kırmızı olan mutfağı kırmızı yapmayı düşündüğüm için benim de çok dikkatimi çekti
acaba hangi marka olduğunu sorabilir miyim
ayrıca cam olması da ayrıca al beni diyor :)
değirmenlerden de ben yine cam olan diyorum acaba onun da markasını öğrenmem mümkün mü hemen gidip almak istiyorum çünkü ben de günlerdir içime sinecek setler arıyordum eline sağlık benim için sen bulmuşsn :)
canım kesinlikle 1. resimdeki baharatlık süpper, çok şık duruyo. hatta markasını söyleyebilirsen bende gidip alayım
1.si en güzeli,çok da kullanışlı olur. kırmızı olan gözalıcı duruyor ama pek kullanışlı olmaz die düşünüyorum. değirmenlerden ise bu sefer kırmızı olanı
Canım kırmızı baharat takımı GNY marka ve nette şuan satışı var züccaciyeci.nette ve fiyatı 45 TL bence de cam olması güzel ve standlı olduğu için çok derli toplu duruyor.
Kırmızı değirmenlerin ikisi de bernardo marka. Şeffaf olanın fiyatı 30 TL. Eğer alırsan bana da haber verir misin? Düşüncelerini çok merak ediyorum.İnşallah verdiğim bilgiler işine yaramıştır. Öptüm çok :)
Canım 1. fotodaki baharatlığın markasını ben de bulamadım fakat ona benzeyen takımlar Bernardo, Biev, Esse ve büyük çaplı züccaciyelerde var. Bir kaç tane daha ekleyeyim fikrin olması açısından.
Eki Görüntüle 149347
Fackelmann marka
Eki Görüntüle 149348
Grundtal Marka Çok Amaçlı Baharatlık
Eki Görüntüle 149349
Flying Marka Baharat Takımı
Bu tarz baharatlıkları Avmlerdeki çeyiz mağazalarında bulman daha büyük ihtimal. Yardımcı olabildiysem sevindim :)):82:
birincisine bayıldım markası nedir acaba biliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?