merhaba arkdaşlar 3 hafta önce doktor bana inofolik hapı verdi kullanmaya devam ediyorm şuan adetim gecikti ve gögüslerimde kasıklarımda ağrı var ve çok bitkinim sürekli uyku halindeyim birde sarı akıntım var şimdi doktora gitmek istemiyorm çünkü adettimden 2 gün geçti belkide gecikme yaşamış olabilirim siz ne düşünüyorsunuz ?
Hep uyku halindeyim halsizim kasıklarımda ağrı arada baş ağrısı ve sarı akıntı var 4 5 gündürde hastalanmadım acaba adet gecikmesimi oldu bilemedim birazda geçsin gidicem hastaneye canm
Hep uyku halindeyim halsizim kasıklarımda ağrı arada baş ağrısı ve sarı akıntı var 4 5 gündürde hastalanmadım acaba adet gecikmesimi oldu bilemedim birazda geçsin gidicem hastaneye canm
Merhabalar 6 aylik evliyim ve duzensiz adetim oluyor subart ayinin 6 sinda adrt oldum adet hesap lamasi yaprim yeni den 6 sinda cikiyo halen hasta olmadim adet olmadan once siddetli bel ve kasik agrim olurdu ama simdi hic biri yok ve koyu kokusuz sari akintim var yardimci olurmusunuz
Merhabalar 6 aylik evliyim ve duzensiz adetim oluyor subart ayinin 6 sinda adrt oldum adet hesap lamasi yaprim yeni den 6 sinda cikiyo halen hasta olmadim adet olmadan once siddetli bel ve kasik agrim olurdu ama simdi hic biri yok ve koyu kokusuz sari akintim var yardimci olurmusunuz
Sarı akıntıya ya enfeksiyon diyorlar yada gebeliğin belirtisi senin adet düEnsizliğin varsa gecikebilir ama yinede doktora görün enfeksiyon kapmışsan tedavi olursun