adetim 2 gün gecti ama adetimden oncede hiç bir adet belirtisi olmadı oncede hep göğüslerim şişer ve acırdı ılk defa boyle bı sıkıntım olmadı sivilcemde cıkmadı ve beklenen adetımde gelmedı. bugun ılk defa cok sevdıgım peynirin tadı ekşi gibi geldi koktu bana yıyemedım herkese sordum peynırın kokmadıgını bozulmadıgını soyledı :S ve cok sık su ıcıyorum ıdrara cıkıyorum. ve acayıp bı yorgunluk var sureklı uyku halim var sizce hamile olabılırmıyım dun gun ıcınde ıdrarda gebelik testi yaptım ama sonuc negatif lütfen yardım edin dusunmekten deliricemmm
canım bence kan testi yaptır hemen çünkü idrar yanlışta olsa kan testinde çıkar mutlaka
benimde adetim gecikmişti kan testi yaptırdım hamile deilim ama inşallah sen ölesindir
burdaki doktorlar çok garip cnm ya 10 gun gecmeden kan testı bıle yapmıyorlaracaba yalanmı soylesem gectı dıye sonradan sıkıntı yaratırmıkı
aa onlara ne canım ne saçma şey
istersem hergün gider beta hcg yaptırırım tövbe yarabbim
bence söle 1 hafta daha beklenirmi öle
çocuk varsa da o bi haftada doğuverir zaten
gercekten hiç gülecegim yoktuallahta seni guldursun
aminnn canım benim gül tabiki
benim hamilelik belirtim yoktu bugün olurum yarın olurum diye diye 4.gün idrar yaptım negatif çıktı
6.gün doktora gittim
bence sende git bian önce neymiş öğren
adet duzenszlığınız varsa ne zaman gebe kalacağınız hıç bellı olmuyo. yok eğer 30 gunde duzenlı adet goruyorsanız hamıle değilsinizdir
burdaki doktorlar çok garip cnm ya 10 gun gecmeden kan testı bıle yapmıyorlaracaba yalanmı soylesem gectı dıye sonradan sıkıntı yaratırmıkı
güzelcim naptın hastaneye gidebildin mi??
benim bildiğim hamileyken yumurta akı şeklinde akıntılar oluomuş
bu bir hamilelik belirtisiymiş
benm bugün 14.gün evde yaptıım test negatif cıktı hastaneye gittim kandan bakarlar die bakmadı doktor söylediim halde yapmadıı
bende ayniyim suan cok halsizim uykusuzum surekli su iiciyorum yarin test yapicam negatif cikarsa kan tahlili yaptiricam hamilesindir insallah
ay heyecan ağrısı o
bendede olmuştu ondan biliorum şuan hastanedesin galiba
müsait olunca haber et bakalım bebiş varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?