Sizce hangi Chanel parfümünü almalıyım?

Allure sensuelle edp mi kullaniyorsun pinktomato

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kullanmiyorum su an fakat Douglas'ta test ettim, Chanel'in en guzel kokularindan Allure Sensuelle..
Bana birkac gun icinde siparis verdigim Chance Eau Tendre ulasmis olacak, Chance'den nefret etmistim ama Eau Tendre daha hafif cicek-meyve.
Chanel'i severim ama parfum dunyasinda bir Hermes bir Guerlain degil

Kesinlikle katiliyorum benim icinde guerlain sonra dior gelir chanel sonradir chance tendre kullandim bende cok kalici yayilan bi kokudur edt olmasina ragmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ikinci siparişimi verdim canım. Site güvenilir,ürünler orjinal tester ürün. Sorun yaşamadım tavsiye ederim
Fiyatlar uygun baya zaten denemekte yarar var akşam eşimede gösteriyim hermes erkek parfümüde varmış sipariş ederiz olmadı çok teşekkür ederim canım

Yaa bu site güvenilir midir gerçekten
Chanel Chance'ım da varmışş
Çokta uygun muş aay çok iyi yaa bide güvenebilsem
ben bu siteden chanel chance tester almıştım resmen pembe sıvılı bi chance getirdiler bana..öyle eau tendre gibi de değildi. hanı bi zamanlar chanel candy vardı ya pembe onun rengindeydi sıvısı. hatta sayfanın başlarına fotoğrafını da ekledim. alakası yoktu yanı. iade etmiştm bende.

Hadi yaa okumadım sayfayı tamamen kuzum.. bak şimdi işkillendim bende yaa

Allah allah rengi bi garip daha ilk bakmada anlaşılıyor gerçekten
Bende sevinmiştim orijinal tester diye bide uygun görünce daha bi sevinmiştim
Napalım artık tek ihtimal kalıyor geriye yurt dışından getirtme fikrimi yürürlüğe koyucam artık

Ben bide eşime göstericem bu siteyi az çok anlıyor güvenilir olup olmadığını bakalım nediycek

Ben bide eşime göstericem bu siteyi az çok anlıyor güvenilir olup olmadığını bakalım nediycek
valla benimki daha ilk bakışta demişti sakın alma bu siteden diye ama dinlemedim işte onu aldım..huyum kurusun bişeyi merak edince alana kadar rahat etmıyorum tavsiyem yurtdışından getirtmen en mantıklısı bizzat ordan alışveriş yapmş biri olarak söylüyorum

Tamam kuzuşum tavsiyeni dikkate alıcam
Benim eşim internet sitesi kuruyor ben internette nerde tester parfüm satan biyer bulsam direk gösteriyorum güvenilir mi diye.. Oda bana herzaman internetten parfüm alınmaz diyo ama tabi missperadan alıyorum ben dinlemiyorum onu ordakiler orijinal çünkü chanel olsun hermes olsun bu parfümler kaliteli ve çok pahalı mümkün değil diyor okadar uygun olması bakalım büyük bi ihtimal burdan parfüm alınmaz diycek ama yinede bi sorucam

allure edp. çünkü hiçbir taklit parfüm bunun orjinali gibi komuyor.bi tek bunun kokusunu tutturamamışlar.ve kokusu da çoook güzel.

Coco mademoiselle kullandım, hani bazı parfümler katmanlardan oluşur saat geçtikçe farklı kokuya bürünür. Ama bu chanelde ilk sıktığımla saatler sonraki kokusu yoğunluğu kendini hissettiren notaları aynı. Bu yüzden chance derim. :) edp olanini mi kullandiniz? Eau de tendre varmis sanirim bir de farki ne hic koklamadim da :)

tendre de meyveli notalar kullanılmış. daha genç cıvıl cıvıl bir koku diyorlar kullananlar. ben denemedim. meyveli kokuları pek sevmiyorum :) ama bir şans vermek istiyorum yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…