- 1 Temmuz 2011
- 334
- 80
-
- Konu Sahibi ecrinnaz51
MAŞAALLAH HAYIRLI OLSUN CNM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA..cnm benim gunum gecmemişti hastaydım serum takmadan kanla bakmıştık:) darısı tum isteyenlere
hadi hayırlısı olsun o zaman bende cuma gününü bekliyorum ama kendime engel olamıyorum bu ay çok stres yaptım belkide sırf bu yüzden gecikebilir...HAFTAYA BELLİ OLUR SANIRIM CNM RANDEVUYA DAHA VAR
aminnnnnMAŞAALLAH HAYIRLI OLSUN CNM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA..
Düşünmemeye çalış. bende geçen ay oyleydim.1 hafta gecikti.kesin hamileyim testle kuvvetlendireyim derken bir baktım negatif. o uzuntuyle o saat adetim geldihadi hayırlısı olsun o zaman bende cuma gününü bekliyorum ama kendime engel olamıyorum bu ay çok stres yaptım belkide sırf bu yüzden gecikebilir...
yok benim adetim testlerden hiiiç etkilenmiyor etkilenir diye yapıyorum ama olmuyor... belkide testlerebile inanmıyorum bu durumda...hep hamile olabileceğimi düşünüyorumDüşünmemeye çalış. bende geçen ay oyleydim.1 hafta gecikti.kesin hamileyim testle kuvvetlendireyim derken bir baktım negatif. o uzuntuyle o saat adetim geldi
bu şekilde olan kimse olmadı mı : (
CNMM İNŞ. SEN NE KADAR ZAMAN SONRA ÖĞRENDİN..Canım benim hamile kalmadan 1 ay önce ki testim aynen böyleydi. Beklemekten buharlaşma çizgisi dedi herkes ve doğru çıktı. İlk 5 dk içinde 2. Çizgi çıkmadıysa pek önemi kalmıyor testin. Ama umarım senin vardır güzel haberini alırız.
AA KESİNLİKLE STRES YAPMA İNAN HAMİLELİĞE VE PSİKOLOJİYE ÇOK ÇOK ZARARLI BEN GÜNLERDİR STRESLİYDİM BUGÜN ANNEMLE GÖRÜŞTÜM BANA ÇOK KIZDI SEN BÖYLE YAPTIKÇA SONUCA BAĞLAYAMAZSIN OLURUNA BIRAK HAYATINA DEVAM ET DİYİNCE KAFAM DANKKKhadi hayırlısı olsun o zaman bende cuma gününü bekliyorum ama kendime engel olamıyorum bu ay çok stres yaptım belkide sırf bu yüzden gecikebilir...
amin inşallah inan bunun farkındayım ama insanınelinde olmuyor ben ilk hamileliğimded e ikinci ve düşükle sonuçlanan hamilelliğimdede hiç beklemediğim anlarda hamile kaldım hep birşeylerle meşgulken ama artık yapamıyorum çünkü geçen aylar çok kıymetli geliyor bana...hadi inşallah senden güzel haber alırız ben çok ümitli değilimAA KESİNLİKLE STRES YAPMA İNAN HAMİLELİĞE VE PSİKOLOJİYE ÇOK ÇOK ZARARLI BEN GÜNLERDİR STRESLİYDİM BUGÜN ANNEMLE GÖRÜŞTÜM BANA ÇOK KIZDI SEN BÖYLE YAPTIKÇA SONUCA BAĞLAYAMAZSIN OLURUNA BIRAK HAYATINA DEVAM ET DİYİNCE KAFAM DANKKKETTİ VE DÜŞÜNMEMEYE BAŞLADIM VE İŞTAHIM BİLE AÇILMAYA BAŞLADI TAVSİYE EDERİM NO STRES VE ÇOOK DUA İSTERİM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERİR İNŞ.TABİ BANADA VERİR:))
