Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce hamilemiyim???
- Konu Sahibi gizemliii
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirti yaşayanlar silik gebelik testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Hayırlı olsun ben burdayım diyor
En üsttesini en son yaptım o baya bi silik çıktı heyecanlıyım çokHayırlı olsun ben burdayım diyor
- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
En iyisi gidip kan testi yaptırmak her şey gönlünce olsun inşallahEn üsttesini en son yaptım o baya bi silik çıktı heyecanlıyım çok
İnşallah çok teşekkür ederim yarın hemen gidip kan vericem adetime 4 gün var daha beklesene mi acabaEn iyisi gidip kan testi yaptırmak her şey gönlünce olsun inşallah
Üstteki silik cıkmış düne göre kimyasal olariblr takip yaptırınEn üsttesini en son yaptım o baya bi silik çıktı heyecanlıyım çok
- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Rica ederim sen yinede git yönlendirirler seniİnşallah çok teşekkür ederim yarın hemen gidip kan vericem adetime 4 gün var daha beklesene mi acaba
dün gittin hayırlı haber aldım çok şükür ama çok küçükmüş cevaplarınız için tşkr ederimRica ederim sen yinede git yönlendirirler seni
- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
MashaAllah tebrik ederim silikde olsa bariz görünüyor.. kan verin bat nezamandi?Eki Görüntüle 2986133 kızla sizce var mi bisi yumurtlamadan bu yana yaklaşık 15 gun geçti bi kaç gündür de lekelerim var bu akşam yaptim testi
- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
Anladim bacım.. kan verickemsiin bence ver biran önce baksinlar duruma göre.. ilk cocukmu olacak? Birden pko lumusun bacım düzensiz değince aklıma geldi bende de varsa pko ama adetim gelir sdaece tam gununbelli olmuyor..Allah razı olsun Inşallah öyledir benim adetim duzensiz ya bugün döngümün 44.günü 30.gününde ovulasyonda yumurtlamayı gördüm bu bikac gündür de leke geliyor bilemedim gercekten
Hiç sorma leke olayını bende yaşıyorum..senin lekeler nasıl geliyor başka belirtin var mı?
- 7 Ocak 2022
- 376
- 45
- 48
- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
Test yaptin mi baya gecikmiş çunki..Merhaba benim adetim 9 gün gecikti adet olucam gjbi hissediyorum ama olamıyorum 10 gündür hamilelik belirtileri arasında öyle bir şey var mi
Belirtiler hamilelik için olabilir.. test yap bence
- 29 Eylül 2014
- 66
- 22
- 88
Yumurtlama bitiminden kaç gün sonra lekelenme oldu sizde ? Güzel haberler ins
Anladim bacım.. kan verickemsiin bence ver biran önce baksinlar duruma göre.. ilk cocukmu olacak? Birden pko lumusun bacım düzensiz değince aklıma geldi bende de varsa pko ama adetim gelir sdaece tam gununbelli olmuyor..
Hiç sorma leke olayını bende yaşıyorum..senin lekeler nasıl geliyor başka belirtin var mı?
- 9 Kasım 2021
- 475
- 324
- 33
Evet hamilesin hayırlı olsun yarın kan ver bence net anlarsın
- 9 Kasım 2021
- 475
- 324
- 33
Hamileliğin ilk belirtileri ile adetin belirtileri çok benzer adet 9 gün geçmiş çok yani bence direk kan versen bile çıkar yani idrar testinde de çıkar benceMerhaba benim adetim 9 gün gecikti adet olucam gjbi hissediyorum ama olamıyorum 10 gündür hamilelik belirtileri arasında öyle bir şey var mi