kesin sonuc için kan testi yaptırmalısın,idrar testi herzaman doğru çıkmıyorhanımlar 2 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz ama bu ıkıncı amelıyatım oldugum. bu ay 5gunluk yumurtlama hapı folık asıt falan kullandım 2gun once adet olmalıydım ama hala yok. 10 gun once goguslerım şişti uçları biraz büyüdü ve koyulaştı bel ağrısı sık idrara çıkma ara ara hafif bulantı şıkayetlerım ve dort gundur kasık ağrımda var dün test yaptım negatifhala adet olmadım ama kasık ağrım çok hamile olsaydım testte çıkarmıydı?
hanımlar 2 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz ama bu ıkıncı amelıyatım oldugum. bu ay 5gunluk yumurtlama hapı folık asıt falan kullandım 2gun once adet olmalıydım ama hala yok. 10 gun once goguslerım şişti uçları biraz büyüdü ve koyulaştı bel ağrısı sık idrara çıkma ara ara hafif bulantı şıkayetlerım ve dort gundur kasık ağrımda var dün test yaptım negatifhala adet olmadım ama kasık ağrım çok hamile olsaydım testte çıkarmıydı?
arkadaşlar bişey sormak istiyorum en son adet başlangıç tarihim 09.04.2013 dü ve adetim bittikten sonra hamilelik için başladık ve şu an kasıklarım karnım ve belim çok ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi acaba idrar testi yapmam uygun olur mu veya adet tarihimin geçmesini mi beklemeliyim test için?
hanımlar 2 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz ama bu ıkıncı amelıyatım oldugum. bu ay 5gunluk yumurtlama hapı folık asıt falan kullandım 2gun once adet olmalıydım ama hala yok. 10 gun once goguslerım şişti uçları biraz büyüdü ve koyulaştı bel ağrısı sık idrara çıkma ara ara hafif bulantı şıkayetlerım ve dort gundur kasık ağrımda var dün test yaptım negatifhala adet olmadım ama kasık ağrım çok hamile olsaydım testte çıkarmıydı?
bugun kan testi yaptırdım ve sonuç negatifinanılmaz bı hayal kırıklığı oldu her ay aynı hayal kırıklığı zor geliyo artık
bugun kan testi yaptırdım ve sonuç negatifinanılmaz bı hayal kırıklığı oldu her ay aynı hayal kırıklığı zor geliyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?