Sizce hamilemiyim ?

Canim benim de esimde tek tarafta varikosel vardi iki kere ameliyat oldu sayilari iyi duzeldi ama sayidan cok yapisi hizi onemli morfoloji falan diyolar ya bas kuyruk kimi saglam tam oluyo bi de hareketliligi de onemli sayisi iyiyse hareketlilik icin keciboynuzu ozu vs macunlar falan var esin kullanirim derse bi alip kullanip deneyin Allah buyuk insallah isteyen herkese versin Rabbim biz 9 yillik evliyiz tup bebek yaptirdik dr daha cok erkek kaynakli dedi cok sukur tedaviyle olumlu sonuc aldik.insallah siz de tup bebege gerek kalmadan evlat sahibi olur sag salim kucaginiza alirsiniz

Ben emar cekinecegim için adetten birgun önce hcg yapıldı 0.2 çıktı 20 gün sonra falan adet gelmeyince test yaptım pozitifti hayırlısı de bekle Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin

Ben emar cekinecegim için adetten birgun önce hcg yapıldı 0.2 çıktı 20 gün sonra falan adet gelmeyince test yaptım pozitifti hayırlısı de bekle Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Bendede oluyor o pozitif görüyorum adete bir kaç gün kala suan adetim gecikti 4 gündür gelen giden yok şimdide test yapıyorum birşey ckmyor anlaymdm pihtilasma olabiliyirmu

Bendede oluyor o pozitif görüyorum adete bir kaç gün kala suan adetim gecikti 4 gündür gelen giden yok şimdide test yapıyorum birşey ckmyor anlaymdm pihtilasma olabiliyirmu
4 gun gecikmeyle testlerde cikardi bence,cift cizgi gorub adet gununden once hani bekliyoruzya gunum gecsin kan vereyim ,ama adet gunu kirmizi geliyor bak iste o tehlikeli.inanasin grlmiyor,test bozukdu,aman ben benzetdim,olsaydi gecikirdim yillarimi yedi.en son adete 5 gun kala iyneye basladim bu kez

Maalesef ki ayni durum bende de oldu benim 2 ay gecikti test yaptim pozitif kan verdim yüksek şüpheli gebelik cıktı . Dün tekrar verdim 1.99 negatif.
Ümitlenme kafana da takma derim. Stresten muhtemelen öyle oluyor . Inşallah rabbim tüm isteyenlere evlat sahibi yapar

Aynen bizede doktor dedi 3 ayda damarlar aktif hale gelir diye ama ben doktoru dinlemeyip macunlar kullandım kendime eşime 20 gün sonrw hamile kalıp kürtajla sonuçlandı kürtaj dan 6 ay sonra oğluma hamile kaldım ama hiç bırakmadım ben hep doğal şeyler kullandım eşime her sabah keçiboynuzu kaynatıp sabah akşam verdim kendim de hamile kalmadan bi ay önce tarçın bal. Çörek otu kürü yaptım

Kan ver

Sağlıkla büyüt canım bebeğini Peki değerleri yükseldiği eşinin benim eşimin sağ tarafı sarkma oldu ameliyattan sonra düzelir mi acaba morali baya bozuk bunun için boşuna ameliyat oldum diyor ve doktora gitmedi gebe de kalamadım bilmiyorum Allah banada nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…