Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk 5 dk da sonuc bu . Yanılma payı varmıdır ? Erken gebelik testi yaptım normalde pazar günü adet olmam gerekiyor çok midem bulanıyordu o yüzden yaptım
İlk 5 dk da sonuc bu . Yanılma payı varmıdır ? Erken gebelik testi yaptım normalde pazar günü adet olmam gerekiyor çok midem bulanıyordu o yüzden yaptım
Merhaba ovitrelle igne vuruldm bugun 8.gün igne etksi mi blmiyorm ama 2 gündr silik çizgi cıkıyo adet günüme 7 gün var erken gebelk test yaorsam cıkarmı
Merhaba ovitrelle igne vuruldm bugun 8.gün igne etksi mi blmiyorm ama 2 gündr silik çizgi cıkıyo adet günüme 7 gün var erken gebelk test yaorsam cıkarmı
Merhaba bugun ignemin 12.günü 5 gün klome kullanıp caglatma ignesi vuruldm doktor yumurtlarn catlams ddi sıvı içinde ddi 3 tane yumurtam olusmtu 20mm 17mm civarlrnda dün kan verdm 0.6 cktı acaba pozitif olurmu beklemelimiyim