• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi banka?

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
Sizce paramı hangi bankaya yatırayım özel mi devlet mi daha iyi ve hangisi daha fazla faizli anlayan varsa yardımcı olabilirmi acaba?

Bitcoin moda bu ara ne olduğunu anlamasamda. onu geçelim. Konut hesabı açabilirsin aylık cüzi bir miktar yatırarak. yüzde 10 küsur faiz veriyorlar. Hem ev alırsan devlette artı para veriyor.

Bu soruyu Google amcaya sorsan tüm bankaların faiz oranlarını görüp karar vermen daha kolay olur bana göre
Herkesin banka tercihi belirli kriterlere göre değişiklik gösteriyor
Kimisi faiz olmasın diyip katılım bankası tercih eder, kimisi faizi yüksek olsun ister, kimisi devlet bankası ister, kimisi işletim ücreti olmasın der

Bu soruyu Google amcaya sorsan tüm bankaların faiz oranlarını görüp karar vermen daha kolay olur bana göre
Herkesin banka tercihi belirli kriterlere göre değişiklik gösteriyor
Kimisi faiz olmasın diyip katılım bankası tercih eder, kimisi faizi yüksek olsun ister, kimisi devlet bankası ister, kimisi işletim ücreti olmasın der
Arastırdım ama pek anlamadığım için sormak istedim sizlere çok kararsızım hangisi daha mantıklı ve dogru bilmiyorum

Arastırdım ama pek anlamadığım için sormak istedim sizlere çok kararsızım hangisi daha mantıklı ve dogru bilmiyorum

vadeli mi yatıracaksın vadesiz mi?
vadelilerin de çeşidi var
mesela günlük faiz işleyen hesaplar var
istediğinde yatırıp çekebiliyosun bi kesinti olmadan
ama faizi düşüktür

diğer vadelilerde 32 günlük bilmemkaç günlük yıllık gibi vadeler var
vadesi dolmadan çekersen faizini alamazsın

Ben Enpara kullanıyorum Finansbank
Hiçbir işleme ücret almıyor onun için tercih ediyorum.
Vadeli de aylık yüzde 13.5 veriyor
Ama çok yüksek miktarda param olsa iş bankasının vadelisini tercih ederim. Yılların bankasi, Türk sermayesi ve devlet bankası kismen
Şu an en yüksek faizi Denizbank veriyor ilk hesap açılışında 1 ay geçerli 14.5 faiz oranı var

vadeli mi yatıracaksın vadesiz mi?
vadelilerin de çeşidi var
mesela günlük faiz işleyen hesaplar var
istediğinde yatırıp çekebiliyosun bi kesinti olmadan
ama faizi düşüktür

diğer vadelilerde 32 günlük bilmemkaç günlük yıllık gibi vadeler var
vadesi dolmadan çekersen faizini alamazsın
Vadeli düşünüyorum ama bilgim olmadıgı için kararsız kaldım :(

Ben Enpara kullanıyorum Finansbank
Hiçbir işleme ücret almıyor onun için tercih ediyorum.
Vadeli de aylık yüzde 13.5 veriyor
Ama çok yüksek miktarda param olsa iş bankasının vadelisini tercih ederim. Yılların bankasi, Türk sermayesi ve devlet bankası kismen
Şu an en yüksek faizi Denizbank veriyor ilk hesap açılışında 1 ay geçerli 14.5 faiz oranı var
Hımm benimde fazla degil peki o dediğiniz özel bankamı pek anlamadıgım için karar veremedim

Özel bankalar güvenilir değil diye duymuştum ama öylemi iflas gibi ?

İmar bankası hortumlandığından beri öyle batan banka yok başka herhalde

Bank asya güvenilmezdi o da malum sebeplerden yani

Gerçekten hiç fikrin yok mu bankalar hakkında? Yani illaki bi bankada vadesiz hesabın olmuştur diye düşündüm şimdiye kadar burs hesabıdır ne bileyim çalıştıysan maaş hesabıdır olmuştur

Ziraatte aç o zaman
Özelleri güvenilir bulmuyorsan

Faiz oranları daha düşüktür
Ama Yatıracağın miktar çok yüksek değilse zaten çok faiz getirmez nereye koyarsan koy

İmar bankası hortumlandığından beri öyle batan banka yok başka herhalde

Bank asya güvenilmezdi o da malum sebeplerden yani

Gerçekten hiç fikrin yok mu bankalar hakkında? Yani illaki bi bankada vadesiz hesabın olmuştur diye düşündüm şimdiye kadar burs hesabıdır ne bileyim çalıştıysan maaş hesabıdır olmuştur

Ziraatte aç o zaman
Özelleri güvenilir bulmuyorsan

Faiz oranları daha düşüktür
Ama Yatıracağın miktar çok yüksek değilse zaten çok faiz getirmez nereye koyarsan koy
Anladım teşekkür ederim. Şimdiye kadar hiç açtırmamıştım ve yatırmadımda daha dogrusu bankaya hiç gitmedim:) bugün ziraata gidip hesap açtırdım düz olarak vadeli yatırdım bakalım hayırlısı umarım dogru karar vermişimdir

Back
X