• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hamilemiyim? kafayı yemek üzereyim:(

jossie

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
23
2
16
hanımlar 2 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz ama bu ıkıncı amelıyatım oldugum. bu ay 5gunluk yumurtlama hapı folık asıt falan kullandım 2gun once adet olmalıydım ama hala yok. 10 gun once goguslerım şişti uçları biraz büyüdü ve koyulaştı bel ağrısı sık idrara çıkma ara ara hafif bulantı şıkayetlerım ve dort gundur kasık ağrımda var dün test yaptım negatif:( hala adet olmadım ama kasık ağrım çok hamile olsaydım testte çıkarmıydı?

hanımlar 2 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz ama bu ıkıncı amelıyatım oldugum. bu ay 5gunluk yumurtlama hapı folık asıt falan kullandım 2gun once adet olmalıydım ama hala yok. 10 gun once goguslerım şişti uçları biraz büyüdü ve koyulaştı bel ağrısı sık idrara çıkma ara ara hafif bulantı şıkayetlerım ve dort gundur kasık ağrımda var dün test yaptım negatif:( hala adet olmadım ama kasık ağrım çok hamile olsaydım testte çıkarmıydı?
kesin sonuc için kan testi yaptırmalısın,idrar testi herzaman doğru çıkmıyor

İstersen bı kaç gün daha bekleyip kan testi yaptir canım idrarda hemen çıkmayabiliyor insaaallah hamilesindir tatlım sagliklica hamile kalıp bebeklerimize kavuşuruz haberlerini bekliyorum
Bu arada ne ameliyatı oldun canim

hayırlısı olsun öncelikle .2 gün geçmesine rağmen negatif diyorsunuz .bu haftayı atlatıp tekrar yapmanızı öneririm.inşallah hamilesindir:)

öncelikle hepinizin verdiği cevaplara teşekkür ederim. pko luyum ve kistler olusup buyuyolar biri acık dıgerıyle laproskopıyle over kıstlerımı aldırdım. artık çizgiyi çift görmek istiyorum bu kasık agrısı acaba adetmı oluyorum dıye dusunduruyo ınsallah olmam:(

Geç döllenme olabilir o nedenle idrarda çıkmamıştır bence kan testi yaptır ikilemde kalmak kötü oluyor.

canım belirtilerin benziyor hamilelik belirtilerine... sen kedini daha iyi bilirsin ama arkadaşların da dediği gibi kan testinde kesin sonuç çıkar Allah gönlünün muradını versin inşaallah

arkadaşlar bişey sormak istiyorum en son adet başlangıç tarihim 09.04.2013 dü ve adetim bittikten sonra hamilelik için başladık ve şu an kasıklarım karnım ve belim çok ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi acaba idrar testi yapmam uygun olur mu veya adet tarihimin geçmesini mi beklemeliyim test için?

arkadaşlar bişey sormak istiyorum en son adet başlangıç tarihim 09.04.2013 dü ve adetim bittikten sonra hamilelik için başladık ve şu an kasıklarım karnım ve belim çok ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi acaba idrar testi yapmam uygun olur mu veya adet tarihimin geçmesini mi beklemeliyim test için?

Bence erken daha canım adet tarihinin geçmesini bekle derim ben çünkü bende aynı sekilde tarihin geçmesini bekliyorum yani regl olurum belki

