• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim???

gizemliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
4
3
1
28
BF135A35-E8D5-4793-B44E-7327EFE43A52.jpeg

Allah razı olsun Inşallah öyledir benim adetim duzensiz ya bugün döngümün 44.günü 30.gününde ovulasyonda yumurtlamayı gördüm bu bikac gündür de leke geliyor bilemedim gercekten
Anladim bacım.. kan verickemsiin bence ver biran önce baksinlar duruma göre.. ilk cocukmu olacak? 😊 Birden pko lumusun bacım düzensiz değince aklıma geldi bende de varsa pko ama adetim gelir sdaece tam gununbelli olmuyor..

Hiç sorma leke olayını bende yaşıyorum..senin lekeler nasıl geliyor başka belirtin var mı?

Sanki vermicem gibi ya negatifi görmek istemiyorum eve ilk olacak:)) plo yok bende her şeyim normaldi ama iste duzensiz oluyorum valla az az kahve rengi geliyor 4 gun geldi bugün 5.gün normal adetimde de önceden gelir böyle akıntılar

Yumurtlama bitiminden kaç gün sonra lekelenme oldu sizde ? Güzel haberler ins 🙏🏼
Anladim bacım.. kan verickemsiin bence ver biran önce baksinlar duruma göre.. ilk cocukmu olacak? 😊 Birden pko lumusun bacım düzensiz değince aklıma geldi bende de varsa pko ama adetim gelir sdaece tam gununbelli olmuyor..

Hiç sorma leke olayını bende yaşıyorum..senin lekeler nasıl geliyor başka belirtin var mı?

Merhaba benim adetim 9 gün gecikti adet olucam gjbi hissediyorum ama olamıyorum 10 gündür hamilelik belirtileri arasında öyle bir şey var mi
Hamileliğin ilk belirtileri ile adetin belirtileri çok benzer adet 9 gün geçmiş çok yani bence direk kan versen bile çıkar yani idrar testinde de çıkar bence

Back