sizce hamilemiyim lütfen yardım?

hamidiyeee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
68
72
18
Banada bi yardımcı olsanız çok kafam karıştı_? Ben 5 yıllık evliyim yaklaşık 3 yıldır çocugumuz olmuyordu.eN sonunda dr a gittik fsh lh tum kan tahlilleri muayene yapıldı herşey normal.eşime sperm testi normal.
En son 10 aralık adet oldum 19 aralıkta ise rahim filmi çekildi sonuc ıyı cıktı. Dr adet olunca gel aşılamaya gecicez dedi. 26/27 gunde bi adet olurdum hala olmayınca şüphelendim ve test bu şekilde.sizce? buarada yaşım 33. yanı bu test dogruysa ve hamıleysem resmen rahim filmının mucizesi..

Eklentiler

• 12512078_10153858872119508_416431659_n.jpg
    12512078_10153858872119508_416431659_n.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 115
Banada bi yardımcı olsanız çok kafam karıştı_? Ben 5 yıllık evliyim yaklaşık 3 yıldır çocugumuz olmuyordu.eN sonunda dr a gittik fsh lh tum kan tahlilleri muayene yapıldı herşey normal.eşime sperm testi normal.
En son 10 aralık adet oldum 19 aralıkta ise rahim filmi çekildi sonuc ıyı cıktı. Dr adet olunca gel aşılamaya gecicez dedi. 26/27 gunde bi adet olurdum hala olmayınca şüphelendim ve test bu şekilde.sizce? buarada yaşım 33. yanı bu test dogruysa ve hamıleysem resmen rahim filmının mucizesi..
Çok net hamilesiniz gibi görünüyor kan testi verip kesin noktayı koyun bence hayırlı ugurlu olsun tebrik ederim bu arada rahim filmi bir tedavi mi ben tam bilmiyorum da

hamilesin canım net çıkmış. kan testi ver hemen doktora git

Çok net hamilesiniz gibi görünüyor kan testi verip kesin noktayı koyun bence hayırlı ugurlu olsun tebrik ederim bu arada rahim filmi bir tedavi mi ben tam bilmiyorum da
rahim filmi tedavi şekli değil canım sadece bi tanı yöntemi. ama rahim filminden sonra tupler fazlasıyla açıldıgından hamılelık şansın artıyo dıyoarlar.ustelık tuplerım açık çıkmıştı. anlamadım ya şoklardayım ınanamıyorum. inşallah hamileyımdırrrr hayırlısıylaa

ayyy inşallah hayırlısıyla öyledir... ama hala ınanamıyorum ve korkuyorum dr a gitmeye..
Korkma korkulacak bir şey yok hamile olmasan oyle belirgin çıkmazdı benimki cok daha silikti bir ben görüyordum neredeyse:) vakit kaybetme kan testiyle pekissin mutluluğunuz

HAMİLESİİNN GÖZÜNN AYDIINNN :KK49: DARISI BAŞIMA İNŞALLAHHH. HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ KIZLAR BENIM İÇİNDE DUA EDİNN :KK61: 7 AYDIR DENEME AMA HALA SONUC NEFATIF VE HIC BIR SORUNUMUZ OLMAMASINA RAGMEN:KK42:

HAMİLESİİNN GÖZÜNN AYDIINNN :KK49: DARISI BAŞIMA İNŞALLAHHH. HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ KIZLAR BENIM İÇİNDE DUA EDİNN :KK61: 7 AYDIR DENEME AMA HALA SONUC NEFATIF VE HIC BIR SORUNUMUZ OLMAMASINA RAGMEN:KK42:
Ahh canim benim benimde henuz netlesmedi ama etmezmiyim hicc. Magazada gordugym hamile tezgahtar kiza bile dua et benim icin hamilelerin duasi kabul olur diyen ben simdi bana soyleniyo aynisi.. Allahimm isteyen herkese nasip etsin hayirli ve saglikla insallahhhh. Yillardir cektigimi bir ben bilirim insallah hepimize nasip olur

