Kızlar bugün Sevilden aldım parfümümü.
Aralarındaki bariz farko görmeniz için kapak kısmını ve normal şişesini fotoğrafladım.
Eki Görüntüle 1133209 Eki Görüntüle 1133211
Güle güle kullan canım
Para iadesinde sorun çıktı mı canım meraak ettim hemen ertesi gün iaden yapıldı mı?
İade param 7 gün sonra yapıldı canım baya uğraştım onun için sürekli aradım falan.
Ya ciddi misinBen de göze alıp sipariş vermeyi düşünüyordum ama ilgilenilmiyor fazla galiba :18:
Bence verme canım %100 sahteler sahte şeye 110 verek yerine gir bellamıola,misspera gibi sitelere o fiyata orjinal parfüm al:)
dimi canım ya hiç riske atmamak en mantıklsı markafoni,limango giib sitelerde de parfüm kampanyaları sürekli dönüyor Dediğin gibi takip etmek gerekli canım Teşekkürler tecrübelerini paylaştığın için
slm sizi burda gördüm. ve yardım istiyorum.gümrük malları satışı com. dan coco chanel pürfüm sipariş ettim ve geldi.
şişde sorun olduğu için geri göndereceğim. koku bayağı bayağı benziyor orjinaline ama ben kararsız ve pinpirikli biri olduğum icin halen terettütdeyim siz halen kullanıyorsunuz dimi. şişenin yenisini mi isteyim parasınımı bilemedim. lütfen yardımcı olurmusunuz. bu parfümü daha öncede kulmanmıştım. aynı gibi. ama cok ta parfümden anlamam. kestane kebap acele cevap
cok teşekkür ederim. iade ediceğim ürünü. mizu nasıl bilginiz varmı?
bi kaç arkadaş memnun birde sizin fikrinizi almak istiyorum.
Kızlar sizce Chanel Chance edt mi yoksa Chanel Chance Eau Tendre edt mi? klasik mi pembe mi? :)
Bence en güzeli edp klasik chance:)
az evvel lidyana'dan klasik sarının edt sini sipariş ettim :) 159 tl ye inmiş. güvenilir bir site de valla kaçırmayın
Ay valla almasaydım alırdım ama daha yeni aldım güzel günlerde kullann
Chanel Allure veya Allure Sensuelle oneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?