Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
ben bu diyorum canım topiclerde rast geliyorum sürekli bu gelinliğe ilerde benimki bu olucak Allah kısmet ederse :Saruboceq:
canım hafif bir tombişlik varsa, çok değilse daha kabarık gelinlikler de düşünebilirsin. boyun çok müsait çünkü a.s
1 diyorum canım
resmini de gördüm öyle çok iri falan değilsin aksine çok hoşsun bence
madem straplez giymek istiyorsun gönlünden nasıl geçiyorsa öyle giy hem yakışır bence omuzların geniş çünkü
canım senin son ikin ve 2 cisi diorum ama hafif toplu bayanlar ve göğüs kamuflajı için xl modeller var onlara bak hatta sitemizdede var modeller bakmanı tavsiye ederim canım.
bence 4.canım boyunda uzun çünkü sana cok yakısacak eminim
bence sondan ikincisi cnm hayırlı olsun şimdiden...
canım bence straplezde olur hiç öle düşünme saçlarla kamufle edersin son model çok dolaşıo ama daha diktirilmiş yada giyenini göremedik....ve 3. model çok orjinal geldii banaaa...
ben 3. bayıldımmmmmmmm bende böle dğşünebilirimm bence omuzların çok geniş değil yüzün çok tatlı duvak zaten bişekilde örtüyor o kadar göze çarpıcak bi durum yok benceee 33333333333333333333333333333333333333333333333333333 :)
3. model diyorum bende tatlım.. 1. yi seçme, moda diye herkes o fırfırı tercih eder oldu, seninki farklı olsun..
Bende 3 diorum..
Aslında 2.si hariç diğerlerini beğendim ama aralarından brini seçip kafanı karştırmym 3 en iyisi gbi geldi..
Omuzlarn genişse ne straplz nede boyuncan hoş durur bence ince taşlı askılar yaptırabilrsin gelinliğe hem çok zarif durur hemde göze batmaz kalın kalın..
Ama en iyi fikri gelinlikçiye gidip deniyerek öğrenebilrsin ordaki bayanlar prfsyonel oldukları için sana nasıl bir gelinliğin yakışıcağı hakkında daha doğru bilgi vericeklerdir..
Birde her gelinlikçi götrdüğün modeli istediğin gbi çıkaramayabilr önce gelinlikçiden model beğenmeyi dene snra bulamazsan bu hazır modellere dönersin..
Allah bir ömür mutlu etsin inşallah herşey dilediğin gbi olur..