Gebeliğe Hazırlık Sizce hamilemiyim lütfen bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rumuzzzx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
34
8
İlk 5 dk da sonuc bu . Yanılma payı varmıdır ? Erken gebelik testi yaptım normalde pazar günü adet olmam gerekiyor çok midem bulanıyordu o yüzden yaptım

Eklentiler

• 16458262387804906635868986585322.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 158
İlk 5 dk da sonuc bu . Yanılma payı varmıdır ? Erken gebelik testi yaptım normalde pazar günü adet olmam gerekiyor çok midem bulanıyordu o yüzden yaptım
Çok net çıkmış çatlatma iğnesi vs kullanmadıysanız doğrudur tebrikler mide bulantınız psikolojiktir belkide hamilelikte ortalama 6.haftalarda başlıyor

Çok neet hamilesin canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah mide bulantısı konusunda arkadaşa katılıyorum benimde yeni yeni başladı

Merhaba ovitrelle igne vuruldm bugun 8.gün igne etksi mi blmiyorm ama 2 gündr silik çizgi cıkıyo adet günüme 7 gün var erken gebelk test yaorsam cıkarmı

Merhaba bugun ignemin 12.günü 5 gün klome kullanıp caglatma ignesi vuruldm doktor yumurtlarn catlams ddi sıvı içinde ddi 3 tane yumurtam olusmtu 20mm 17mm civarlrnda dün kan verdm 0.6 cktı acaba pozitif olurmu beklemelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…