• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce hangi gelinlik ?

lirean

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
756
2
96
Ankara
Arkadaşlar, inanılmaz bir kararsızlık yaşıyorum. Sabahtan akşama kadar başka bişey düşünemiyorum ki sabahın şu kör saatinde bile hala aklımda hangi gelinlik sorusu var.. Hiç yakın kız arkadaşım da yok, erkeklere göre de hepsi güzel zaten..

Alttaki modellere bakıp hangisinin hafif tombiş 1.75 boyunda bide göğüs kısmı ve omuzları genişçe bi hatuna daha iyi gideceğini düşündüğünüzü paylaşırmısınız benimle? Bütün modeller için straplez düşünüyorum, yani modelleri straplezmiş gibi düşünüp fikir verirmisiniz?
çok ihtiyacım var.. lütfen kızlar hadi yardıma :)

q14.jpg

1232791319_105-splasposa.jpg

4258_primary.jpg

081-splasposa.jpg

019-rosaclara.jpg

bende son ikisi ağır basıyor ama diğerleri de güzel gibiler... 1000 tane seçeneği şu kadar sayıya azalttım ama artık delirmek üzereyim :)

yardııııııııım
:enbuyukkk:

saol canım yardımın için, sernde sabahçısın :)

bakalım bi karar verelim sonrada dikimevi dikebilecekmi sorunu var
of offf :(

canım hafif bir tombişlik varsa, çok değilse daha kabarık gelinlikler de düşünebilirsin. boyun çok müsait çünkü a.s

Bence 3. ama 5.ninde göğüs kısmı çok güzel.... ınşş herşey gönlüne göre olur canım...gelinliğe karar vermek çok zor yerimseniben

canım hafif bir tombişlik varsa, çok değilse daha kabarık gelinlikler de düşünebilirsin. boyun çok müsait çünkü a.s

canım ben çok kabarık modelleri sevmiyorum, ne dümdüz ne çok kabarık olmalı, bu modeller arasından seçicem kesin ama hangisini ? :)
bir de yani aslında tombişlikten ziyade irilik var bende, gelişme döneminde 10 sene boyunca deli gibi yüzersen olcağı bu işte :)

Bence 3. ama 5.ninde göğüs kısmı çok güzel.... İnşş herşey gönlüne göre olur canım...gelinliğe karar vermek çok zor yerimseniben

canım teşekkürler iyi dileklerin için, göğüs kısmını düz istiyorum kamuflaj için :) yani üst kısmı kesin straplez olcak ama alt kısımda kararsızım işte..

şimdilik 1 ve 3 önde gidiyor bakalım, anket mi yapsaydım yaaa CADIARZU kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize teşekkürler yorumlar için doğrudan etkisi olcak bu topiğin karrarımda sanırım :)

Canım hepsi güzel bak biz bi hata yapıyoruz gelinlik böyle netten beğenilmez öncelikle oturduğun yerdeki ve yakın merkezi yerdeki gelinlikcilerden randevu al ve git orda dene anca öyle anlarsın sana nası bir gelinlik gideceğini bende senin gibi yapıyordum bi kaç aydır ama son zamanlarda yanlış yaptığımı analdım düğün taihimbelli olduğu andan itibaren gelinliğimi deneme yöntemi ile alacağım
bide senin gösterdiğin model, bire bir dikemeye bilirler ;)

merhaba,
bence 5. resimdeki gelinlik çok çok güzel. diğer resimlerdekileri çok insan diktirdi, giydi, ben görmekten sıkıldım açıkçası

yalnız omuzlarınız genişse straplez size yakışmayacaktır bunun yerine 4. resimdeki gibi bir yaka daha iyi olur. bence bir iki yerde straplez gelinlik denedikten sonra kesin kararınızı verin.

gönlünüze göre olur inşallah

canım teşekkürler iyi dileklerin için, göğüs kısmını düz istiyorum kamuflaj için :) yani üst kısmı kesin straplez olcak ama alt kısımda kararsızım işte..

