- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
- Konu Sahibi Narenciyecicegim
-
bende klomen kullandım doktora gıttım ertesı gun catlamamıs dedı yumrutalık bız ılıskıye devam ettık benım adetımde 7 gun gecıktıKızlar ben klomen le duphaston kullandım bu ay ve 6gün adetim geçikti dün çubuk test yaptım negatif çıktı bugün de pembe leke gelmiş benim gibi yaşayan oldu mu anne olmayı çok istiyorum ama ne yazıkki olamadım bu duygu çok başkaymış Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin.
Şuan mı geçiktibende klomen kullandım doktora gıttım ertesı gun catlamamıs dedı yumrutalık bız ılıskıye devam ettık benım adetımde 7 gun gecıktı
evet suan gecıktı yok mesela az az kasıklarım da garı hıssedıyorum.Şuan mı geçikti
Sabah pembe geldi şimdi yoğunlaştı sanırım yine olmadıÇatlatma iğnesi veya klomen kullanınca her zaman gününde adet olunmuyormuş normal bir gün geçmesi de olabilir biraz daha bekle istersen doktoruna gidersin tekrar kan testi filan yaptırırsın
Test yapsaydınevet suan gecıktı yok mesela az az kasıklarım da garı hıssedıyorum.
Olsun daha sonra olur inşallah allahtan ümit kesilmez bebek yoksa adet olun yani hamile olmaya olmaya günün geçmesi daha kötü oluyorSabah pembe geldi şimdi yoğunlaştı sanırım yine olmadı
Sanırım ilaçlar geçiktiriyot Rabbim isteyen herkese güzel ve hayırlı bir şekilde versinOlsun daha sonra olur inşallah allahtan ümit kesilmez bebek yoksa adet olun yani hamile olmaya olmaya günün geçmesi daha kötü oluyor
AmiinnSanırım ilaçlar geçiktiriyot Rabbim isteyen herkese güzel ve hayırlı bir şekilde versin
Biraz silik gibi var ama en iyisi Bi ksn verKızlar 11 yıldır bekliyorum regli 3 gün geçti psikolojik mi görüyorum yoksa çizgi var mı
Kan testi 2.3 çıktı ne demekBiraz silik gibi var ama en iyisi Bi ksn ver
Canım gec döllenme olabılır bence aralıklarla kan verKan testi 2.3 çıktı ne demek
Ben de bu işin daha başındayım bilmiyorum ki.Kan testi 2.3 çıktı ne demek
Ama maalesef yine adet oldumBen klomen kullandıgımda adetim düzenli günü gününe olurdu ben hiç altı yedi gün geçmedi
Merhaba,doktor bana yumurtan çatlamış demişti ama 3 gündür aşırı kanamam var sizce nedendirÇatlatma iğnesi veya klomen kullanınca her zaman gününde adet olunmuyormuş normal bir gün geçmesi de olabilir biraz daha bekle istersen doktoruna gidersin tekrar kan testi filan yaptırırsın
Adet gününüz mü ya da adetinize kaç gün varMerhaba,doktor bana yumurtan çatlamış demişti ama 3 gündür aşırı kanamam var sizce nedendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?