Öyle sağlık olsun yapacak bişey yokGeçmiş olsun. İnsallah bir dahaki ay alirsiniz güzel haberi
Üzülme canım Rabbim en hayırlı ve yakın zamanda nasip etsin snaaÖyle sağlık olsun yapacak bişey yok
Baya baya çıkmış rengi gayet koyu. Adet gecikmesinden sonra mı yaptınız testiKızlar test yaptım bu şekilde çıktı umarım hamileyimdir
İyimisin arkadaşım çift çizgi çıkmış hamile miyim diyin git kan var beyana baktırKızlar test yaptım bu şekilde çıktı umarım hamileyimdir
Adetim ayın 6 sında 2 gün öncesinden yaptım ben canımBaya baya çıkmış rengi gayet koyu. Adet gecikmesinden sonra mı yaptınız testi
Yarın sabah sağlık ocağına gidip vereceğim kan canımİyimisin arkadaşım çift çizgi çıkmış hamile miyim diyin git kan var beyana baktır
Rengi ve ne zaman basladi sat nedirKızlar şunu anlamadım dolu dolu kan gelmiyor hala sizce bi proplemmi vardır endişe duymaya başladım
Cok az kanamaniz olduysa ve devam etmediyse yerlesme kanamasi olabilir test yapsaniz cikar rabbim gonlunuzdekini hakkınızda hayırlı eylesinMerhaba bayanlar.ben 38 yaşında 4 yıllık evliyim bu yıl bebek düşünmeye başladık artık eşimle tabi çalışmalarda başladı.fakat yıllardır geçmeyen mantar sorunum vardı ,nette araştırırken bir macunla karşılaştım yorumlar harika ve hamile kalanlarda var inanmayarak sipariş verdim.2ay kullandım çok şükür mantarım geçti şaşırdım ve ilk defa adetim gecikti çöm az minnak kanamam oldu bugün 2 ci gün adetimin ama hiç bişey yok hala.hamilelik belirtileride yok baş dönmesi miğde bulantısı,memede hassasiyet hiç bir şey yok ama adetde yok sizce hamilemiyim bana fikir verin nolur. Test için erken olduğunu düşünüyorum yapmadım bir hafta geçmeden yapmayı düşünmedim.belirti olmadan hamile kalan varmı acaba?
Son adet tarihi :satNormal adetimden bir gün önce başladı minik kan gelmeye günlük pedle geçti 3 gün okadar az çöm kan rengi de değil pembe de değil anlamadım. Sat ne oluyor onu bilmiyorum canım yeni katıldım neye diyorlar hiç duymadım
ekim 5 başladı 8 bitti bat da kasım iki olması gerekirdi.bi anormallik var evet ilk defa böyle oluyor sadece çok hafif Adem ağrısı gibi ağrı oluyor arada oda sonra hiç bişey yok ağrıya dair.normalde ilk gün çok ağrım olur ve çok olurdu ben başka bi sorun vardır diye korkmaya başladımSon adet tarihi :sat
Belirlenen adet tarihi ; bat
Oluyor .. yoğun da adet ama üç gün veyabiki gün ped dolayacak şeklinde ise yerleşme kanaması olabilir. Adetin geciktikten sonra test yap bakalım bı baksettine göre adet değil
Sat
ekim 5 başladı 8 bitti bat da kasım iki olması gerekirdi.bi anormallik var evet ilk defa böyle oluyor sadece çok hafif Adem ağrısı gibi ağrı oluyor arada oda sonra hiç bişey yok ağrıya dair.normalde ilk gün çok ağrım olur ve çok olurdu ben başka bi sorun vardır diye korkmaya başladım.peçeteyle siliyorum sulu kan açık renk
Yoktur cnm mrk etme endişe etme sakin olSat
ekim 5 başladı 8 bitti bat da kasım iki olması gerekirdi.bi anormallik var evet ilk defa böyle oluyor sadece çok hafif Adem ağrısı gibi ağrı oluyor arada oda sonra hiç bişey yok ağrıya dair.normalde ilk gün çok ağrım olur ve çok olurdu ben başka bi sorun vardır diye korkmaya başladım
Yarın çalışmıyorum evdeyim aslında test yapsam çıkarmı sizce yada biraz dahamı bekleyeyimYoktur cnm mrk etme endişe etme sakin ol
Bahsettin gibiyse yerleşme kanaması bir hafta bekle test yap hayırlı haberlerle gelirsin inşallahaçık renk sulu filan kahverengi yerleşme kanaması başlangıç bitiş tarihi 4 gün az geliyorsa korkamana gerek yok biraz sabretcen herkezde olabilir bu normal stres etkiler biraz bekle bı test yap emin ol
Kaçıncı haftada oluyor ki? Ben cumartesi öğrendim gebeliği, haftaya gel keseye bakalım dedi doktorum, kan değerim cumartesi 10 bin küsürlerdeydi. Bu hafta bulantı, kusmalar başladı.Mide bulantısı, baş dönmesi öyle başlarda olmaz ki. Onlar çok sonra çıkıyor. 2 gün gecikmiş adetiniz. Yapın hemen bir idrar testi. Çıkar zaten varsa.
Yap bakalım kuzum çıkmazsa regliyi bekle döngü kaç gün de bir se ona göre bakYarın çalışmıyorum evdeyim aslında test yapsam çıkarmı sizce yada biraz dahamı bekleyeyim
Doktora git kuzum acilen hemen hamile isen düşük olabilir nolur nolmazKızlar sabah uyandım ağrım var lavaboya gittim adet oluyorum.ve kocama siyah parça geldi oruç içi gibiydi katı değildi ama o neydi anlamadım
Ama çok ağrım yok normal adet ağrısıDoktora git kuzum acilen hemen hamile isen düşük olabilir nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?