Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Araştırdım Arsen i kimi yer kız ismi derken ,kimi erkek diyor. sanki kızı çağrıştırıyor. İsim konusunda birini sen koy ,diğerini eşin şükür kocam karışmıyor isimlerine güzelde isimler koydum bence
Konuyla alakasiz ama oncelikle cok tatli bir aile gibi duruyorsunyz masallah sirmak istedigim nemrut nasildi begendiniz mi giden bazilari o yola degmez gunesin dogusununda bir farki falan yok diyorlarda ben de istiyorum gormek
Biz baya gezgin bir aileyiz gitmediğimiz yer yok çoluk çocuk. 3. Olunca allah Kerim.
Nemrut’a biz bu yaz istanbul- Sivas ,ordan Nemrut -Urfa sonra, Antep’e geçip İstanbul’a dönüş yaptık. Hep yoldan geri dönmüştük bu sene nasipmiş Nemrut’a . Bizim güzergah çok kötüydü yandexe aldanıp dağ yollarına girdik enson ana yoldan gittik. Siz normal rotadan giderseniz sıkıntı yok. Adıyamandan Nemrut’a giderken muhakkak sorun çünkü tabelalar yetersiz anayoldan ara yola girip tepeye çıkıyorsunuz . Parke yolu buldummu kolay devam et seni götürüyor.
Öğlen orda olacağımızı düşünürken gün batıma 6 dk kala ordaydık. Servise binip tepeye bırakıyorlar sonra merdivenlerle zirveye çıkıyorsunuz.Bir koşmamız var minikkanguruda eşimin sırtında insanın nefesi kesiliyor.Sabah Doğu terası ,akşam batı terasında güneşi görüyorsunuz muhteşemdi
Bidaha gidermiyiz zorr