• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hangi duvak kızlar?

dadlummm

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
825
2
316
Ankara
kızlar gelinliğimi aldık çok şükür..
ama duvak istediğim duvak olmadı..pahalı diye almadılar(150 tl)
kızlar rahibe duvağı istiyodum ama arkadan olan duvaktan aldılar..sizce hangisi daha güzel ?

üzme kendini canım. Gelinliğin modeline göre değişir her modele rahibe duvak gitmez.
aslında iş biraz sende birazda kuaförde bitiyor. gelin başını gösteren saç ve duvaktır. Bunu yapanda kuaför olduğuna göre iyi kombine edilmiş birşeyler yaparsa güzel olur.
ayrıca benden sana tavsiye birkaç gün öncesinde gelinbaşı için provaya git
yerimseniben

bana bunu aldılar
208477199.jpg

istediğim ise buydu
newveil002yr3.jpg

Son düzenleme:
üzme kendini canım. Gelinliğin modeline göre değişir her modele rahibe duvak gitmez.
aslında iş biraz sende birazda kuaförde bitiyor. gelin başını gösteren saç ve duvartır. Bunu yapanda kuaför olduğuna göre iyi kombine edilmiş birşeyler yaparsa güzel olur.
kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım

valla güzelim hiç sıkma bence kendini iyi bi kuaföre gidersen illa rahibe duvak olmasına gerek yok diğerini de bazen rahibe duvaktan daha güzel yakıştırıyorlar geline benim duvağım rahibe duvağıydı harika bişeydi senin resmini gösterdğin duvağın krem rengiydi ve tülü ışıl ışıl parlıyordu gören hayran kaldı ama gel gör ki o duvağı öyle bi taktılar ki bi halta benzemedi hiç takılma böyle şeylere inşallah evliliğin gönlüne göre olur sen ona odaklan boşver duvağı a.s.

iyi bir kuaför bulursan muhteşem bir saçla çok hoş bir gelin olursun
bence arkadan takılan duvaklar saç şeklini daha iyi gösteriyor

duvagin hic de kötü degil canim... hic icine sinmediyse iade et üstüne para ver ve al aradaki fiyat farki ne kadar bilmiyorum gerci...

bu fotografi seninle paylasmak istiyorum belki sana örnek olabilir

my.php
[/URL][/IMG]

herseyiyle bence cok güzel bir gelin allah mutlulugunu daim etsin...

bende bu gelinin el cicegini cok begendim aynisini istiyorum :-)

fotogarf alintidir

Canım üzme kendini. bence daha düğünün olmadıysa hiç gözünde bırakma yinde de . İçinde kalmasın (düğün zamanı çok harcama oluyur onu da biliyorum) kendin almaya çalış

duvak gelinlik ile uyumludur..sana alına duvağı ben bi gelinilkçide ,gelinlik deneyen bi bayanda gördüm çok güsel kombin olmuştu hihoyyyt

içine sinmediyse gelinlinin modelini de koy fikir üretmeye çalışalım..150 lira için en güzel gününde mutsuz olma :delphin:

rahibe duvak ayrı bi olay.. rahibe duvak takarsan kuaföre sadece duvağı taktırmak için gitmelisin..çünkü hiç bir model topuz olmaz ..ya öylesine toplarlar yada açık kalır saçlar..

ayrıca rahibe duvak ağır olur topuzunu düşürür

nikah olacaksa belki ama düğün olacaksa rahibe duvakla oynayamassın

vs.vs.bu liste uzar gider :delphin:

Ayy bunu çok beğendim! :asigim:
duvagin hic de kötü degil canim... hic icine sinmediyse iade et üstüne para ver ve al aradaki fiyat farki ne kadar bilmiyorum gerci...

bu fotografi seninle paylasmak istiyorum belki sana örnek olabilir

my.php
[/URL][/IMG]

istedigin duvagı tercih et canım kesinlikle o.ama açıksın dimi nasıl dururki acaba saç modelini kapatmasın.

sana alınan duvak ta güzel ama ben onun yere kadarrr uzun olanını kullanmıştım rahibe duvaklarnı beğenmiom ben ama içinde kalmasın cnm git farkını ver istediğini al

canikoomm gelinliğini bilmediğim için hangi duvak daha çok yakışır bilemicem...ama illa rahibe duvak diyorsan sen git al..aradaki farkı ver...içinde kalcağna yaniiiii......ne istiyorsan onu yap,içinde kalmasın..yere kadar uzanan duvaklarda çok havalı oluyor..karar senin canım..

yerinde olsam duvağı istediğim duvakla değiştiirirdim. baştan nasıl alıştırırsan öyle gider kendinden taviz verme ezilirsin. hayatında bir kere giyeceksin gelinliği içinde uhte kalmasın sonra.

datlummmm..
kendini niye üzüyorsunki...sen gelin olacaksın her şey istediğin gibi olmalı içinde hiç ukte kalmasın ölene kadar unutmuyorsun çünkü yapılanları...
sen hangi duvağı istiyorsan parasını ver al çok değilmiş hemde...
istediğin olsun sonuçta bir kere olacak bir şey bu...
bende hep inci istemişimdir gelinlikle çok güzel duruyor çünkü...almadılar parasından değilde basit duruyo elalem ne der dedi kayınvalidem gittiler hiç takmayacağım bir set aldılar ama güzeldi yani beyaz altın...benmi naptım biliyomusun gittim beğendiğim kolyeyi kendim aldım...
günlerce söylendiler bananeeeeee ben istediğimi yaptım hehe...

datlummmm..
kendini niye üzüyorsunki...sen gelin olacaksın her şey istediğin gibi olmalı içinde hiç ukte kalmasın ölene kadar unutmuyorsun çünkü yapılanları...
sen hangi duvağı istiyorsan parasını ver al çok değilmiş hemde...
istediğin olsun sonuçta bir kere olacak bir şey bu...
bende hep inci istemişimdir gelinlikle çok güzel duruyor çünkü...almadılar parasından değilde basit duruyo elalem ne der dedi kayınvalidem gittiler hiç takmayacağım bir set aldılar ama güzeldi yani beyaz altın...benmi naptım biliyomusun gittim beğendiğim kolyeyi kendim aldım...
günlerce söylendiler bananeeeeee ben istediğimi yaptım hehe...

benim gibi bende istedigimi yapan cinstenim. Allah saglik versin kimseye mudarali olmayi sevmem bunu bunu alin diye de yalvaramam. Allaha sükrediyorum isim var istedigimi sinirlar icinde gidip alabiliyorum... Annem böyle yetistirdi bütün camabsi kizim kimseye mudarali yasama kocana bile derdi, bende uyguluyorum kaydirigubbakcemile3

Canım benim duvağımda rahibe duvağıydı ama kuaförüm çok güsel bi şekilde yerleştirdi kafama gören herkes ne kadar değişik birşey olmuş dediler normalde rahibe duvağı tesettürlü gelinlere gider ama bende çok beğenmiştim ve almıştım değdide doğrusu aklında kalacağına al derim.

Benim duvağım rahibe duvağı değildi ama o kadar güzel modeli vardı ki rahibe duvağı gibi taktık herkes bayıldı iş gerçekten kuaförde bitiyor ve rahibe duvağı olunca hiç hareket edemiyorsun sürekli geri geri gidiyor kafan nikahsa tamamda düğünse bir daha düşün derim normal duvakları çok şık yapıyorlar kuaför çok önemli...

Back