• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi Chanel parfümünü almalıyım?

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
Kızlar merhaba,
Kullandığım Chanel Chance'im uzun bir aradan sonra bitme noktasına geldi. Dibini görmeyi başardım yani .:52:
Sizce yenisini hangisinden tercih etmeliyim? Mutlaka bir Chanel parfüm istiyorum çünkü kaliteli kokuyorlar, dolabımdan eksik etmek istemiyorum.
Benim arasında kaldığım 3 tane parfümü var. Aslında üçününde kokusu birbirinden farklı. Nasıl arada kaldım bilmiyorum ama sanırım bu benim belli sabit kokuyu sevenlerden olmadığımdan kaynaklanıyor. Hani bazı hanımlar sadece hafif sever ağır kullanamaz. Veya şekerli sever çiçeksi kullanamaz. Odunsu sever şekerli kullanamaz gibi. Ama benim öyle bir ayrımım yok. Çok çok ağır olmamak kaydıyla hepsini seviyorum, notaları güzel harmanlandığı sürece.
Neyse benim aklımda olan 3 parfümü şu,

1- Chanel Coco Mademoiselle
2- Chanel Coco
3-Chanel Chance

hangisini almalıyım sizce? ve en uygun orjinalini nereden alabilirim? bitirdiğim chanel'i duty free'den almıştım ama şuan ordan alma imkanım yok tavsiyelerinizi bekliyorum:)

Kızlar merhaba,
Kullandığım Chanel Chance'im uzun bir aradan sonra bitme noktasına geldi. Dibini görmeyi başardım yani .:52:
Sizce yenisini hangisinden tercih etmeliyim? Mutlaka bir Chanel parfüm istiyorum çünkü kaliteli kokuyorlar, dolabımdan eksik etmek istemiyorum.
Benim arasında kaldığım 3 tane parfümü var. Aslında üçününde kokusu birbirinden farklı. Nasıl arada kaldım bilmiyorum ama sanırım bu benim belli sabit kokuyu sevenlerden olmadığımdan kaynaklanıyor. Hani bazı hanımlar sadece hafif sever ağır kullanamaz. Veya şekerli sever çiçeksi kullanamaz. Odunsu sever şekerli kullanamaz gibi. Ama benim öyle bir ayrımım yok. Çok çok ağır olmamak kaydıyla hepsini seviyorum, notaları güzel harmanlandığı sürece.
Neyse benim aklımda olan 3 parfümü şu,

1- Chanel Coco Mademoiselle
2- Chanel Coco
3-Chanel Chance

hangisini almalıyım sizce? ve en uygun orjinalini nereden alabilirim? bitirdiğim chanel'i duty free'den almıştım ama şuan ordan alma imkanım yok tavsiyelerinizi bekliyorum:)

canım bana kalsan yine chance :) coco ağır ve hoş değil bence. matmazel de bence chance gibi değil, daha düz bir koku. chance daha çılgın.
N°19 Poudre ve chance tendre da olabilir. yaz için bunlar daha iyi gidebilir.

canım bana kalsan yine chance :) coco ağır ve hoş değil bence. matmazel de bence chance gibi değil, daha düz bir koku. chance daha çılgın.
N°19 Poudre ve chance tendre da olabilir. yaz için bunlar daha iyi gidebilir.

Canım Coco'yu ben sevdim evet biraz ağır ama Coco Noir kadar ağır değil bi 10 dk sonra kremsi bir koku oluşuyor hiç fark ettin mi bilmiyorum ama:)
N°19 Poudre'ı geçen gün denedim douglasta ama pek beğenmedim. Bi notası bana yaşlı kadın parfümü izlenimi oluşturdu. :26:
Chanel coco mademoiselle aynen biraz düz bi koku oda notasından kaynaklanıyor gül ve yaseminden oluştuğu için.
Chance zaten çok severek kullandım yaz-kış kullandım hatta.
Ay bilemedim valla hangisini alsam:)
Coco alırsam kışın kullanırım zaten büyük ihtimalle..Kafamda karıştı şimdi:37:

Canım Coco'yu ben sevdim evet biraz ağır ama Coco Noir kadar ağır değil bi 10 dk sonra kremsi bir koku oluşuyor hiç fark ettin mi bilmiyorum ama:)
N°19 Poudre'ı geçen gün denedim douglasta ama pek beğenmedim. Bi notası bana yaşlı kadın parfümü izlenimi oluşturdu. :26:
Chanel coco mademoiselle aynen biraz düz bi koku oda notasından kaynaklanıyor gül ve yaseminden oluştuğu için.
Chance zaten çok severek kullandım yaz-kış kullandım hatta.
Ay bilemedim valla hangisini alsam:)
Coco alırsam kışın kullanırım zaten büyük ihtimalle..Kafamda karıştı şimdi:37:

chance tendre diyorum ben :) tabi yaz içinse...

chance tendre diyorum ben :) tabi yaz içinse...

