Sizce hamilemiyim ?

Öncelikler herkese merhabalar arkadaşlar yeni üyeyim umarım cevap verirsiniz🤗8 aylık evliyim Rabbim nasip ederse 4 aydır bebek düşünüyoruz.Bat 13 şubattı .25 şubat -1 mart arası ovulasyon testi yaptım hiç koyulaşmadı.erken yumurtlayabileceğimi düşündüm 28 şubatta başlayan sağ kasık ağrım oldu aynı gün 20 lik dişim iltihaplandı ve 1 hafta onun ağrısını çektim ağzımı açamadım şiddetli başağrım oldu kasık ağrılarımda devam etti mecburen antibiyotik aldım kendimde diş hekimiyim enfeksiyonun yayılması varsa eğer bebeğe zarar verir diye düşündüm.ben dayanamayıp 2martta test yaptım negatif çıktı ama içimden diyordum daha erken bidahakine çıkacak diye çok emindim. 5 martta tekrarladım ve 1 dk içinde 2. Çizgiyi gördüm o zaman çok sevinmiştim 2 günlüğüne ankaraya gittik eşimle sınav için ama nasıl sevinçliyim sürekli gülüyorum sürpriz planları kuruyorum kafamdan . 8 martta erkenden bidaha test aldım 3 tane yaptım hepside negatif çıktı büyük hayal kırıklığı yaşadım :KK43:( benim kasık ağrılarım baş ağrım devam etti kan verdim 11 martta 0.1 çıktı :KK43: folat eksikliğim varmış dr folbiol verdi artık tamamen kafamdan sildim hamile değilim diye .sonra kimyasal gebelik geçirdiğimi düşündüm ama değer düşünce adet olup atılması gerekmiyormu bi türlü adet olamadım bunun stresiylemi oldu bilmiyorum ya da antibiyotikden dolayımıdır bilmiyorum adetim 5-6 gündür gecikti hiç gecikmezdi normalde geçen ay erken geldi 2 gün önce . bu ay ise gecikti ve hiç akıntım olmuyor göğüslerim şiş bazen adet gibi hissediyprum ama yok.Annemde sürekli diyor geciktiyse hamilesindir diye sürekli soruyor annem ablam adet varmı diye stres yaptıkca gelmiyor diye düşünüyorum yada geç döllenme olabilirmi kızlar kafam çok karışık test yaptım dünle bugün gene tel çizgi 😕 bunaltı geliyor artık bazen sıcak basıyor bazende üşüyorum .pazartesi kadın doğumda randevum var korkuyorum kötü bişey diyecek diye
Merhaba bu gün doktora gittiniz mi sonucunuz nedir? Bende sizin durumunuzdayım sayılır 😞

Nisanlim vajinanin üzerine bosaldi biraz da elime ve kıyafetime boşaldi ve adetim 3 gün gecikti ama bosaldigi zaman adettim. Hamile kalır mıyım yaa?

Merhaba arkadaşım kan testi yaptırdı sonuç 5.8 200 çıktı hamilemiyim diye merak ediyor dr birşey dememiş

Eklentiler

• A33FBA48-20A0-4A9F-A92B-44460D186813.jpeg
    A33FBA48-20A0-4A9F-A92B-44460D186813.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 261
Evet kaç kere ümitlendim ama hep sonunda adet oldum kafaya takmıyordum normalde ama bu ay diğerlerinden farklıydı benim için belirtiler netti bide o testte önce pozitif sonra negatif görünce çok hayal kırıklığı yaşadım.Şimdi ise kafamı kurcalayan akıntımın hiç olmaması pazartesi doktor ne diyecek bakalım 🤷🏼‍♀️
Psikolojik o belirtiler

Bana yardım edin daha önce başına gelen var mı? En son adet tarihim 10 şubat emare gireceğim için doktor hcg istedi adetim 4 5 gün vardı negatif çıktı tam adet günü pembe gibi değişik kıvamda bişey geldi sadece peçeteye adet oldum sandım bidaha gelmedi ondan sonra bulantilarim göğüste hassaslasma bütün belirtileri yaşadım adetim 1 ay gecti 2 gün önce evde test çubuğunda yaptım pozitif görünce sağlık ocağına gittim ertesi günü doktoru aradım gebelik negatif dedi tekrar test aldım yaptım böyle çıktı ve damlası dmlatmaz çıkıyor net bi şekilde ben kendimi tanıyorum daha önce de hamile kldim aynı belirtiler umutlaniyim mı hiç umutlanmayım mi???

Eklentiler

• 20210407_212259.jpg
    20210407_212259.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 173
Bana yardım edin daha önce başına gelen var mı? En son adet tarihim 10 şubat emare gireceğim için doktor hcg istedi adetim 4 5 gün vardı negatif çıktı tam adet günü pembe gibi değişik kıvamda bişey geldi sadece peçeteye adet oldum sandım bidaha gelmedi ondan sonra bulantilarim göğüste hassaslasma bütün belirtileri yaşadım adetim 1 ay gecti 2 gün önce evde test çubuğunda yaptım pozitif görünce sağlık ocağına gittim ertesi günü doktoru aradım gebelik negatif dedi tekrar test aldım yaptım böyle çıktı ve damlası dmlatmaz çıkıyor net bi şekilde ben kendimi tanıyorum daha önce de hamile kldim aynı belirtiler umutlaniyim mı hiç umutlanmayım mi???

10 Şubattan çok zaman geçmiş ama idrarda çıkıp kanda çıkmaması çok ilginç.
Doktorunuz ile idrarda sürekli pozitif çıktığını söylediniz mi?

Daha kadın doğuma gitmedim ilk testi 2 gün önce yaptım sağlık ocağındaki doktora söyledim bidaha kan aldı kanda negatif olduğunu da sabah öğrendim bugün geçmedi bana İnternete bakmadığım yer kalmadı acaba kan tahlilde bi hata olmuş olabilir mi

İdrar testin de pozitif çıkıp kanda çıkmaması tuhaf..kaset test hatalı olabilir diye düşünüyorum..kan testi kesin sonuc verir ..adette gecikmiş ..farklı bir kaset test deneyin yada doktorla görüşün

Bu 3. Kaset test ve 3 ünü de farklı marka aldım hepsi aynı çıkıyor ve damlayı damlama sonuç veriyor silik falan da değil beynim aklım allak bullak oldu birazdan hastaneye acile gidip 2. Kan testini yaptıracak dua edin bana

Bu 3. Kaset test ve 3 ünü de farklı marka aldım hepsi aynı çıkıyor ve damlayı damlama sonuç veriyor silik falan da değil beynim aklım allak bullak oldu birazdan hastaneye acile gidip 2. Kan testini yaptıracak dua edin bana
Hayırlı haberler alırsın inşallah mutlaka haber ver bende merak ettim

Hastanedeyim şimdi kan alacaklar birazdan sonucu yazacam insallah dua edin bana
Inşallah güzel haberle uyursun bu gece hayırlı haberler alırsın inşallah. Benim 4. Buçuk aylık bebeğim kucağım da ona her baktığım herkez için dua ediyorum Rabbim evlat isteyen herkeze nasip etsin inşallah

X