Sizce hamilemiyim

avcasya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
2
0
1
29
Kizlar merhaba ben 17 Mart'ta adet oldum en son şuan adetim 6 gün gecikti dün sağlık ocağından önce idrar da bakıldı negatif çıktı kan verdim oda 1.20 yani negatif çıktı ama dün hafif pembe akıntı geldi kesildi şimdi hicbisey yok iki gündür sol kasıkta ağrım var bacağıma vuruyor ağrısi benim gibi belirti yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var mı yada başka bişeyin belirtisimi bu cvp verirseniz sevinirim kizlar teşekkür ederim şimdiden🥰

Yumurtalık kisti vb birsey var mi? Bunun için Dr kontrolu yaptirabilirsiniz ya da haftaya tekrar gebelik testi yapabilirsiniz..Bazen geç döllenme olabiliyor

Yumurtalık kisti vb birsey var mi? Bunun için Dr kontrolu yaptirabilirsiniz ya da haftaya tekrar gebelik testi yapabilirsiniz..Bazen geç döllenme olabiliyor
Bugün kadın doğuma gittim kan idrar istedi sonuçlar çıkana kadar zaten ayakta çok kalınca adetim söküldü geldi hastanedeyken zaten beta düşük çıkmış aynı sekilde idrarda yanmam vardı bakteri çıkmış idrarda ondan dolayı kasik ağrım oluyormuş adetimden oyuzden gecikmiş

Bugün kadın doğuma gittim kan idrar istedi sonuçlar çıkana kadar zaten ayakta çok kalınca adetim söküldü geldi hastanedeyken zaten beta düşük çıkmış aynı sekilde idrarda yanmam vardı bakteri çıkmış idrarda ondan dolayı kasik ağrım oluyormuş adetimden oyuzden gecikmiş
Hayırlısı en dogru zamanda sağlıkla bulsun sizi

Back
X