• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Abileriyle uyumlu erkek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arden Ali beraber söylenirken bile müzik gibi sanki, hem kv gobek adında gönlünden geceni koymuş olur hem de siz istediginiz ismi koymuş olursunuz... söylenişi bana cok guzel geldi... sağlıkla doğsun bebeğiniz

“Ar”lar grubundan Artun var bir de, anlamı çok güzel Türkçe kökenli bir isim; gururlu, güvenli kişi demek. Uygar ve Yaman da bence güzel isimler. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.:)

Arden Ali beraber söylenirken bile müzik gibi sanki, hem kv gobek adında gönlünden geceni koymuş olur hem de siz istediginiz ismi koymuş olursunuz... söylenişi bana cok guzel geldi... sağlıkla doğsun bebeğiniz
Ali ismini bende düşünüyorum etrafıma söylemesemde, ama tanıdığım Ali ler tabiki yaşça büyükler hiç itibarları iyi değil🙈
“Ar”lar grubundan Artun var bir de, anlamı çok güzel Türkçe kökenli bir isim; gururlu, güvenli kişi demek. Uygar ve Yaman da bence güzel isimler. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.:)
Arthur vardı bizimle çalışan ona çağrışım yapıyor bana

Merhabalar bayanlar
2 Oğlum varken süpriz tekrar hamileymişim ,hep 3 olsun sonuncu kız olsun derdim 3. Numarada erkekmiş 🙈 Şimdi minik oğlumada isim arıyorum.Abilerinin isimleri;
1.Aras Batu
2.Asil Alp

Gelelim 3 numaraya
Hem Abilerine uyumlu olsun ,hemde anlamlı aklıma gelenler;
Aren: Her Hititliye Aren denirmiş. (Işığın Oğulları). Avesta dilinde ise soylu demektir.
Farsça ise çöldeki en parlak kum tanesi anlamında kullanılmaktadır.

Arden: Sabırsız, istekli.
Bolluk ve bereket anlamına gelmektedir.

Arda: Hükümdar veya kumandan asası.
İşaret olarak yere dikilen çubuk.
Sonra gelen.
Meriç ırmağının Edirne yöresindeki önemli bir kolu.
Uygur yazılarında geçen çok eski bir Türk adı.

Aren ismi hoşuma gitti kimi yerde Farsça kimi yerde Ermeni kökenli deniyor
Arden Türkiye’de erkeklere yurtdışında kızlarada veriliyormuş
Arda ise bilindik bir isim ama anlam olarak tek uyan 3. Numaraya uyumlu sonra gelen :confused:
Aras batu
Asil alp
Arsen
Nasıl? Arsen Kurtuluş demek turkce kokenlı hoş bir ısım.

Aras batu
Asil alp
Arsen
Nasıl? Arsen Kurtuluş demek turkce kokenlı hoş bir ısım.
Çok değişik bir isimmiş kız adı gibi ama anlamlı aklımızda kalsın☺️
Asrın'da güzel bence. :KK51:
Eşimin aklındaki isimlerden birimde bu. Acar ,Aslan ,Asrın arada baktıkça şuda olurmu diye aklımızda tutuyoruz hala netlik yok.
Bitane usun saçlı şarkıcı varya o aklıma geliyor ısınamadım o isme

Siz 🤗bebeginizin ismini mi dusunuyorsunuz koymayi
Evet ilk Pamir Tekin dıye bı oyuncu var onda duymuştum yıllar oldu evlendim oglum olursa Pamir koymayı çok isterim dedım anlamı dunyanın catısı demekmiş cok begendım. Evlendim hamıleyım nasipse oglum olucak babası bu tarz isimleri begenmıyor🤭 Bu seferde Pars ikna etmeye calısıyorum ıkı ısmıde cok seviyorum. İnşaallah orta yolu buluruz. 🙏 Oda olmadı Sarp a ikna edıcem 🤭🤭 yetti artık 🙈

Konuyla alakasiz ama oncelikle cok tatli bir aile gibi duruyorsunyz masallah sirmak istedigim nemrut nasildi begendiniz mi giden bazilari o yola degmez gunesin dogusununda bir farki falan yok diyorlarda ben de istiyorum gormek

Evet ilk Pamir Tekin dıye bı oyuncu var onda duymuştum yıllar oldu evlendim oglum olursa Pamir koymayı çok isterim dedım anlamı dunyanın catısı demekmiş cok begendım. Evlendim hamıleyım nasipse oglum olucak babası bu tarz isimleri begenmıyor🤭 Bu seferde Pars ikna etmeye calısıyorum ıkı ısmıde cok seviyorum. İnşaallah orta yolu buluruz. 🙏 Oda olmadı Sarp a ikna edıcem 🤭🤭 yetti artık 🙈
Oncelikle Allah bagislasin bende cok begendim pars ismini ama daha sonradan birsey oldu vazgeçtim nedense esim karismadi isme benim istedigimi koyduk kuzey koydum ama size nasiomis adiyla yasasin oglunuz

Oncelikle Allah bagislasin bende cok begendim pars ismini ama daha sonradan birsey oldu vazgeçtim nedense esim karismadi isme benim istedigimi koyduk kuzey koydum ama size nasiomis adiyla yasasin oglunuz
Cok tesekkurler inşaallah nasıpse🙏 Allah sizinde evladınızı sıze yuvanıza bagıslasın. Kuzey de cok guzel. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

Back