Sizce hamilemiyim ?

Ebrudmr12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
34
9
28
merhaba arkdaşlar 3 hafta önce doktor bana inofolik hapı verdi kullanmaya devam ediyorm şuan adetim gecikti ve gögüslerimde kasıklarımda ağrı var ve çok bitkinim sürekli uyku halindeyim birde sarı akıntım var şimdi doktora gitmek istemiyorm çünkü adettimden 2 gün geçti belkide gecikme yaşamış olabilirim siz ne düşünüyorsunuz ?

Ins hamissindr kuzm bnde 6 gunum gecti kan verdm yarn ckacak ins belirtilern neler
Hep uyku halindeyim halsizim kasıklarımda ağrı arada baş ağrısı ve sarı akıntı var 4 5 gündürde hastalanmadım acaba adet gecikmesimi oldu bilemedim birazda geçsin gidicem hastaneye canm

Hep uyku halindeyim halsizim kasıklarımda ağrı arada baş ağrısı ve sarı akıntı var 4 5 gündürde hastalanmadım acaba adet gecikmesimi oldu bilemedim birazda geçsin gidicem hastaneye canm
Hadi hakkimzda bayrlisi olsn insss bnmde yaklask 10 gundur durmak bilmeyen bel agrim 2 gun oncde adet oldm sandm geln gsen olmadi agzimda bi tat olstu gogate sizlama akintim cogaldi beyz yapiskan kivamda hakkimizda hayrlsi olsn ins yarn soncu yazarm

Hadi hakkimzda bayrlisi olsn insss bnmde yaklask 10 gundur durmak bilmeyen bel agrim 2 gun oncde adet oldm sandm geln gsen olmadi agzimda bi tat olstu gogate sizlama akintim cogaldi beyz yapiskan kivamda hakkimizda hayrlsi olsn ins yarn soncu yazarm
Bekliyorum canım banada haber ver inşallah hamilesindr allahm isteyen herkese nasip etsin

Merhabalar 6 aylik evliyim ve duzensiz adetim oluyor subart ayinin 6 sinda adrt oldum adet hesap lamasi yaprim yeni den 6 sinda cikiyo halen hasta olmadim adet olmadan once siddetli bel ve kasik agrim olurdu ama simdi hic biri yok ve koyu kokusuz sari akintim var yardimci olurmusunuz

Merhabalar 6 aylik evliyim ve duzensiz adetim oluyor subart ayinin 6 sinda adrt oldum adet hesap lamasi yaprim yeni den 6 sinda cikiyo halen hasta olmadim adet olmadan once siddetli bel ve kasik agrim olurdu ama simdi hic biri yok ve koyu kokusuz sari akintim var yardimci olurmusunuz
Sarı akıntıya ya enfeksiyon diyorlar yada gebeliğin belirtisi senin adet düEnsizliğin varsa gecikebilir ama yinede doktora görün enfeksiyon kapmışsan tedavi olursun

Sabah ilk idrarla test yap canım varsa cikar

X