ek olarak şu belirtilerinde varsa demekki yumurtalama olmuş

- Vajinal (servikal) akıntıda artış olması,
akıntının sıvılaşması.(Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.)
- Vücut ısısında artış. Hastalar bu hafif artışı genellikle hissetmezler ama derece ile ölçümde rahatlıkla farkedilir. Genellikle yarım derece civarında bir artış olur.
- Kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda) kasık ağrısı genellikle yumurtlamanın olduğu gün hissedilir. Ağrı bazen iki taraflı da olabilir. Ağrının sebebi yumurtlama sırasında folikül içerisinde bulunan sıvının pelvise (rahim etrafına) sızmasıdır. Bu sıvı bir kaç günde kaybolur kendiliğinden. Ağrı genellikle bir günde biter. Bazen büyüyen yumurtaya bağlı ağrı yumurtlama olmadan 4-5 gün önce başlar, yumurtlamanın olduğu gün artar ve sonra birden kaybolur. (Mittelschmerz, orta ağrısı)
- Göğüslerde (memelerde) hassasiyet, dolgunluk, gerginlik
- Karında şişkinlik hissi
- Karında sancı ve kramplar
- Cinsel istekte artma: Genellikle ovulasyon olmadan birkaç gün önce başlar.
- Bazı kadınlarda koku, tat ve ışık gibi uyaranlara karşı aşırı hassasiyet, rahatsız olma mehydana gelir.

canım her zaman ıdrar testınde cıkmayabılıyo arkadasım 3 aylık hamıleydı aynı hastalıktan muzdarıp geç gelıp errken gelırken bir ay geçmiş ustunden karnı buyuyunce anlamıs doktor bıle suphelenmemıs bebekten dusun ultrasonla koca bebegı ekranda gorduler ve hale hamılelık testı sonuc vermedıydı... olabılıyoo sen kesınlıkle kan testı yaptır ıcın rahatlasın allah kabıne gore versın yuzunu guldursun ınsallah...

bugun kan testi yaptırdım ve sonuç negatif:( inanılmaz bı hayal kırıklığı oldu her ay aynı hayal kırıklığı zor geliyo artık:(

canım ınsallah hamılesındır bende klomen kullanıyorum 3 aydır bnm adetlerım ılacalr yuzunden hep gec gelıyo artık umutlanmıyorum :14:

bugun kan testi yaptırdım ve sonuç negatif:( inanılmaz bı hayal kırıklığı oldu her ay aynı hayal kırıklığı zor geliyo artık:(

bendede oluyo her ay tahlılere harcadım tum paracıklarımı :51:ama artık hıc heyecanlanmıyorum bıle gunum gecınce tahlıl falanda yapmıyorum bosveeeeer kafanı bosalt dekı sen bosalttınmı kafanı hayır :50:ama hız olmazsa dene ben bırazcık rahatladım hıc olmazsa :31::31::31::31:

canım elimde değil bosaltmak yaşda aldı başını gidiyo ve bebek sahibi olmak benim sağlığım açısından iyi olacak ama demekki hayırlısı değilmiş rabbim dileyen herkese versin

merhaba jossie durumlarımız benzer aslında. geçen hafta namaz kılarken başım dönmeye başladı. allah allah dedim içimden şeytan nasılda vesvese veriyor. ertesi gün kalktığımda başımın dönmesi devam ediyordu. şaşırdım.bu kadar çabuk olmaz hamile değilimdir diye düşündüm çünkü ben vajinismusu yeneli 2 ay anca oldu ve bu ilk deneme ayımdı. akıntım çoğaldı, sol kasığımda ağrı, ayaklarımda şişlik yanma hissi, bi gece bulantı geldi çıkardım falan. çok meraklandım reglime bi kaç gün olmasına rağmen gittim kan testi yaptırdım. Ve negatif çıktı. kan testinde pek şaşmaz. doğru çıkar fakat doktora biraz anlattım belirtileri falan 10 gün sonra tekrar gel belki geç döllenme olmuştur dedi. geç döllenmede kan testinde bile çıkmıyormuş.bir sonraki adetine 10 gün kala falan belli oluyormuş.bekliyorum şimdi. zaman geçmek bilmiyor. kendimi çok umutlandırmakta istemiyorum aslında ama olmuyor. dün regl olmam gerekiyordu olmadım....

Allah aratmasın. zor işlermiş bunlar. umutsuzluğa kapılma. Olanda Hayır vardır!

Back