- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Sizce paramı hangi bankaya yatırayım özel mi devlet mi daha iyi ve hangisi daha fazla faizli anlayan varsa yardımcı olabilirmi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arastırdım ama pek anlamadığım için sormak istedim sizlere çok kararsızım hangisi daha mantıklı ve dogru bilmiyorumBu soruyu Google amcaya sorsan tüm bankaların faiz oranlarını görüp karar vermen daha kolay olur bana göre
Herkesin banka tercihi belirli kriterlere göre değişiklik gösteriyor
Kimisi faiz olmasın diyip katılım bankası tercih eder, kimisi faizi yüksek olsun ister, kimisi devlet bankası ister, kimisi işletim ücreti olmasın der
Arastırdım ama pek anlamadığım için sormak istedim sizlere çok kararsızım hangisi daha mantıklı ve dogru bilmiyorum
Vadeli düşünüyorum ama bilgim olmadıgı için kararsız kaldımvadeli mi yatıracaksın vadesiz mi?
vadelilerin de çeşidi var
mesela günlük faiz işleyen hesaplar var
istediğinde yatırıp çekebiliyosun bi kesinti olmadan
ama faizi düşüktür
diğer vadelilerde 32 günlük bilmemkaç günlük yıllık gibi vadeler var
vadesi dolmadan çekersen faizini alamazsın
Hımm benimde fazla degil peki o dediğiniz özel bankamı pek anlamadıgım için karar veremedimBen Enpara kullanıyorum Finansbank
Hiçbir işleme ücret almıyor onun için tercih ediyorum.
Vadeli de aylık yüzde 13.5 veriyor
Ama çok yüksek miktarda param olsa iş bankasının vadelisini tercih ederim. Yılların bankasi, Türk sermayesi ve devlet bankası kismen
Şu an en yüksek faizi Denizbank veriyor ilk hesap açılışında 1 ay geçerli 14.5 faiz oranı var
Finans ve deniz özel bankaHımm benimde fazla degil peki o dediğiniz özel bankamı pek anlamadıgım için karar veremedim
Özel bankalar güvenilir değil diye duymuştum ama öylemi iflas gibi ?Finans ve deniz özel banka
Özel bankalar güvenilir değil diye duymuştum ama öylemi iflas gibi ?
Anladım teşekkür ederim. Şimdiye kadar hiç açtırmamıştım ve yatırmadımda daha dogrusu bankaya hiç gitmedim:) bugün ziraata gidip hesap açtırdım düz olarak vadeli yatırdım bakalım hayırlısı umarım dogru karar vermişimdirİmar bankası hortumlandığından beri öyle batan banka yok başka herhalde
Bank asya güvenilmezdi o da malum sebeplerden yani
Gerçekten hiç fikrin yok mu bankalar hakkında? Yani illaki bi bankada vadesiz hesabın olmuştur diye düşündüm şimdiye kadar burs hesabıdır ne bileyim çalıştıysan maaş hesabıdır olmuştur
Ziraatte aç o zaman
Özelleri güvenilir bulmuyorsan
Faiz oranları daha düşüktür
Ama Yatıracağın miktar çok yüksek değilse zaten çok faiz getirmez nereye koyarsan koy
Hmm anladım :) yatırdım bakalım hayırlısıIşbankası, akbank, yapı kredi,denizbank, ing bank bunlar güvenilir olanların arasında bence.
Hangi bankayi tercih ettimHmm anladım :) yatırdım bakalım hayırlısı
Ziraata yatırdım düz vadeli olarak dogrumu yaptım bilmiyorum tabi:)Hangi bankayi tercih ettim
Ne kadar verdi vade oranını?Ziraata yatırdım düz vadeli olarak dogrumu yaptım bilmiyorum tabi:)
Şuanda 1 aylık ama dolunca daha uzun düşünüyorumNe kadar verdi vade oranını?
Yok, yüzde kaç faiz veriyor demek istedimŞuanda 1 aylık ama dolunca daha uzun düşünüyorum