Öncelikler herkese merhabalar arkadaşlar yeni üyeyim umarım cevap verirsiniz
8 aylık evliyim Rabbim nasip ederse 4 aydır bebek düşünüyoruz.Bat 13 şubattı .25 şubat -1 mart arası ovulasyon testi yaptım hiç koyulaşmadı.erken yumurtlayabileceğimi düşündüm 28 şubatta başlayan sağ kasık ağrım oldu aynı gün 20 lik dişim iltihaplandı ve 1 hafta onun ağrısını çektim ağzımı açamadım şiddetli başağrım oldu kasık ağrılarımda devam etti mecburen antibiyotik aldım kendimde diş hekimiyim enfeksiyonun yayılması varsa eğer bebeğe zarar verir diye düşündüm.ben dayanamayıp 2martta test yaptım negatif çıktı ama içimden diyordum daha erken bidahakine çıkacak diye çok emindim. 5 martta tekrarladım ve 1 dk içinde 2. Çizgiyi gördüm o zaman çok sevinmiştim 2 günlüğüne ankaraya gittik eşimle sınav için ama nasıl sevinçliyim sürekli gülüyorum sürpriz planları kuruyorum kafamdan . 8 martta erkenden bidaha test aldım 3 tane yaptım hepside negatif çıktı büyük hayal kırıklığı yaşadım
( benim kasık ağrılarım baş ağrım devam etti kan verdim 11 martta 0.1 çıktı
folat eksikliğim varmış dr folbiol verdi artık tamamen kafamdan sildim hamile değilim diye .sonra kimyasal gebelik geçirdiğimi düşündüm ama değer düşünce adet olup atılması gerekmiyormu bi türlü adet olamadım bunun stresiylemi oldu bilmiyorum ya da antibiyotikden dolayımıdır bilmiyorum adetim 5-6 gündür gecikti hiç gecikmezdi normalde geçen ay erken geldi 2 gün önce . bu ay ise gecikti ve hiç akıntım olmuyor göğüslerim şiş bazen adet gibi hissediyprum ama yok.Annemde sürekli diyor geciktiyse hamilesindir diye sürekli soruyor annem ablam adet varmı diye stres yaptıkca gelmiyor diye düşünüyorum yada geç döllenme olabilirmi kızlar kafam çok karışık test yaptım dünle bugün gene tel çizgi
bunaltı geliyor artık bazen sıcak basıyor bazende üşüyorum .pazartesi kadın doğumda randevum var korkuyorum kötü bişey diyecek diye