Evet bugün 2. GecikmesiÖyle görünüyor. Adetin gecikti mi?
Tamam teşekkür ederimBariz silik çizgi var. Ama bence yine de kan testi ver öyle emin ol.
Teste göre var ama bu aralar testlere bişey olmuş yanlış gösteriyor ben yaşamadım ama gördüğüm kadarıyla burda öyle
Amin inşallahMuhtemelen gebesiniz :) Ama hemen gidip test yaptırın kesin sonuç olmuş olsun. İnşallah kalbinizden geçen olur :)
O kadar çok kullandımki bende pek inanmıyorum ama ilk defa hemen çıktı ve bir iki belirti var o yüzden bilemedim deTeste göre var ama bu aralar testlere bişey olmuş yanlış gösteriyor ben yaşamadım ama gördüğüm kadarıyla burda öylekan verin siz en mantıklısı reglinizde geçmiş hayırlısı olsun inşallah
Bizede söyle sonucunu inşallah gönlünce olurO kadar çok kullandımki bende pek inanmıyorum ama ilk defa hemen çıktı ve bir iki belirti var o yüzden bilemedim dehemen kan vermeye gidiyorum
Bizede söyle sonucunu inşallah gönlünce olurO kadar çok kullandımki bende pek inanmıyorum ama ilk defa hemen çıktı ve bir iki belirti var o yüzden bilemedim dehemen kan vermeye gidiyorum
Canım pozitif gözüküyor testinin markası ne acaba?
Canım var gibi ama kan ver sonra 2 sonra tekrar ver aynı yere ve aynı saatte güzel haberler alırsın inşallah
Aynı gün verdiğim kan testi 1.20 çıktı değilmişimBizede söyle sonucunu inşallah gönlünce olur
Testi yaptığım gün hemen verdim ama çıkmadı adette olmadım dahaCanım var gibi ama kan ver sonra 2 sonra tekrar ver aynı yere ve aynı saatte güzel haberler alırsın inşallah
Evetİstiyormuydunuz
İlaç kullandınız mı yada tedavi sürecinde misiniz?
normalde predictor alırım kesin sonuç versin diye bu sefer freely aldım ama sanırım bozuktu çünkü kanda çıkmadıCanım pozitif gözüküyor testinin markası ne acaba?