SiZCE HAMİLEMİYİM

Kızlar şunu anlamadım dolu dolu kan gelmiyor hala sizce bi proplemmi vardır endişe duymaya başladım

Normal adetimden bir gün önce başladı minik kan gelmeye günlük pedle geçti 3 gün okadar az çöm kan rengi de değil pembe de değil anlamadım. Sat ne oluyor onu bilmiyorum canım yeni katıldım neye diyorlar hiç duymadım

Cok az kanamaniz olduysa ve devam etmediyse yerlesme kanamasi olabilir test yapsaniz cikar rabbim gonlunuzdekini hakkınızda hayırlı eylesin

Son adet tarihi :sat
Belirlenen adet tarihi ; bat

Oluyor .. yoğun da adet ama üç gün veyabiki gün ped dolayacak şeklinde ise yerleşme kanaması olabilir. Adetin geciktikten sonra test yap bakalım bı baksettine göre adet değil

Sat
ekim 5 başladı 8 bitti bat da kasım iki olması gerekirdi.bi anormallik var evet ilk defa böyle oluyor sadece çok hafif Adem ağrısı gibi ağrı oluyor arada oda sonra hiç bişey yok ağrıya dair.normalde ilk gün çok ağrım olur ve çok olurdu ben başka bi sorun vardır diye korkmaya başladım

Yoktur cnm mrk etme endişe etme sakin ol
Bahsettin gibiyse yerleşme kanaması bir hafta bekle test yap hayırlı haberlerle gelirsin inşallah açık renk sulu filan kahverengi yerleşme kanaması başlangıç bitiş tarihi 4 gün az geliyorsa korkamana gerek yok biraz sabretcen herkezde olabilir bu normal stres etkiler biraz bekle bı test yap emin ol

Yarın çalışmıyorum evdeyim aslında test yapsam çıkarmı sizce yada biraz dahamı bekleyeyim

Mide bulantısı, baş dönmesi öyle başlarda olmaz ki. Onlar çok sonra çıkıyor. 2 gün gecikmiş adetiniz. Yapın hemen bir idrar testi. Çıkar zaten varsa.
Kaçıncı haftada oluyor ki? Ben cumartesi öğrendim gebeliği, haftaya gel keseye bakalım dedi doktorum, kan değerim cumartesi 10 bin küsürlerdeydi. Bu hafta bulantı, kusmalar başladı.

Kızlar sabah uyandım ağrım var lavaboya gittim adet oluyorum.ve kocama siyah parça geldi oruç içi gibiydi katı değildi ama o neydi anlamadım

Kızlar sabah uyandım ağrım var lavaboya gittim adet oluyorum.ve kocama siyah parça geldi oruç içi gibiydi katı değildi ama o neydi anlamadım
Doktora git kuzum acilen hemen hamile isen düşük olabilir nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…