• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi isim daha güzel?

Sizce hangi isim daha güzel?

• Ankete Katılan
    95

aslitokgoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
179
0
46
İstanbul
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ÇINAR İSMİNDEN VAZGEÇTİK. ANKETDEN KALDIRAMADIĞIMIZ İÇİN ÇINAR İSMİNİ DİKKATE ALMAZ VE OYLAMAZSANIZ SEVİNİRİM !!!
Merhaba, 19 haftalık hamileyim oğlumuz olacak ve isim seçme konusunda kararsız kaldık. listemizde olan isimler şunlar. sizce hangisi daha güzel? güncel olmayan farklı, anlamlı isim arıyoruz fikirlerinizi ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Aren
Beren
Ege
Kuzey

Bu arada arenin anlamı çok sorulduğu için yazmak istedim Pomaklar üzerine okuduğum bir makalede rastladım.Pomaklar Balkanlarda yaşayan müslüman bir topluluk.Aren kelimesi Aren-avut(Arnavut)kelimesinin kökü. ayrıca bu ismin Hititlerden geldiği yani Sanskritçe Güneş Tanrısının oğulları anlamına geldiğini öğrendim.Her Hititliye Aren denirmiş.(Işığın Oğulları).Avesta dilinde ise soylu demek.Farsça ise çöldeki en parlak kum tanesi anlamında

Son düzenleme:
Oğlum olsaydı Kuzey koyucaktım
Kuzey ve Çınar çok hoş bence...Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

ben Aren ismini ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti ve içim kıpır kıpır olmuştu doğrusu :D eşimse kuzeyden yana benimde hoşuma gidiyor ön plana çıkan isimler aren ve kuzey oldu bizim için aslında egede olabilir ama bakalım ankete ne cevaplar gelecek...

Daha doğumuna çok var aklına daha çok isim gelir :)) karar vermek gerçekten çok zor
ben son zamanda kararımı vermiştim:))

kesinlikle öyle doğru diyorsun ama erkek isimleri malesef pek yok yada çok bilindik farklı modern olsun istiyoruz. inş. güzel bir isim bulucaz oğluşumuza :D

KUZEY ismi güzel canım...Ben ona oy verdim...Bir komşumuzun oğlunun adı KUZEYFE'ydi...Çok hoşuma gidiyordu bu isim...Oğlum olunca bende düşündüm ama babamız başka isme karar kıldı bende beğenince kaldı...

ben oğlum olursa kuzey düşünüyorum.karadenizli ve kuzeyli olduğum için.birde şu isim var mirza anlamı-1. Emiroğlu beyi, hükümdar soyundan gelen. 2. Doğu Türk devletlerinde asalet unvanı. 3. Dubb-i Ekber yıldız kümesindeki parlak yıldız.

oglum olursa adı ayaz yada yagız olsun ıstıyorummmmmmmmmmmmmm . .. . bence mirza guzel ve degısık bır ısım

Benim beğendiğim erkek isimleri arasında zaten Kuzey yer alıyor. Aren ismini ilk defa sizden duydum. Belki daha önce duydum hatırlamıyorum. Aren isminide çok beğendim. Kuzey mi Aren mi diye sorarsanız. Bence Aren :16:

ben de Çınar diyorum vee Çınar önde gidiyor
ben de erkek bebeğimiz olursa Çınar koyalım diyorum eşime ama eşimm istemiyor:18:

çınar ve ege gerçekten çok güzel...
Aren güzel ama sizin yabancı uyruklu olduğunuzu düşünebilirler diye düşündüm bi an..
Kuzey i bu ara yarış atlarınada koyuyorlar.
beren unisex bi isim.

Nacizane..

Sevgiler

bayanlar çok teşekkür ederim ankete katılıp yorumlarınızıda yazdığınız için açıkcası aren ve kuzey arasında kaldık ve areni beğenenlerin olduğunu görmek hoşuma gitti. bakalım daha ne yorumlar gelicekheyecanla bekliyorum:21:

areni ilk kez duydum çok da güzel
sağlıkla doğsun bebeğin
çınar da güzel ama
ben de yiğit adını seviyorum
bakalım benim meleğim ne olacak aren güzelmiş ama onu oyluyorum

Back
X