Gelinlik Modelleri Sizce hangi gelinlik ?

kızlar işte omuzlarım karşınızda
çok mu genişler

bak sımdı ya cnm bı kere sen toplu felan deılsın dedıgın gıbı ırı bı kızsın yaptıgın spordan dolayı cıtıpıtı olcak deıldın:) bence sagından solundan fıskıran yag felan yok fotodan gödugum kadrıyla bıcımsızsısmanlardan deılsın asla.bunun yanında boyunda gayet uzun turk standartlarının ustunde o yuden sen takılma bıseye gıydıgın zaman hepsının yakıstıgını görceksın gönlunden gecenı içine sineni giy:)

ben olsam omuzuma birsey yaptirirdim,sus veya dantelli/tasli bir sey.ilgi yi omuzlarimin genisligi degil, sus dikkat ceksin diye..ha yok sen omuzlarini ve kollarini begeniyorsan.strapless al.kimseyi takma..eger emin olmazsan degisik modeller giyin.straples, kollu, suslu falan resmini cek,sonradan bakarsan hangisi daha cok yakismis diye

bence git bir gelinlikçiye dene.
hem hangi tür gelinliğin yakıştığını görürsün hem de onlar seni yönlerdirirler.

canım ya sağol çok moral oldun :)

bence bole boynunda bır susu hos olabılır

olabilir de duvakla beraber hoş olmaz ben uzun yaptırcam duvağı eklediğin son foto'daki gibi canım. bide gıdım çıkar benim o süsten :)

canım ya sağol çok moral oldun :)

olabilir de duvakla beraber hoş olmaz ben uzun yaptırcam duvağı eklediğin son foto'daki gibi canım. bide gıdım çıkar benim o süsten :)

moral olmak ıcın demedım ama gercektende öle ben 162 boyundayım 78 kıloyum albumde ıse gelınlık provam var gıt bı bak için rahatlasın kısa ve şişman nasıl oluyo gör bıde gelınlıgın ıcınde nasıl olmus ona bak :))

bu arada canım sende şişman değil de iri görünüyosun bence, orantılısın yani

hemen bi yorum yapayım canım benim :hulya:
1- resimdeki gelinlik süpper ama omuzlarım geniş diyorsan kötü durabilir askı falanla kapattın mı cillop gibi olur opuyorumnanaktan
3 resimde yine straptez ama çok şık onada omuzlara göre bişey ayarladın mı

eminim süper olacaksın diğerlerine hiç yorum yapmıyorum
ŞenizŞeniz

kızlar hepinize çook teşekkürler yorum ve yardımlarınız için
şimdilik 2 ve 4 ü eledim gibi görünüyo
1 3 ve 5 arasında kaldım
1. çok içime sinmiyor, 5. yede cesaret edemiyorum
herhalde 3 olacak ama hala tam anlamıyla karar vermiş değilim

bende 1 demıstım ama bencede 1olmasın hoş bı modelama bu yıl gıymeyen kalmadı onu:)

bende sondan ikincisi diyorum alllah yardım etsim işin çok zor bende senin gibiydim seçenek fazla olunca insan sapıtıyor bide artık hep aynı şeylere bakmaktan hepsi aynı geliyor isanın gözüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…