• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangi duvak kızlar?

herhalde topigi acan, burayi takip etmiyor... yaniliyorumuyum bosuna fikir vermis olmayalim ????

Dantelli olanlarda çok güzel bence onları dene canım...

ben duvağınızı çok beğendim. rahibe duvakları hiç sevmiyorum çünküüü.

kızlar gelinliğimi aldık çok şükür..
ama duvak istediğim duvak olmadı..pahalı diye almadılar(150 tl)
kızlar rahibe duvağı istiyodum ama arkadan olan duvaktan aldılar..sizce hangisi daha güzel ?

eğer tesettürlü değilsen kısa duvak daha güzel olur bence arkadaşında dediği gibi iş biraz sende biraz kuaförde bitiyor bende nişanımda saçımı nasıl yapsam nasıl aksesuarlar taksam bitürlü karar verememiştim kuaför başımı yaptığında ne aklımda olan bir modeli nede aklıma gelecek bir modeli yaptı gerçekten çok beyenmiştim eminim sende öyle olucaksın o yüzden canını hiç sıkma saçınla duvağınla gelinliğinle çok güzel olursunopuyorumnanaktan

Gelinliğinin modelini bilmiom ama eger askıları olmayan straplez se rahibe duvak cok yakısıo o gelinliklere.ama senn duvagında güsel canm sıkma canını

canım bence üzme kendini iade et içine sineni al çok uçuk değil fiyatı hayatın boyunca bir kere olacak bi olay ve harika olmalı bence.... ben olsaydın iade eder içime sineni alırdım...

içini kaçırmak gibi olmasın ama aldıklarını beğenmedim canım..bende rahibe duvaklarını çok beğeniyorum beğendiğin de güzelmiş gerçekten çokta pahalı değilmiş...ama olsun canını sıkma diğcem amafisfisfisfisfisfisfisfisfis

evet ya aldığınız çok sadeymiş hiçbir özelliği yok çok da kısa senin beğendiğin daha güzelmiş valla ben ayriyetten duvağa para vermedim gelinlikle beraber kiralamıştım çok pahalı demişler size umarım kuaförün beceriklidir....kaydirigubbakcemile4

ben de rahibe duvak kullandım. çokta memnun kaldım. aslında mesajını okuyunca duvağımı sana göndermek geçti içimden ama düğün tarihini görünce anladım ki iş işten geçmiş. neyse sağlık olsun. eminim yine de çok güzel olacaksın.

kızlar dadlumun düğünü oldu ilk duvağı kullandı ama çok yakıştı çok güzel bi gelin oldu

benim duvağımda rahibe duvaktı ama kuaföre bin kere anlattığım halde yapamadı topladı saçma bişi yaptı aldım elime tokaları kendim takmaya calıstım olmadı istediğim gibi olmadı yani senin duvagında kısa deilmiş cnm

ben izmirde duvak işi yapıyorum yazını okudum istediğin duvak için o fiyat çok fazla . eğer düğünün olmadıysa sana duvak modellerimi gönderebilirim. ,ilgilenirsen bana ulaşabilirsin

Back