• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce hangi gelinlik ?

ben ikiyi beğendim ama arkadaş haklı. bence önce gidip gelinlikçileri gez ve fikir al hem dışarda daha gzl modellerde görebilirsin. nete bağlı kalma.

canımmm bence 2 weya 3 olmalı.boyun müsait ama hafif tombiş ve omuzlarım geniş yazmışsınn.kabarık olmamalı bence.merwecik ede katılıorumm.göğüsler büyükse boyundan bağlama daha derli toplu gösterioo.bak bi tanede örnek koyayımm.

canım gösterdiğin modelin omuz kısmı gerçekten hoşmuş ama ben mezuniyet balosunda boyundan bağlı bağ kısmı işlemeli bir model giymiştim be içinde hiç rahat edememiştim. o yüzden endişeliyim

kızlar bir de saçlarımı açık bırakacağım için, saçlar da omuzları biraz hareketlendirir diye düşünüyorum, straplez uygun olucak gibi..

bence 1 ve 2 olmaz göğüslerin büyükse dıuşarı fırlar gib igörünür bu modellerde ve hoş durmaz omuzların da büyükmüş omuzlarının büyüklüğünü ve göğüslerinin büyüklüğünü kamufle edip abartılı durmasını istemiyorsan bence 3 numara tam sana göre derim

Omuzların ve göğüs kısmın genişse straptez değil de askılı modelleri tercih etmeni tavsiye ederim.
Daha hoş durur ve güzel taşırsın gibime geliyor.
2. ve 4. model diyorum bu yüzden

canım eğer sende son ikisi ağır basıyosa sondan ikinci daha güzel boyunda uzunmuş çok güzel durur bence ama birincide süper onuda düşün derim

sporcuya göre normal bende sporcu oldugumdn hele yuzucuye göre daha guzel.bıde göğüslerı ben daha ırı beklıodum bence etekle ust tarafı orantılayıp ıstedıgın modelı gıyebılırsın cnm zaten gelınlıkçılerde bu konuda sana yardımcı olacaktır

ben ırı deıl sısmanım ama kabarık gelınlık gıymek ıstıodum öle de dıkılıyo suanda bıtsın koyucam resımlerı sonucta ıcınde kendını ıyı hıssetmen önemlı çokda guzel olucak

canım çok çok ince değilsen son 2yi asla düşünme derim.o mankenler çok ince olduğu için dar modeller iyi duruyor.

ya bende aynı senin giibi etek kısmı bu tarz olanlara bayılıorum...bi sürü de arşivim var bunlarla ilgili...
bence 1.ve 3. çok güzel,ama senin yerinde olsam omuzlarım genişse 4 ü tercih etmezdim ...
hadi kolay gelsin tatlım...

hihoyyyt

1232791319_105-splasposa.jpg
bence:kahve:

Canım bence 1. model ve sonuncusu harika belki ikisini karıştıraak bir kombinasyon oluşturabilirsin..

omuzların bence biraz geniş o yüzden straptez giyme derim

banane işte giycem :) :lepi:

ya bende aynı senin giibi etek kısmı bu tarz olanlara bayılıorum...bi sürü de arşivim var bunlarla ilgili...
bence 1.ve 3. çok güzel,ama senin yerinde olsam omuzlarım genişse 4 ü tercih etmezdim ...
hadi kolay gelsin tatlım...

hihoyyyt

kızlarda boyundan bağlı diyor kafam karıştı iyice :sinifsinif:

1 diyorum canım
resmini de gördüm öyle çok iri falan değilsin aksine çok hoşsun bence
madem straplez giymek istiyorsun gönlünden nasıl geçiyorsa öyle giy hem yakışır bence omuzların geniş çünkü

canım senin son ikin ve 2 cisi diorum ama hafif toplu bayanlar ve göğüs kamuflajı için xl modeller var onlara bak hatta sitemizdede var modeller bakmanı tavsiye ederim canım.

canım bence straplezde olur hiç öle düşünme saçlarla kamufle edersin son model çok dolaşıo ama daha diktirilmiş yada giyenini göremedik....ve 3. model çok orjinal geldii banaaa...

Back