BENDE ÖYLE OLDUM 8 AY ÖNCE KÜRTAJ ODLUĞUM HAMİLELİĞİM SÜPRİZDİ AMA MİNİCİK KALBİ DAYANAMADI NASİP OLMADI GİTTİ AMA O ZAMANDAN BERİ ACABA BU AY MI DİYE DİYE NERDEYSE 1 YILA YALAŞTI EVDE TEK BAŞINA DURMAMAYA ÇALIŞ ZAMAN GEÇİRECEK KAFANA UYGUN ARKADAŞLARINI ARA KENDİ MEŞGULİYET BUL OLURSA OLUR OLMAZSA KENDİ BİLİR DE HERŞEYİN HAYIRLISI İNAN ÇOK ÇOK İSTERİM RABBİM BEBEK YOLUNU BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİN HEMDE ÇOOK ONUN EKSİKLİĞİ ÇÇOK KÖTÜ...amin inşallah inan bunun farkındayım ama insanınelinde olmuyor ben ilk hamileliğimded e ikinci ve düşükle sonuçlanan hamilelliğimdede hiç beklemediğim anlarda hamile kaldım hep birşeylerle meşgulken ama artık yapamıyorum çünkü geçen aylar çok kıymetli geliyor bana...hadi inşallah senden güzel haber alırız ben çok ümitli değilim
RANDEVUYU BEKLİYORUM İNŞ. BU SEFER TAM ÇIKAR ÇOK ÜMİTLENMİYORUM ARTIK OLUMLU OLUMSUZ PAYLAŞACAM İNŞ.Hala test yapmadin mi?
AYY İNŞAALLAH KUZUMM İNŞ. HADİ HAYIRLISI HABERLEŞİRİZ..Ins isteklerimize muvafik oluruz. benim 5 günüm kaldı. pazar gününü iple ccekiom.bakalim ins canim ikimizde sonucumuz ne olcak
CNMM İNŞ. SEN NE KADAR ZAMAN SONRA ÖĞRENDİN..
Valla benim son 4.hhiç dusunmemeye çalışıyorum. stres ten gelmemezlik yapmasin gıcıkAYY İNŞAALLAH KUZUMM İNŞ. HADİ HAYIRLISI HABERLEŞİRİZ..
inan çok yoğunum aslında ve çalışıyorum zaten eve gelince yemek oğlumun dersleri onunla vakit geçiriyoruz derken yatma vakti ama insan mutlaka düşünecek zamanı buluyor kendine hele etrafında bol bol hamile varsa....umarım kısa zaman da bizde kauşuruz bebbişlerimizeBENDE ÖYLE OLDUM 8 AY ÖNCE KÜRTAJ ODLUĞUM HAMİLELİĞİM SÜPRİZDİ AMA MİNİCİK KALBİ DAYANAMADI NASİP OLMADI GİTTİ AMA O ZAMANDAN BERİ ACABA BU AY MI DİYE DİYE NERDEYSE 1 YILA YALAŞTI EVDE TEK BAŞINA DURMAMAYA ÇALIŞ ZAMAN GEÇİRECEK KAFANA UYGUN ARKADAŞLARINI ARA KENDİ MEŞGULİYET BUL OLURSA OLUR OLMAZSA KENDİ BİLİR DE HERŞEYİN HAYIRLISI İNAN ÇOK ÇOK İSTERİM RABBİM BEBEK YOLUNU BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİN HEMDE ÇOOK ONUN EKSİKLİĞİ ÇÇOK KÖTÜ...
inşaallah cnm aminnn..inan çok yoğunum aslında ve çalışıyorum zaten eve gelince yemek oğlumun dersleri onunla vakit geçiriyoruz derken yatma vakti ama insan mutlaka düşünecek zamanı buluyor kendine hele etrafında bol bol hamile varsa....umarım kısa zaman da bizde kauşuruz bebbişlerimize
evet bede bügün daha ii hissediyorum kendimi ve hiiç düşünmedim mutfaktan hiç çıkmadım yemek pasta kek tatlı derken şimdi oturabildim herşeyin HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH...Valla benim son 4.hhiç dusunmemeye çalışıyorum. stres ten gelmemezlik yapmasin gıcık
Ben dayanamadim. test yaptim negatif çıktıevet bede bügün daha ii hissediyorum kendimi ve hiiç düşünmedim mutfaktan hiç çıkmadım yemek pasta kek tatlı derken şimdi oturabildim herşeyin HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH...