Gelinlik Modelleri Sizce hangi gelinlik ?

Canım hafif tombik demişsin.. bence kilo fazlan varsa kalçaya kadar dar bir gelinlik tercih etmemelisin, bence prenses gelinlik modellerine bir bak.. Şahsi fikrim..

Modeller Özelliklede alt kısımları Birbirine benziyor 1cinin altkısmı daha Güzel ama Ustarafı sade taşsız olmalı olmalı bence

canımm öncelikle allah tamamını erdirsinn diim bende 3 ve 4 arasında kaldım ikiside süper 4 çok sade çok asil duruo ötekide şıkır şıkır :))) bilemedim bak şimdiii benccee ikisinide al :)) 2-3 saat ara ile değişirsin :))

konu cok eskıymıs dıkkat etmemısım:)))
konuyu acan arkadas evlenmıs belkıe bebısı falan vardırr:)))

kesinlikle sonuncusu
aslında tarzım olan gelinlikler değil ama kesinlikle sonuncu harika

bence 2 ve 3 çok iyi olur ama bunları giymek için orantılı bir vücudun ve upuzun bir boyun olması lazım. Boyun 1.75miş gayet iyi topuklularla 1.80 olursun rahat. Gelinliğin balık etek olması senin için artı gibi geldi bana çünkü omuzların genişse gelinliğin kalça altından başlayan kabarıklık seni orantılı gösterir. Bu model için kum saati gibi bir vücudun olmalı yani bende olsa benimde seçimim bunlardan yana olurdu kesinlikle 2 ve 3 derim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…