Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

Serap2657

Her son yeni bir başlangıç...
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
274
9
96
adetim 2 gün gecti ama adetimden oncede hiç bir adet belirtisi olmadı oncede hep göğüslerim şişer ve acırdı ılk defa boyle bı sıkıntım olmadı sivilcemde cıkmadı ve beklenen adetımde gelmedı. bugun ılk defa cok sevdıgım peynirin tadı ekşi gibi geldi koktu bana yıyemedım herkese sordum peynırın kokmadıgını bozulmadıgını soyledı :S ve cok sık su ıcıyorum ıdrara cıkıyorum. ve acayıp bı yorgunluk var sureklı uyku halim var sizce hamile olabılırmıyım dun gun ıcınde ıdrarda gebelik testi yaptım ama sonuc negatif lütfen yardım edin dusunmekten deliricemmm

canım bence kan testi yaptır hemen çünkü idrar yanlışta olsa kan testinde çıkar mutlaka
benimde adetim gecikmişti kan testi yaptırdım hamile deilim ama inşallah sen ölesindir

canım bence kan testi yaptır hemen çünkü idrar yanlışta olsa kan testinde çıkar mutlaka
benimde adetim gecikmişti kan testi yaptırdım hamile deilim ama inşallah sen ölesindir

burdaki doktorlar çok garip cnm ya 10 gun gecmeden kan testı bıle yapmıyorlar acaba yalanmı soylesem gectı dıye sonradan sıkıntı yaratırmıkı

burdaki doktorlar çok garip cnm ya 10 gun gecmeden kan testı bıle yapmıyorlar acaba yalanmı soylesem gectı dıye sonradan sıkıntı yaratırmıkı

aa onlara ne canım ne saçma şey
istersem hergün gider beta hcg yaptırırım tövbe yarabbim
bence söle 1 hafta daha beklenirmi öle
çocuk varsa da o bi haftada doğuverir zaten

aa onlara ne canım ne saçma şey
istersem hergün gider beta hcg yaptırırım tövbe yarabbim
bence söle 1 hafta daha beklenirmi öle
çocuk varsa da o bi haftada doğuverir zaten

gercekten hiç gülecegim yoktu allahta seni guldursun

gercekten hiç gülecegim yoktu allahta seni guldursun

aminnn canım benim gül tabiki

benim hamilelik belirtim yoktu bugün olurum yarın olurum diye diye 4.gün idrar yaptım negatif çıktı
6.gün doktora gittim
bence sende git bian önce neymiş öğren

aminnn canım benim gül tabiki

benim hamilelik belirtim yoktu bugün olurum yarın olurum diye diye 4.gün idrar yaptım negatif çıktı
6.gün doktora gittim
bence sende git bian önce neymiş öğren

biraz daha bekliyim 1 kaç gün madem gidiyim ama garip olan benim adet belirtimde yok doktor menapoza girmişsin dicek diye korkuyorum D:

adet duzenszlığınız varsa ne zaman gebe kalacağınız hıç bellı olmuyo. yok eğer 30 gunde duzenlı adet goruyorsanız hamıle değilsinizdir

adet duzenszlığınız varsa ne zaman gebe kalacağınız hıç bellı olmuyo. yok eğer 30 gunde duzenlı adet goruyorsanız hamıle değilsinizdir

Adet tarihlerim
Ocak 5
şubat 3
şubat 28 gün çektiği içinde martın 3 nde olmam gerekıyordu

buarada yumurtlama gunum bıtelı cok oluyor ama hala yumurta akı gibi yogun kokusuz seffaf bı akıntım mevcut

arkadaşlar bende çarşamba yada perşembe yumurtladım ve bu gün beyaz akıntım oldu sizce gebelik oluşmuş mudur bleb vrsa cvaplasın lütfen

güzelcim naptın hastaneye gidebildin mi??
benim bildiğim hamileyken yumurta akı şeklinde akıntılar oluomuş
bu bir hamilelik belirtisiymiş

güzelcim naptın hastaneye gidebildin mi??
benim bildiğim hamileyken yumurta akı şeklinde akıntılar oluomuş
bu bir hamilelik belirtisiymiş

bitanem yarın gidicem kan tahlili yaptırmaya cok heyecanlıyım olumsuz cıkacak dıye dun gece adet sancısı gıbı bır agrı saplandı belime ve kasıklarıma adet olcam sandım ama olmadım hala yarın ogrenıcem allahın ıznıyle

bende ayniyim suan cok halsizim uykusuzum surekli su iiciyorum yarin test yapicam negatif cikarsa kan tahlili yaptiricam hamilesindir insallah

bende ayniyim suan cok halsizim uykusuzum surekli su iiciyorum yarin test yapicam negatif cikarsa kan tahlili yaptiricam hamilesindir insallah

ben adetım 3 gun gectıgınde ıdrar testı yaptım ama negatıf cıktı hala adet olmadım 5 gun oldu yarın kanda baktırcam ınsallah sende gorunur cnm ama bence en garantılısı kan testı ıdrarda bazen cok gec cıkabılıyormus ınsallah vardır bebıslerımız :26:

ay heyecan ağrısı o
bendede olmuştu ondan biliorum şuan hastanedesin galiba
müsait olunca haber et bakalım bebiş varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…