Sizce hangi baharat takımı daha güzel karar veremedim !!!!!

baharatlıklardan ilk 3ü güzel..
değirmen olarak da ikinci resim hoşuma gitti..

canım kesinlikle 1. resimdeki baharatlık süpper, çok şık duruyo. hatta markasını söyleyebilirsen bende gidip alayım

kırmızı olan mutfağı kırmızı yapmayı düşündüğüm için benim de çok dikkatimi çekti
acaba hangi marka olduğunu sorabilir miyim
ayrıca cam olması da ayrıca al beni diyor :)
değirmenlerden de ben yine cam olan diyorum acaba onun da markasını öğrenmem mümkün mü hemen gidip almak istiyorum çünkü ben de günlerdir içime sinecek setler arıyordum eline sağlık benim için sen bulmuşsn :)

Canım kırmızı baharat takımı GNY marka ve nette şuan satışı var züccaciyeci.nette ve fiyatı 45 TL bence de cam olması güzel ve standlı olduğu için çok derli toplu duruyor.

Kırmızı değirmenlerin ikisi de bernardo marka. Şeffaf olanın fiyatı 30 TL. Eğer alırsan bana da haber verir misin? Düşüncelerini çok merak ediyorum. İnşallah verdiğim bilgiler işine yaramıştır. Öptüm çok :)

Son düzenleme:
canım kesinlikle 1. resimdeki baharatlık süpper, çok şık duruyo. hatta markasını söyleyebilirsen bende gidip alayım

Canım 1. fotodaki baharatlığın markasını ben de bulamadım fakat ona benzeyen takımlar Bernardo, Biev, Esse ve büyük çaplı züccaciyelerde var. Bir kaç tane daha ekleyeyim fikrin olması açısından.

Fackelmann marka

Grundtal Marka Çok Amaçlı Baharatlık

Flying Marka Baharat Takımı

Bu tarz baharatlıkları Avmlerdeki çeyiz mağazalarında bulman daha büyük ihtimal. Yardımcı olabildiysem sevindim :)):82:

1.si en güzeli,çok da kullanışlı olur. kırmızı olan gözalıcı duruyor ama pek kullanışlı olmaz die düşünüyorum. değirmenlerden ise bu sefer kırmızı olanı

1.si en güzeli,çok da kullanışlı olur. kırmızı olan gözalıcı duruyor ama pek kullanışlı olmaz die düşünüyorum. değirmenlerden ise bu sefer kırmızı olanı

Teşekkürler canım ben de değirmenlerden kırmızıyı çok beğendim (şeffaf olanı özellikle). Baharatlıkta karar veremiyorum. Mıknatıslı modeller çok hoş duruyor gerçekten fakat paslanma veya küflenme yapar mı diye düşündürüyor beni.

düşüncelerine aynen katılıyorum :)
alırsam haber veririm çok teşekkürler
sen alırsan sen de haber ver bize :)

teşekkür ederim canım, ben davlumbaz üzerine koymak istiyorum, o yüzden bu mıknatıslı olanlar çok hoşuma gidiyor, bakalım bulurum inşAllah gönlüme göre

En çok ilk sıradaki baharatlığı sevdim ben.

Kızlar haftasonu YKM de Bievin mıknatıslı baharatlıklarına baktım bence hiç kaliteli değildi sadece görünüşü güzeldi ama malzemesi hiç hoşuma gitmedi.

1. gzel gorunuyo ama en kullanıslı hangısıyse onu al derım ben cunku baya kullanılan seyler ugrastırmasın senı her kullanımda

kızlar aldığım saklama kavanozları ve baharatlığın fotoğrafını çektim sizinle paylaşmak istedim.

Brabantia baharat takımım

Brabantia kavanozlarım ve baharat takımım

Brabantia ve sevimli minik kavanozlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…