Ahh canim benim benimde henuz netlesmedi ama etmezmiyim hicc. Magazada gordugym hamile tezgahtar kiza bile dua et benim icin hamilelerin duasi kabul olur diyen ben simdi bana soyleniyo aynisi.. Allahimm isteyen herkese nasip etsin hayirli ve saglikla insallahhhh. Yillardir cektigimi bir ben bilirim insallah hepimize nasip olur
SENİN NE KADAR YIL OLDU. VE HİÇ BİR TEDAVİSİZ Mİ HAMİLE KALDINN.. AYY BİRAN ÖNCEE KONTROLEE GİTTT.. VE MUTLAKA HABERDAR ETT.. İNŞALLAHH HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLAT NASIP ETMISTIR ALLAHIM.. BENİM DE ŞUANDA OVULASYON DÖNEMİM PAZARTESIYE KADAR.. UMUTLUYUMM :anneadayı: BÖYLEE ŞİŞMEKK İSTİYORUMM :KK45:

Adet günüme 14 gün var dun gece rahatsizlandim acilde kan verdim 13.1 çıktı degerler doktor hamilesin dedi boşuna heveslenmek istemiom bu kadar erken belli olur mu bilen varmi

Ayyy gerçekten miii çok tsk ederim rabbim herkese nasip etsin insallah ama bu kadar erken belli olurmuydu ona aklim karıştı

Adet günüme 14 gün var dun gece rahatsizlandim acilde kan verdim 13.1 çıktı degerler doktor hamilesin dedi boşuna heveslenmek istemiom bu kadar erken belli olur mu bilen varmi
adet gününe 14 gün varsa daha yeni yumurtlama olmuştur yahu.
4 gün mü var?

Nebilim ya adetim 4 qunn qecikdi biraz rahatsizim usutmusum ondan dolayi qecikmis olabilir die dusunuyorum

SENİN NE KADAR YIL OLDU. VE HİÇ BİR TEDAVİSİZ Mİ HAMİLE KALDINN.. AYY BİRAN ÖNCEE KONTROLEE GİTTT.. VE MUTLAKA HABERDAR ETT.. İNŞALLAHH HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLAT NASIP ETMISTIR ALLAHIM.. BENİM DE ŞUANDA OVULASYON DÖNEMİM PAZARTESIYE KADAR.. UMUTLUYUMM :anneadayı: BÖYLEE ŞİŞMEKK İSTİYORUMM :KK45:
Canim benim yaklasik.ucbucuk yildir olmiyordu. 5 yilluk evliyiz. Kasim.ayinda dr a gittim.ve hicbi sorun cikmadi fsh 9 tam sinirda ama engel degil.dedi. esimin sperm testide normal.rahim filmi cektirdim tuplerimde acik cikti. Dr adetin ucuncu gunu gel asilamaya baslicaz dedi ama ben rahim filmi den sonra adet olmadim. Ve testte pozitif cikti. Kasiklarimda biraz sanci oluyo ozellikle sol kasigimda onun disin da bi belirtim yok henu.z. Acile gidip bi betahcg yaptirmak istiyorum bugece. Dayanamicam cok merak veheyecan icindeyim. Kisacasi eger Allah izin verirde hamile isem hic bir tedavi uygulanmadi bana. Tam tedaviye basliyodukkidurum bu canim.

Arkadaşlar beta HCG perşembe günü 22. Cikti sali günü test tekrar edilecek.
Daha önce hic kimyasal gebelik vs. Yasamadim.
1 tane kizim var 4 yasnda.
Reglimde 1 ocakta olmam lazimdi
Hiç gecikme yaşamam dakik dir.
Bu deger sali günü kaç olması lazimm onu anlayamdm . ya. İlk defa kanda gebelik baktrdimm çünkü idrarda cikmamisti. Kizimda ilk evlndgm ay hamile kalmstm gittgmzde keseyi görmüstk hic kan vermemişti. Değer artisi fln da beklemek de sıkıcıymıs 7 gün dayandm 3 gün dayanamicam gibi :(

Back