.resimdeki koltuklar daha geniş gibi gelldi bana. geniş olanı tercih edebilirsin.

Kanepenin rengi açık, sen hangi renkte istiyorsun? sana şimdiden söyleyim. evlenenler herzaman açık renkte kanepe seçerler,f akat sonrasında pişman olurlar. çünkü çoook çabuk kirlenir. haberin olsun. aynı renkte battaniye alıp sermen gerekecek. çünkü bende öyle yapıyorum. gelen misafirinin yeni kot pantolonu ise ve üzerine oturduğunda, hep izi kalıyor.
dünyanın parasını verdik, gerçek deri olduğu için, bakımıda çok zor. o yüzden bu işi yapan servisciyi çağrıyoruz özel bir buhar yöntemiyle temizliyorlar.

kesinlikle üstteki.bayıldım :D

ben ikincisini beğendim, ilkinde çok fazla yastık var inan sıkıntı oluyor çok yastık bir müddet sonra, kendimden biliyorum biz otururken artık yere atıyoruz

bence 2.güzel sade şık üstteki yastık dolu oturacak yer bulamıcan

Bence üstteki mükemmel :)

Üsttekine bayıldım,çok güzelmiş.
Halı olarak açık tonlarda,koltuğun tonlarında olmalı tabiki.
Perde olarakta gül kurusu-kırık beyaz karışık bir tül hoş olur bence.

2. takım güzel.

evinin genel olarak dekorunun nasıl olcağına karar vermelisin önce.modern ve spor bir tarzla döşeyecksen üstteki olsun kesinlikle.alttaki klasik biraz.üstteki renk olarak da çok hoş bence.perde olarak da tül kırık beyaz dier üstteki de pastel bi pembe olabilir.halı olarak da tek renk seçelisin koltuklar çok hareketli çünkü.krem rengi olsun mesela

1.takım bı cok yerde ve kısıde var artık
ıder mobılyada ozellıkle cok daha guzellerı var 1.modelın
ben olsam 2.modelı alırıdm

2 takımda çok güzel ilkini çok beğendim ama o süslük hiç konforlu gözükmüyor ve dağınıklık sürekli dağılıyor yastıkların şekki bozuluyor vs vs yani ben senin yerinde olsam 2. sini seçerdim oturma odasına benim koltuklarımda 2 sine benziyor

ama açık rengin bakımı çok zor ben oturma yerlerini aynı renk kumaşla örtmeme rağmen 2 3 haftada bir sildikçe beyaz bezin rengi değişiyor ama odanın ferahlığına ve huzuruna diyecek yoook:16::16::16:

Ikisini de çok beğendim amam eğer oturma odası için düşünüyorsan 2. Takım daha kullanışlı gibi sonuçta oturma odasında insan uzanarak tv seyretmek falan istiyor ilk takımın hem şekillleri hem de minderlerinin çok oluşu uzanmayı rahat oturmayı engelleyebilir belki.. Hangisini alırsan allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Wauuu, ikiside harika. tercih meselesi. mesela sadece görünümüne değil, konforluğuna da bakarım ben. Yatak olabilme özelliğine sahipmi? benim hem salonum hem oturma odam yok. salonu kullanıyorum. hiç gerek duymadım. misafir gelecek olursa orayı hazırlıyorum. kanepelerim yatak oluyor. ve iş bitiyor. benim için fiyatta tabi önemli.
fakat üstteki ilk resim küçük tatlı. 2.resimdeki koltuklar daha geniş gibi gelldi bana. geniş olanı tercih edebilirsin.

Kanepenin rengi açık, sen hangi renkte istiyorsun? sana şimdiden söyleyim. evlenenler herzaman açık renkte kanepe seçerler,f akat sonrasında pişman olurlar. çünkü çoook çabuk kirlenir. haberin olsun. aynı renkte battaniye alıp sermen gerekecek. çünkü bende öyle yapıyorum. gelen misafirinin yeni kot pantolonu ise ve üzerine oturduğunda, hep izi kalıyor.
dünyanın parasını verdik, gerçek deri olduğu için, bakımıda çok zor. o yüzden bu işi yapan servisciyi çağrıyoruz özel bir buhar yöntemiyle temizliyorlar.

2.si çok güzel bayıldım renklerine.yinede karar senin.

arkadaşlar hepinize kıymetli fikirleriniz için teşekkür ediyorum.
temizlik konusunun zor olacağını biliyorum. en büyük korkum o zaten. ama kumaşların silinebilir ve leke tutmaz olduğunu söylüyorlar.
ilk takımı hatırlamıyorum ama ikinci takım için taytüyü kumaş demişlerdi. kullananlar yorum yaparsa sevinirim. hala kararsızım ama sizin yardımlarınızla birine karar vericem inşallah.

Ben renk ve desen olarak bunu beğendim:

attachment.php

Düz renk yastıklarının rengini barındıran hafif çiçekli bir tül ile, aynı tülün bir iki ton koyusu ile astar için kumaş koydurarak fon perde yaptırırsan.
İnan bana harika bir odan olur, halı için de bu örnekte kullanıldığı gibi, açık renk fakat hafif desenli bir halı harika olacaktır.
Ev temizliği açısından muhakkak zor ve dikkat edilmesi gereken bir durum oluşacak ama, gülü seven dikenine katlanır :34:

Ayrıca umarım koltuklarını leke tutmaz & kolay temizlenebilir kumaş tercih edersin.
Bu kumaşlar ile ilgili bilgileri internetten bulabilirsin.
Ben bu takıma bayıldım....

Perde olarak bahsettiğim ise, böyle birşey:

Fon ile tül aynı olacak, sadece fonların altına koltuğun yastık kumaş renginden astar konulacak.
Bilmiyorum hiç kimsede gördün mü, eşimin kuzeni o şekilde yaptırdı, inanılmaz güzel duruyor.
Tabii tül boydan olursa daha şık durur, örnek vermek amaçlı internetten buldum fotoğrafı.
Ne dediğimi açıklayabilmek amaçlı... Umarım anlatabilmişimdir... :34:

canım zahmet edip fotoğraf bile koymuşsun çok teşekkür ederim.
daha önce görmemiştim böyle bir model ama güzel bir alternatif olabilir oturma odası için.
eğer yanlış anlamadıysam hem fon hem tül hemde aradaki astar kumaş aynı tülden olacak sadece renkleri birbirinden farklı olacak. ve kalın fon kumaş kullanılmayacak değil mi canım?bunu araştırıcam canım çünkü bu fikir çok hoşuma gitti. tekrardançok çok teşekkür ederim.

İkiside birbirinden güzelmiş ben çok begendim, bence odanın şekli falanda önemli onuda düşün alırken perde ve halı konusunda her iki takım içinde sorun yaşıcagını sanmıyorum ben rahatlıkla bulursun :34:

buarada nerden baktın bu koltuklara fiyatları nedir öğrenebilir miyim? :26:

$130920121852.webp
benim koltuklarımda açık renk tay tüyü kuşam silinmesi temizliği kolay ama ne kadarda olsa siliniyor zaman ve güç sarfediliyor sonuçta 5 aylık evliyim oturma yerlerini örttüğüm halde 3 defa koltuk sildim tertemiz oluyor ama yorucu helede benim gibi çalışan biriysen:5::5:

odanızın şekli ve duvar rengini bilmek önemli yorum yaparken ,hiç biri olmadığından beğeniye göre değerlendiriyorum ve 1 numara diyorum

Back
X