Chance tendre hiç denemedim bi denerim onuda:)
ben böyle daha çok kendini belli eden kokuları kullanmayı seviyorum :17:
yaz için değil aslında yaz için parfümüm var,sonbahar kış için alıcam:)

Şuan baya düşündüm de Chance veya Coco Chanel alıcam gibi.Hani birini şimdi alsam bile diğerini kışa mutlaka alıcam.:1:

lidyana .coma baktınmı..:49:

Şuan baya düşündüm de Chance veya Coco Chanel alıcam gibi.Hani birini şimdi alsam bile diğerini kışa mutlaka alıcam.:1:

senın su kozmetik dolabını karıstırmak istiyorum gercekten içinden cıkamam herhalde :39: birde birsey sormak istiyorum ben şimdi 26 yasındayım acaba diyorum bu kırışıklık önleyici kremlere şimdiden başlasammı bugun nıveanın günlük kremini aldım 15 faktörlük koruyucu özellikli birde sizden fikir alayım dedim

lidyana .coma baktınmı..:49:

aa bakmadım canım orjinal midir ordakiler bi bakayım:)
n11 'e baktım bitek bellamola ve missperada zaten satılmıyorlar:50:

senın su kozmetik dolabını karıstırmak istiyorum gercekten içinden cıkamam herhalde :39: birde birsey sormak istiyorum ben şimdi 26 yasındayım acaba diyorum bu kırışıklık önleyici kremlere şimdiden başlasammı bugun nıveanın günlük kremini aldım 15 faktörlük koruyucu özellikli birde sizden fikir alayım dedim

ay canım sakın o yaşta başlama onlara normal nemlendirici kullan:16:
aynen benim kozmetik dolabını görsen içinde kaybolursun o dereceler artık sığdıramıyorum:1::1:

aynen benim kozmetik dolabını görsen içinde kaybolursun o dereceler artık sığdıramıyorum:1::1:

canım orjinaldir ,bu kadar reklamı var kk de.indirimler ürünün giriş tarihine ve elde kalan adete göre yaoılıyor sanırım..

canım orjinaldir ,bu kadar reklamı var kk de.indirimler ürünün giriş tarihine ve elde kalan adete göre yaoılıyor sanırım..

Vayy gerçekten lidyanadaki chanel parfüm fiyatı uygunmuş. Chanel coco noir 289 tl yazmışlar.
ama malesef sadece chanel coco noir var :50:

canım ben uyarayımda s,z, yazın 30 koruma faktörü kullanın mutlaka sokağa çıkarken bir on sene sonra kazayağı çizgileri olmasını istemiyorsanız...

Vayy gerçekten lidyanadaki chanel parfüm fiyatı uygunmuş. Chanel coco noir 289 tl yazmışlar.
ama malesef sadece chanel coco noir var :50:

bella ... ne vardı onada bak bence oradada fiyatlar fena değildi canım..

bella ... ne vardı onada bak bence oradada fiyatlar fena değildi canım..

Onada baktım canım onda da Allure Sensualle ve No:19 Poudre var bitek fiyatlarıda o kadar ucuz değildi:)
bu aralar ona bişey oldu zaten çoğu parfümün fiyatını arttırmışlar anlamadım :18:

Onada baktım canım onda da Allure Sensualle ve No:19 Poudre var bitek fiyatlarıda o kadar ucuz değildi:)
bu aralar ona bişey oldu zaten çoğu parfümün fiyatını arttırmışlar anlamadım :18:

işte milleti alıştırana kadar:27:

Son düzenleyen: Moderatör:

yeni aldıgım niveanınki günlük nemlendirici onu kullanayım ozaman buarada su kırılan fondoten vardı ya lorealınki onu aldım watsons tan dehset birseymiş baayıldım resmen hernekadar seninkini kullanamasamda yinede bana fikir verdin senin sayende tanıdım o fondoteni :12:

başka arayışlara giriyorum bende:27::27:
başka uygun fiyatlı site bulana kadar o zaman n11 şimdilik cepte kalsın gerçi orda da pek uygun değil ya hani yine sevilden falan uygun sadece:1:

bende kozmetik ürünlerinde hep indirim takibi yapıyırum :ssz:aynen:))
missperadanda bir kaç şey aldım ..tavsiye ederim..morhipo yine iyi ..:49:

bende kozmetik ürünlerinde hep indirim takibi yapıyırum :ssz:aynen:))
missperadanda bir kaç şey aldım ..tavsiye ederim..morhipo yine iyi ..:49:

Baktım hepsine canım ama chanel yok maalesef :50:
başka sitelerde denk gelirsen mutlaka haberdar et beni öptüm.:16:

Son düzenleme:
Back