şimdilik 1 ve 3 önde gidiyor bakalım, anket mi yapsaydım yaaa CADIARZU kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize teşekkürler yorumlar için doğrudan etkisi olcak bu topiğin karrarımda sanırım :)

O zaman 3 güzel yerimseniben 5 sade kalır bence kararını bildir bize mutlaka!!!

canım ben çok kabarık modelleri sevmiyorum, ne dümdüz ne çok kabarık olmalı, bu modeller arasından seçicem kesin ama hangisini ? :)
bir de yani aslında tombişlikten ziyade irilik var bende, gelişme döneminde 10 sene boyunca deli gibi yüzersen olcağı bu işte :)

desene yüzücüyüm diye, tombişim diyo kaydirigubbakcemile3 o zaman bence straplez giy, geniş omuz güzeldir. ben öyle düşünüyorum. bu modeller arasından da kesinlikle ya 1 ya da 3 diyorum :lepi:

canım günaydın seni çok iyi anlıyorum bende karar veremiyorum ne kadar zor bi durum gelinlik meselesi benimde senin gibi kız arkadaşım fazla olmadığı için fikir de alamıyorum kimseden bende 1-2 nin üst kısmını beyendim

cnm öncelıkle kolay gelsın eger gögusler buyukse ust tarafı tolamak ıcın boyundan bağlamalıyı önerıyolar dıye okumustum ama gönlun straplezden yanaysa straplez tercıh et tabıkı.

ben 1.modelı sec derım ust taraf genıs oldugundan dıger modellerın altı az kabarık 1.model onlara göre daha orantılı gösterıcektır bence.dıger modellerden secersende alt tarafını cok az kabarttırmalısın bence orantı acısından guzel dursun dıe allah kolaylık versın

bu arada 1. gelinliğin benzeri veya aynısını o kabarık değildi bu kadar aşkı memnu dizisindeki bihterde giymişti

Canım hepsi güzel bak biz bi hata yapıyoruz gelinlik böyle netten beğenilmez öncelikle oturduğun yerdeki ve yakın merkezi yerdeki gelinlikcilerden randevu al ve git orda dene anca öyle anlarsın sana nası bir gelinlik gideceğini bende senin gibi yapıyordum bi kaç aydır ama son zamanlarda yanlış yaptığımı analdım düğün taihimbelli olduğu andan itibaren gelinliğimi deneme yöntemi ile alacağım
bide senin gösterdiğin model, bire bir dikemeye bilirler ;)

Aslında ben de endişeleniyorum bire bir aynısını dikemeyeceklerinden ama terzi vitrinlerinde, gelinlikçilerde hep benzer ve demode modeller var buralarda, hiç beğenemedim :(

O zaman 3 güzel yerimseniben 5 sade kalır bence kararını bildir bize mutlaka!!!

canım karar verdikten sonra paylaşırım mutlaka o kadar yardımcı oluyosunuz, ama bi karar verebilsem akannehir

desene yüzücüyüm diye, tombişim diyo kaydirigubbakcemile3 o zaman bence straplez giy, geniş omuz güzeldir. ben öyle düşünüyorum. bu modeller arasından da kesinlikle ya 1 ya da 3 diyorum :lepi:

bende senin gibi düşünüyorum canım omuzları o kadar geliştirdik azcık sergileyelim :)

cnm öncelıkle kolay gelsın eger gögusler buyukse ust tarafı tolamak ıcın boyundan bağlamalıyı önerıyolar dıye okumustum ama gönlun straplezden yanaysa straplez tercıh et tabıkı.

ben 1.modelı sec derım ust taraf genıs oldugundan dıger modellerın altı az kabarık 1.model onlara göre daha orantılı gösterıcektır bence.dıger modellerden secersende alt tarafını cok az kabarttırmalısın bence orantı acısından guzel dursun dıe allah kolaylık versın

aslına bakarsan straplez tarzı üste çok ince iki askı düşünüyorum toparlaması için ama bende şimdi dediğin gibi alt biraz daha kabarık olursa omuzları dengeler diye düşündüm..

off çok zor bi işmiş bu bin türlü şey düşünmek gerekiyor..
bitse de gitsek
mafoldumben

canımmm bence 2 weya 3 olmalı.boyun müsait ama hafif tombiş ve omuzlarım geniş yazmışsınn.kabarık olmamalı bence.merwecik ede katılıorumm.göğüsler büyükse boyundan bağlama daha derli toplu gösterioo.bak bi tanede örnek koyayımm.

Back