sizce hamilemiyim lütfen yardım?

Banada bi yardımcı olsanız çok kafam karıştı_? Ben 5 yıllık evliyim yaklaşık 3 yıldır çocugumuz olmuyordu.eN sonunda dr a gittik fsh lh tum kan tahlilleri muayene yapıldı herşey normal.eşime sperm testi normal.
En son 10 aralık adet oldum 19 aralıkta ise rahim filmi çekildi sonuc ıyı cıktı. Dr adet olunca gel aşılamaya gecicez dedi. 26/27 gunde bi adet olurdum hala olmayınca şüphelendim ve test bu şekilde.sizce? buarada yaşım 33. yanı bu test dogruysa ve hamıleysem resmen rahim filmının mucizesi..
mrb canım bende dün çekildim rahim filmi ,inşallah bende pozitifi görürüm bu ay ..
hayırlı olsun bebeğin :KK51:

Gece acilde betahcg yaptirdim.ve 377 cikti arkadaslarrrrr ordaki dr pozitif oldugunu ve enkisa zamanda kadin dogumcumla gorusmemi soyledi. Sizce dr a nezaman gitsem? Ayyyyy hamileyim yaniiiiiAllahima binlerce sukrollsun

Canim benim yaklasik.ucbucuk yildir olmiyordu. 5 yilluk evliyiz. Kasim.ayinda dr a gittim.ve hicbi sorun cikmadi fsh 9 tam sinirda ama engel degil.dedi. esimin sperm testide normal.rahim filmi cektirdim tuplerimde acik cikti. Dr adetin ucuncu gunu gel asilamaya baslicaz dedi ama ben rahim filmi den sonra adet olmadim. Ve testte pozitif cikti. Kasiklarimda biraz sanci oluyo ozellikle sol kasigimda onun disin da bi belirtim yok henu.z. Acile gidip bi betahcg yaptirmak istiyorum bugece. Dayanamicam cok merak veheyecan icindeyim. Kisacasi eger Allah izin verirde hamile isem hic bir tedavi uygulanmadi bana. Tam tedaviye basliyodukkidurum bu canim.
yaa süperr yaaa.. allahın mucizesii. böyle okuyunca umutlanıyorum ama üzülüyorumda. çünkü aynı testlerı çok yenı olmamıza ragmen bızde yaptırdık eşimle. 2015 mayıs ayında evlendık bizde. :110:h,ç bir sorun olmayıp bi sonuca varamamak bu en çok yıpratan durum.. inşallahh hamilesindirr canımm.. haberlerini bekliyorumm :eek:

yaa süperr yaaa.. allahın mucizesii. böyle okuyunca umutlanıyorum ama üzülüyorumda. çünkü aynı testlerı çok yenı olmamıza ragmen bızde yaptırdık eşimle. 2015 mayıs ayında evlendık bizde. :110:h,ç bir sorun olmayıp bi sonuca varamamak bu en çok yıpratan durum.. heemeennn bugünnn gitmelisinn ne duruyorsunn yıllardır beklediğin özlemin bu seninn :eek:

yaa süperr yaaa.. allahın mucizesii. böyle okuyunca umutlanıyorum ama üzülüyorumda. çünkü aynı testlerı çok yenı olmamıza ragmen bızde yaptırdık eşimle. 2015 mayıs ayında evlendık bizde. :110:h,ç bir sorun olmayıp bi sonuca varamamak bu en çok yıpratan durum.. inşallahh hamilesindirr canımm.. haberlerini bekliyorumm :eek:
Canim gece acile gidip betahcg yaptirdim 373 cikti. Nobetci kadin dogum dr u tebriker pozitif dedi.4 haftalik sanirim. Dr a nezaman gitsem.onu dusunuyorum bende. Suan gitsem kese gozukmezki.. ayy bilemedim. Allah insallah sonuna kadar hayirlisiyla getirsin.şükrolsunnnAllahimaa:KK15:

Arkadaşlar beta HCG perşembe günü 22. Cikti sali günü test tekrar edilecek.
Daha önce hic kimyasal gebelik vs. Yasamadim.
1 tane kizim var 4 yasnda.
Reglimde 1 ocakta olmam lazimdi
Hiç gecikme yaşamam dakik dir.
Bu deger sali günü kaç olması lazimm onu anlayamdm . ya. İlk defa kanda gebelik baktrdimm çünkü idrarda cikmamisti. Kizimda ilk evlndgm ay hamile kalmstm gittgmzde keseyi görmüstk hic kan vermemişti. Değer artisi fln da beklemek de sıkıcıymıs 7 gün dayandm 3 gün dayanamicam gibi :KK43:
cnm beta hgc 2 günde yaklaşık 2 kat artması gerekiyor. ona göre hesapla ;) eğer artarsa sağlıklı bir gebelik demektir. insallah hayırlı bi şekilde kucağına alırsın

Banada bi yardımcı olsanız çok kafam karıştı_? Ben 5 yıllık evliyim yaklaşık 3 yıldır çocugumuz olmuyordu.eN sonunda dr a gittik fsh lh tum kan tahlilleri muayene yapıldı herşey normal.eşime sperm testi normal.
En son 10 aralık adet oldum 19 aralıkta ise rahim filmi çekildi sonuc ıyı cıktı. Dr adet olunca gel aşılamaya gecicez dedi. 26/27 gunde bi adet olurdum hala olmayınca şüphelendim ve test bu şekilde.sizce? buarada yaşım 33. yanı bu test dogruysa ve hamıleysem resmen rahim filmının mucizesi..

Canım çok net çıkmış çizgi. Gözün aydın

Ahh canim benim benimde henuz netlesmedi ama etmezmiyim hicc. Magazada gordugym hamile tezgahtar kiza bile dua et benim icin hamilelerin duasi kabul olur diyen ben simdi bana soyleniyo aynisi.. Allahimm isteyen herkese nasip etsin hayirli ve saglikla insallahhhh. Yillardir cektigimi bir ben bilirim insallah hepimize nasip olur
Amin inşallah banada bende 1 senelik evliyim test yaptık hicbiseyimiz yok ama bende kalamiyorum geçen doktora gittim bana yumurtan çatlamış dedi ama kanamam vardı biseyin yok dedi 5 gun geçti şimdi kanamam var acaba adetmidir adet günlerim şimdi ama gecenki kanama nedir 🙄🙄🙄

Back