• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi baharat takımı daha güzel karar veremedim !!!!!

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
66
İstanbul
Kızlar sizce hangisi daha şık ve kullanışlı bir türlü karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. $baharatlik.jpg $114497.jpg $pr_01_2301_max.jpg $miknatisli-baharatlik-modeli.jpg $1110516.jpg $0BB217C7-B956-EB75-17FFA5086ACB9671_o.jpg $0BB39290-9C22-CD34-71F96439E48D66A9_o.jpg

Teşekkürler kızlar fiyatları da çok uygun değil acaba bir baharat takımına değer mi diye düşünmekteyim.

Mesela brabantia marka olan 100 TL civarı diğerleri de 40-50 TL arası.

İşlevselliği yanında görselliği de çok önemli diyorsan hepsi çok hoş.

Ama görsellik 2. planda diyorsan 30 tl ye bile hoş baharat takımları var.

Ben bir markanın 12li baharat takımını aldım. Aynı markanın saklama kavanozlarını da aldım çelik olduğu halde paslandı geri verdim. Baharat takımları nasıl kullanmadım bilmiyorum. Çeyizimde duruyor.

İşlevselliği yanında görselliği de çok önemli diyorsan hepsi çok hoş.

Ama görsellik 2. planda diyorsan 30 tl ye bile hoş baharat takımları var.

Ben bir markanın 12li baharat takımını aldım. Aynı markanın saklama kavanozlarını da aldım çelik olduğu halde paslandı geri verdim. Baharat takımları nasıl kullanmadım bilmiyorum. Çeyizimde duruyor.

İşlevselliği de görselliği de çok önemli, ben bu baharat takımı konusuna çok fazla kafayı taktım :)) Bu modeller internetten araştırdığım ve yakından incelediklerim arasında en güzel olanlar. Tamamen metalik değilde cam gövdeli olan takımlardan alabilirim. Mıknatıslı olanlar da çok işlevsel duruyor , derli toplu oldukları için . Bilmiyorum bir baharat takımından çok şey bekliyorum belki de :))))

Kullanışı için yerinde görmek lazım ama görüntü olarak 3 ve 4 güzel bence.[/QUOTE

Sağol canım ben aslında 5. yi almayı düşünüyordum sade ve cam olması hoşuma gitmişti. Fotosu küçük olduğu için burda tam anlaşılmıyor ama normalde çok şık bir baharatlık.

Arkadaşlar ben bu tuz ve karabiber değirmenlerini de çok beğeniyorum ama çeşit çok fazla ve insan seçmekte zorlanıyor :) $21d3974d-e6bb-41d2-8306-fb9f65346525.jpg $3213_356622108.500X500.jpg $085be37c-2f33-47a2-b312-3efc2d201827.jpg

Eklentiler

• $52da852a-43ac-4551-a7e5-63035c705d19.jpg
    $52da852a-43ac-4551-a7e5-63035c705d19.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 902
ben kırmızıyı çok sevdiğim ve mutfağa çok yakıştırdığım için:) baharat takımlarından kırmızı ve ondan sonraki modeli çok beğendim. karabiber değirmenlerinden de yine kırmızı olan.
ben mutfakta metali çok kullanışlı bulmuyorum ama paslanma ihtimali yüksek onun yerine porselen ya da cam daha kullanışlı olabilir diye düşünüyorum...

ben 1 ve 3 arasında kaldım ikiside çok hoş görünüyo. bu arada internetten mi sipariş veriyosun, fiyatları ne kadar bilgin varmı?

Son düzenleme:
Ben en çok kırmızıyı beğendim :21: çünkü ben de mutfağımı kırmızı yapıyorum :68: cam olması da diğer bir artısı...

kırmızı çok hoş ama kullanışlı olmayablir baharatları seçmek zor olur gibi geldi.. ben 1. sini beğendim çok profesyonelce duruyor ve şık bence

Ben de değirmenlerden kırmızı ve siyah olanları çok beğendim. Baharatlık vb ürünlerde metal ürünleri almaktan ben de çekiniyorum. Palanma ve küflenme gibi problemlerle karşılaşma açısından. Porselende de içinde ne olduğu görünmüyor ve üzerinde yazı yazanlar çok demode görünüyor. Sanırım hem kullanışlı hem de şık olmasını istiyorsak cam ürünler en uygun olanları gibi görünüyor.

ben 1 ve 3 arasında kaldım ikiside çok hoş görünüyo. bu arada internetten mi sipariş veriyosun, fiyatları ne kadar bilgin varmı?

Canım internetten de bulabilirsin bu modelleri esse, bernardo, biev, tantitonide bulabilirsin bu tarz baharatlıkları. Fiyatları 30-40-50 arasında değişmekte.

Back